Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:10, 05 Wrz '26
Temat postu: Alesz pięknie się staszejemy
BIMI TY LUJU nierzyjący ,dziękuję
bitszekle,teraz wiesz ty pedalska dziwo .
LUBIŁEM CIE SZMATO .
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 22:19, 05 Wrz '26
Temat postu:
i co chemicloo czerwony uju , podwyszszyli ci rentę ?
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 22:27, 05 Wrz '26
Temat postu:
gubię tematy gubię rymy
mortadela w puszce
lecz leczo leków lek
Wysłany: 00:01, 06 Wrz '26
Temat postu:
Wysłany: 00:11, 06 Wrz '26
Temat postu:
za zwycza aj
Wysłany: 01:27, 06 Wrz '26
Temat postu:
ość
Wysłany: 20:41, 07 Wrz '26
Temat postu:
No i co?
Ludzie boją się śmierci, potem boją się bankructwa, niewypłacalności. A to jest normalne. Zarówno jedno jak i drugie jest elementem przejścia. Po bankructwie powstaje nowe, po śmierci też, bo nawet niebyt jest czymś nowym
no właśnie ciężka sprawa moze kloaka nauczył się w końcu ze sobą kłócić i udaje, nie wiadomo kurde
nom ja tam wracam do księgowości tylko teraz nie jakieś zakichane biuro rachunkowe gdzie radio napieprza tylko poważna firma lol
niestety tego chujostwa od księgowości to najwięcej ofert jest i dość łatwo dostać robotę
Nie ma co własnej firmy nie będę otwierać bo to zapieprz 24/7 i ryzyko upadku to już lepiej jakieś gówno na etacie mieć jako tako zjadliwe nie mam dużych wymagań byle nie napierdalali radiem i był spokój, ponoć w księgowości ma być raczej spokój ?? do trzech razy sztuka na razie była dopiero pierwsza próba teraz szukam dalej. Do bachorów tracę cierpliwość i nie chce mi się już udawać, chcę normalną pracę w ciszy i spokoju gdzie siedzę przed kompem i robię swoje.
- biuro pet friendly - Twój pupil będzie się tu czuł jak u siebie : ludzie z psami do roboty będą przychodzić czy co ? ja pierdole co to kurwa
- zaangażowanie organizacji w działania na rzecz klimatu - zerknij na naszą Deklarację z WWF Polska : CHUJ mnie to obchodzi to ma być robota w księgowości nie walka o klimat kurwa
- program onboardingowy oraz Buddy ułatwiający szybki start: nie rozumiem co to Buddy jest ??
- bonus dla świeżo upieczonych rodziców: ja pierdole co jest
Wysłany: 21:11, 07 Wrz '26
Temat postu:
ciekawostki napisał:
no właśnie ciężka sprawa moze kloaka nauczył się w końcu ze sobą kłócić i udaje, nie wiadomo kurde
Jest podejrzenie, że to Kloaka, ale:
- po co ma liczyć cyferki jak ma do dyspozycji 6 kont na głównym?
Ty Pyszczek, pamiętasz żeby tak długo udawał kogoś w Pierdolni?
Ja rozumiem 2-3 no może nawet z 10 jak się nabiorą, ale nie cały czas.
- po drugie, dzisiaj w tej samej minucie zarówno Kloaka jak i jego "cień" napisali posty.
- gościu jeśli nie jest Kloaką, jest nieprzypadkowy, być może jest to ktoś z jego czata. Jak tam byłem to wielu się takich pojawiało, co dużo wiedzieli o tym forum, ale nie chcieli nic napisać, nawet w Pierdolni...
- gościu jeśli nie jest Kloaką, jest nieprzypadkowy, być może jest to ktoś z jego czata. Jak tam byłem to wielu się takich pojawiało, co dużo wiedzieli o tym forum, ale nie chcieli nic napisać, nawet w Pierdolni...
ja piernicze serio? czyli nas śledzą i zbierają info a sami nie chcą gadać... podejrzane w chuj
Wysłany: 22:36, 07 Wrz '26
Temat postu:
ciekawostki napisał:
nom ja tam wracam do księgowości tylko teraz nie jakieś zakichane biuro rachunkowe gdzie radio napieprza tylko poważna firma lol
niestety tego chujostwa od księgowości to najwięcej ofert jest i dość łatwo dostać robotę
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów