W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

czy JA to TY  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 442
Strona: 1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:53, 08 Wrz '26   Temat postu: czy JA to TY Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:35, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oo tak ty jesteś trochę jak czekan wiesz też pierdolisz o ego, jungu, psychologii, jak zrobić rozpierdol

2 tematy o ego założone przez tylerka kiedyś w pierdolni

https://web.archive.org/web/202006091801.....m.php?f=23
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:41, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wymiary równoległe
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:46, 08 Wrz '26   Temat postu: Re: czy JA to TY Odpowiedz z cytatem

NicPonadto napisał:

no i chuj w związku z tym co jakiś Jung powiedział ?? typowe dla tylerka jakiś obrazek wkleic i co ktoś wysrał. Ja tam chyba nigdy w życiu nie wkleiłam obrazka a pod spodem jakiegoś tekstu znanego typa ja mam swoje własne zajebiste teksty więc nie muszę wklejać cudzych jak jakiś zjeb z Facebooka
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:00, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

^jaka odklejka 🤣
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:05, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

foto poglądowe
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:40, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nic ponadto jesteś kloaką
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:50, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pyszczuch próbujesz naginać rzeczywistość do swoich urojeń. To, że jakieś cechy są podobne, to jeszcze nie znaczy, że masz odczynienia z tą samą osobą. Zbieraj dane, obserwuj, potem dopiero dokonuj interpretacji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:53, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cweloza ma tak "zajebiste teksty", że to właśnie ją cytuje się od pokoleń na świecie, a nie jakiegoś C. G. Junga 🤣🤣🤣
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:52, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sorry ale moje teksty są wykorzystywane do piosenek a Junga ? Jung to fałszywy pytong

każdy męski guru jest podejrzany, jebać wszystkich guru jakby dzisiaj taki Jung sobie żył zapieprzałby na wyspę Epsteina i byłby jego ziomkiem
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:56, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jest taki współczesny guru też jakieś książeczki psychologiczne pisał Deepak Chopra i on właśnie na wysepkę zapieprzał

zresztą ten Jung to co też ćpun i mistyk co ma Alchemia do psychologii i co to jakaś nieświadomość zbiorowa ? tez moge sobie rózne niezbadane gówna powymyślać
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:07, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to wymyśl, chętnie posłucham... tylko nie mów mi, że ty to robisz cały czas swoim sraniem po necie Shocked
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:15, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

smaczki wychodzą na jaw od tych zajebistych męskich guru, Jung żył a dawnych latach chuj wiadomo kim naprawdę był nie było na niego chyba za dużo brudów nie badałam sprawy ale na pewno coś by się znalazło.

Dalajlama kazał dziecku “ssać swój język”

Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:17, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jung interesował się wyłącznie uzdrawianiem, a ty zainteresowana jesteś jedynie rozprzestrzenianiem zarazy ☠️💀
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:18, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mam fjuta więc nikt nie będzie mnie słuchał mogę co najwyżej robić w korpo ale nie jako światowy guru co najwyżej jako influencerka dla innych bab o kosmetykach czy coś w tym stylu. Brak fjutra mnie dyskwalifikuje na jakąkolwiek wyższą światową pozycję o ile nie wyjdę za mąż za milionera.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:21, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze NicPonadto to jaką książkę Junga przeczytałeś i Cię zaintrygowała ? wklejać cytaty z dupy każdy jeden umie a czytać nie ma komu
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:25, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NicPonadto napisał:
Jung interesował się wyłącznie uzdrawianiem, a ty zainteresowana jesteś jedynie rozprzestrzenianiem zarazy ☠️💀

No to już samo to oznacza że typ był jakimś hochsztaplerem, większości ludzi za chuja nie da się uzdrowić, większości chorób psychicznych tez się nie da chyba że bardzo mocnymi lekami które tylko zryją beret i osoba będzie chodzącym zombie i biorobotem no ale będzie spokojniejsza. taka lobotomia.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:30, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Był tu taki zibimark z wieczną depresją żadne leki na niego nie działały i tak ma większość ludzi to są praktycznie nieuleczalne choroby ludzie się kamuflują i udają że niby działa a kończą samobójstwem. Był tu taki michalm znacie go co nie, no jak tam myślicie że leki które bierze mu pomogły? nie będzie tu srał jak wróci z psychiatryka ? a co z gośką ? ma wreszcie kontakt z rzeczywistością ? oj lata mijają i wciąż nie

ale JUNG by ich uleczył !!!
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:54, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co z tobą? kto ciebie by uleczył?

czytałem o czterech głównych odkryciach, które Jung szczegółowo opisał w swoich arcydziełach, a mianowicie o nieświadomości zbiorowej, archetypach, procesie indywiduacji i psychice obiektywnej.

a ty co czytałaś?
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:03, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nieświadomość zbiorowa, pojęcie wprowadzone przez szwajcarskiego psychiatrę Carla Gustava Junga, odnosi się do części nieświadomości, która jest wspólna dla wszystkich członków danej rasy lub gatunku. Jest to zbiór przekonań, idei, obrazów i archetypów, które są dziedziczone z pokolenia na pokolenie i nie są wynikiem osobistych doświadczeń. Nieświadomość zbiorowa nie jest bezpośrednio doświadczana przez jednostkę, lecz ujawnia się poprzez symbole, sny, wizje oraz w sztuce i religii. Jung twierdził, że rozpoznanie i integracja treści pochodzących z nieświadomości zbiorowej jest kluczowe dla osobistego rozwoju i zdrowia psychicznego.

Brzmi jak wymyślone gówno bez żadnych dowodów
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:06, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak jesteś taki oczytany i mądry to dlaczego gnoiłeś michalam chorego psychicznie pacjenta ? Jung też pochwala trolowanie i nękanie chorych psychicznie ?
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:25, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawostki napisał:
Nieświadomość zbiorowa, pojęcie wprowadzone przez szwajcarskiego psychiatrę Carla Gustava Junga, odnosi się do części nieświadomości, która jest wspólna dla wszystkich członków danej rasy lub gatunku. Jest to zbiór przekonań, idei, obrazów i archetypów, które są dziedziczone z pokolenia na pokolenie i nie są wynikiem osobistych doświadczeń. Nieświadomość zbiorowa nie jest bezpośrednio doświadczana przez jednostkę, lecz ujawnia się poprzez symbole, sny, wizje oraz w sztuce i religii. Jung twierdził, że rozpoznanie i integracja treści pochodzących z nieświadomości zbiorowej jest kluczowe dla osobistego rozwoju i zdrowia psychicznego.

Brzmi jak wymyślone gówno bez żadnych dowodów

Laughing cwelozo, "wymyślone gówno" Junga ma ogromny wpływ, na myśl i praktykę specjalistów z dziedziny psychologii, socjologii i filozofii i na każdą inną wyobrażalną dziedzinę. Junga wpływa na neurologię, psychiatrię, antropologię, historię, ekologię, etykę, politykę, estetykę, dramat i literaturę.

michalam wyleczyłem, ciebie też moge chora psychicznie pacjentko
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:38, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierdolenie jak wyżej mówiłam zibimarkowi, michalm, gośce i innych schizolom których tu było wiele ta cała psychologia nie pomogła w najmniejszym stopniu. Psychologia/psychiatria to pierdolenie a robić nie ma komu.
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:51, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przecież ty cwelozo nie jesteś i nie będziesz zainteresowana głęboką pracą tego wielkiego człowieka. Nie będziesz też w stanie mentalnie pojąć ani fizycznie zastosować rozwiązań. Smile
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:03, 08 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a taką książeczkę masz?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2, 3   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach