Wysłany: 10:10, 20 Wrz '26
Temat postu: Nie było żadnego inside job 9/11
a lądowanie na księżycu odbyło się normalnie, nie było zaplanowanej "plandemii". 99% teorii spiskowych z tego forum to gówno dla neurotycznych zaburzonych męskich płodów, żeby siać panikę, destabilizować ludzi bo tworzone to jest to przez aspołecznych, schizoidalnych odludków pokroju kloaki. Jestem pewna że przez to że weszłam kiedyś na to forum i wzięłam te rzeczy o których pierdolicie na serio i to jak parę lat w to wierzyłam nawet z 5 wierzyłam mocno (byłam młoda i naiwna, przerażona życiem) rozjebało mi w jakiś sposób życie i wykoleiło z normalnego życia. Jesteście kupą psychopatycznego gówna siejecie niepokój i brednie. Sram wam do ryja prawda2 kurwa zasrane cwele. Żegnam
Bez kitu to tak czwarte miejsce w czołówce najważniejszych błędów jaki popełniłam w życiu - wejście kiedykolwiek na ten jebany ściek, czytanie bzdur na tym forum przez lata i wierzenie w to kurwa.
Wyobraźcie sobie młodą osobę która nagle zaczęła wierzyć że jest jakieś Iluminati kurwa i że oszukują wszyscy wszędzie non stop, każde wydarzenie jest zaplanowane itd. I tak dobrze że max z 4 lata tak w 2012-2016 może wierzyłam w to co wy pierdolicie tu ale to i tak trauma i szok dla organizmu młodego. Ciekawe ile ludziom rozjebaliście życia. LOL są do dziś osoby które wierzą w te brednie. Cwel kloaka próbował na silę mnie zmusić do wierzenia w plandemię i jakieś że wszystkich obowiązkowo zaszczepią, ale tym razem już zmądrzałam i się nie nadałam, pierdolony manipulator.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:45, 20 Wrz '26
Temat postu:
Bo różne teorie wyssane z dupy są elementami obronnymi systemu. Różnego typu śmieszki, czy jajcarze specjalnie będą uwypuklać pewne absurdy aby jeszcze bardziej zaciemnić obraz, a taki Kloaka będzie powielał to w setkach swoich wpisów.
Ostatnio na X znalazłem info jakoby samoloty uderzające w WTC były sztucznie wygenerowane. Tak właśnie broni się system przed ujawnieniem prawdy. Jak nie można wszystkiego zatuszować to pozwólmy ludziom uwierzyć w jeszcze większy absurd, stwórzmy górę śmieci, aby nikt z niej nie wygrzebał już niczego wartościowego...
Coraz więcej nowych teorii typu: samoloty były dorysowane przez CIA, FBI - to były rakiety itp. Każda nowa teoria powoduje, że coraz mniej zaczynam wierzyć w atak rządów USA. Dlatego proponuje także poszukać argumentów - za oficjalną wersją. Nigdy nie słyszałem o tych kontrargumentach, bo z filmów wynikało że ich nie ma. Cały czas zadawanie tylko pytań: czemu to, czemu tamto, a odpowiedzi już dawno są tylko, że nie są rozważane. Ciekawe jak by zareagowali ludzie gdyby obejrzeli film, ale potwierdzający oficjalną wersję. Ktoś powinien sporządzić spis wszystkich nieprawidłowości w atakach i po kolei argumentować za i przeciw - to jedyny sposób na obalenie kłamstw, bo co chwilę temat skacze z WTC7 na Pentagon, z Pentagonu na samoloty, z samolotów na rakiety, z rakiet na płonącą stal, potem na terrorystów i tak w kółko - błędne koło, które do niczego nie prowadzi.
i koleś za takiego konkretny temat, nikogo nie obrażał dostał 1 post na dobę od bimiego, a bimi prawda taka to pokrzywiony chłopaczek który nie przeszedł nawet prawidłowo mutacji
gdyby nagle oficjalna wersja 9/11 okazała się prawdą to całe forum automatycznie zostałoby debilami, którzy dali sobie wkręcić bajeczkę (a admin największym)
Wysłany: 17:47, 20 Wrz '26
Temat postu:
no ale się nie okazała prawddą .. Także śnij dalej....
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 15:34, 23 Wrz '26
Temat postu:
Ona ma żal do rzeczywistości, bo bardzo by chciała aby "to całe forum automatycznie zostało debilami", .. JEJ MOKRY SEN.
Twoje niedoczekanie, psychopatko.
Cytat:
a lądowanie na księżycu odbyło się normalnie,
udowodnij.
Bo to że coś sobie wystukasz na klawiaturze, i tupniesz nóżką w złości, nie czyni z tego automatycznie prawdy helou.
Ale oczywiście masz prawo w to wierzyć. Razem z resztą akceptującego, bezrefleksyjnego stada lemmingów.
Zaś Ludzie, którzy ośmielają się poddawać w wątpliwość tzw. "oficjalne wersje" - przynajmniej mają mózg i myślą . NIE WIERZĄ.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 15:49, 23 Wrz '26
Temat postu:
Przecież ta wariatka nie potrafi sobie nawet uzmysłowić co to znaczy "polecieć na księżyc". .....a jeszcze stamtąd wrócić! ... Naiwna- to mało powiedziane.. BEZMÓZGA AMEBA , nie mająca bladego pojęcia o świecie , fizyce, ani naturze zjawisk. Zwykłe dno i trzy metry mułu, ..żeby w XXI wieku w takie bajki wierzyć _________________ Cweloza poluje kiedy zew krwi czuje https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 15:56, 23 Wrz '26
Temat postu:
W końcu mówili o tym w telewizji.
W telewizji mówili też, że jest jakaś pandemia groźnego wirusa.
No i przedewszystkim mówili, że szczepionki są niezwykle potrzebne - że są na to jakimś ratunkiem.
Dziwnym trafem przestali o tej pandemii mówić niemal z dnia na dzień
....i szczepionki też przestały być tak super potrzebne.
Ale to już jej jakoś nie dziwi.... ZERO KONTAKTU ZERO KOJARZENIA FAKTÓW !!!
No bo jeżeli ten wirus faktycznie był , i był taki groźny - to co się z nim kurwa stało ??? hmm? .. A przecież telewizja nie może kłamać _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 16:04, 23 Wrz '26
Temat postu:
Dla takich kurew telewizja zawsze mówi prawdę, zaś oficjalna wersja jest cacy że mucha nie siada !
.....oczywiście tylko do czasu jakiejś kolejnej fałszywej flagi ,operacji psychologicznej, albo globalnej ustawki wielkich korporacji w porozumieniu z deep statem. Wtedy takie gówienko znowu będzie wspólnie z antysystemem pierdoliło "jacy to ludzie są naiwni ".. .. BRAK WSTYDU , ZERO POCZUCIA PRZYZWOITOŚCI, ZERO ZASAD.
_________________ Cweloza poluje kiedy zew krwi czuje https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 16:14, 23 Wrz '26
Temat postu:
Oczywiście ta cała pandemia to był przypadek, wiadomo - zaraźliwe choroby istnieją ....no zdarza się. A bo to pierwsza taka sytuacja na świecie?
NO ALE EVENT201, TUŻ PRZED PANDEMIĄ ,TO TEŻ BYŁ PRZECIEŻ PRZYPADEK, CZEGO NIE ROZUMIECIE ?? 🫡
Jak to dobrze, że z wiekiem człowiek się zmienia i mądrzeje, maleje impulsywność, neurotyzm itd. Kiedyś to bym toczyła idiotyczną dyskusję z kloaką nie wiadomo o czym a teraz mam totalne wyjebane.
I co zatkało ?
Wychodzi mi, że naturalnie jestem stabilna emocjonalnie jak akurat nie przebywam na forum dla świrów. Także negatywne emocje MUSZĄ pochodzić w większości z tego forum co podejrzewam już od bardzo dawna a teraz jestem przekonana w 100%. Kloaka jest źródłem mojego negatywnego nastroju. Jak się wysypiam i nie wchodzę na forum i nie gadam z kloaką mam dobry, stabilny nastrój. Teraz chodzę spać przed 22:30, nie gadam na forum żadnym i nie czytam o dziwnych gównach i mam normalny nastrój stabilny.
Uczę się od lat, staram się od lat,
By sprawiedliwą miarką móc - odmierzyć świat.
Oddzielić - ziarna od plew, od bieli - czerń,
Wśród tylu znaczeń prostych - odnaleźć sens.
Czego Ty chcesz? - pytają mnie,
Masz w głowie chyba źle?
Co Ci to da - prawda czy fałsz?
Jedna pozorów gra.
Wysłany: 11:27, 24 Wrz '26
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
Aniołek napisał:
nie mająca bladego pojęcia o świecie , fizyce, ani naturze zjawisk.
Ty się tu fizyką nie zasłaniaj, malutki człowieczku wierzący w teorię eteru
To jest teoria jak najbardziej fizyczna, więc nie pyskuj. Bo też się nie masz o tym zielonego pojęcia .
Cytat:
Kiedyś to bym toczyła idiotyczną dyskusję z kloaką nie wiadomo o czym a teraz mam totalne wyjebane.
No bo założyłaś temat ...a nie masz żadnych argumentów. helou. Więc co ci pozostaje .
Teraz zaczyna się znowu walka z depresją jesienną i zamuła jebana jeszcze większa niż zwykle lol z powodu braku słońca. Tylko ćwiczenia jako tako na to pomagają jak dla mnie Zresztą mnóstwo ludzi tak ma tylko boją się przyznać chodzę do ludzi i ile ja już słyszałam, ze ktoś ma deprechę bo nie ma słońca. Zaraz ciemno o 16 będzie ja pierdole jak tego nie znoszę,
Wysłany: 14:15, 24 Wrz '26
Temat postu:
Powinien być taki przycisk umożliwiający bezstresowe wylogowanie się z życia. Tak jak wyłącza się komputer.
Ale wiecie dlaczego nie ma takiego guzika?
BO ZA DUŻO LUDZI BY Z NIEGO KORZYSTAŁO _________________ OpenChat
Ej czemu mężczyźni wydają z siebie jakieś pojebane dźwięki charkoczą, prychają, chrząkają, kaszlą. Kurwa co to jest ?Chcą udowodnić, że bliżej im do zwierząt ? no to ja wiem, aha chcą udowodnić całemu światu i tym naiwnym kobietom. Już dwóch gnojków których uczę regularnie chrząka i to nie jest żaden kaszel tylko chuj wie co nic takiego nigdy nie słyszałam od normalnej nie chorej kobiety.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów