W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

introwertycy są ulegli względem zła  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 263
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:07, 16 Wrz '26   Temat postu: introwertycy są ulegli względem zła Odpowiedz z cytatem

ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:59, 16 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CHCESZ GADAĆ WIDZĘ niby czekasz że ktoś inny niż ja się odezwie? pierdolenie rozchodzi się o agreeable czyli czy jesteś zgodny i zasadniczo o niskie poczucie własnej wartości. Ekstrawertycy mogą też być super zgodni czy ulegli. A w ogóle to każdy ma trochę cech introwertycznych i ekstrawertycznych MAM DUŻO EKSTRAWERTYCZNYCH FUNKCJI mój wynik:

możecie sobie testa zrobić też będziecie w czymś bardziej ekstrawertyczni, nie ma 100% introwertyków

https://www.idrlabs.com/cognitive-functi.....CiVFbPEHGP
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:05, 16 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaka porażka ile intuicji w ogóle nie żyję w realnym świecie. Praktyczny brak funkcji skupiających się na doświadczaniu świata fizycznego bezpośrednio za pomocą pięciu zmysłów w czasie rzeczywistym.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:12, 16 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlatego nie lubię za bardzo nawet wychodzić z domu na jakieś koncerty, do klubów, na marsze, wypady, i generalnie tam gdzie są grupy ludzi. Jestem chyba jedyną osobą która ma wyjebane nawet na zwiedzanie krajów i tak żyję w swoim świecie więc co mnie obchodzi co tam na żywo można zeżreć w Paryżu czy w Indiach.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:54, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
CHCESZ GADAĆ WIDZĘ niby czekasz że ktoś inny niż ja się odezwie?
LOL Jakie urojenia, z tobą?? O czym??? ...nikt cię tu nie prosił.

Cytat:
pierdolenie rozchodzi się o agreeable czyli czy jesteś zgodny i zasadniczo o niskie poczucie własnej wartości. Ekstrawertycy mogą też być super zgodni czy ulegli. A w ogóle to każdy ma trochę cech introwertycznych i ekstrawertycznych MAM DUŻO EKSTRAWERTYCZNYCH FUNKCJI mój wynik:
WTF Zamiataj tę swoje ekscytacje w tobołek i wio stąd.

Cytat:
Jaka porażka ile intuicji
Zrozum nikogo nie obchodzą twoje ankiety rodem z pudelka Rolling Eyes

A propos,
jesteś uległa względem zła, właściwie tak przesiąkłaś spaczeniem ,że już sama rozsiewasz abberacyjnego bakcyla.... Rolling Eyes Czyli teoria się w sumie potwierdza Surprised handluj
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 07:41, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba rozmkinic jakim introwertykiem jesteś jak żyjesz w świecie rzeczywistym i masz np. wysokie introverted sensation to jesteś po prostu biorobotem wykonującym rozkazy z góry, jak masz wysokie introverted feeling to jesteś zamkniętym w sobie emo itd. Każdy jest troszkę inny i nie można wszystkich introwertyków wrzucać do jednego worka. No jakbym wszystkich introwertyków lubiła świat byłby piękny, no ale serio myślicie że takie emo z kolczykiem, niebieskimi włosami z naburmuszoną japą jest ekstrawertyczne ???
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 07:52, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świat jest jaki jest właśnie dzięki tym zjebanym introwertykom biorobotom wykonującym rozkazy i ekstrawertykom też. Typy intuicyjne, kreatywne to rzadkie są ale ludzie wykonujący rozkazy, stosujący się do norm to już bardzo powszechny typ. Typowe u prawicowych zjebów, których szokuje jakakolwiek inność.
Świat się opiera na introverted sensation, którego zasadniczo nie mam
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 07:59, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popytaj NicPonadto on ponoć czytał Junga więc ma wszystkie informacje w jednym paluszku.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:08, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zmartwię cie kloako ale jakbyś zrobił tego testa to miałbyś wysokie introverted sensation bo jesteś biorobotem niestety, jesteś popularnym typem introwertycznym stosującym się do reguł np. w szachach nie lubisz nowości ani innowacji. Nie lubisz zmian obyczajowych, społecznych. Martwi cie nawet niebywale że kobiety nie chcą być z facetami albo na odwrót faceci nie chcą być z kobietami. Mnie to w ogóle nie martwi, więc nie wrzucam filmików o tym. A ty jak to typowy prawicowy zjeb ma z tym problem, generalny problem z zaakceptowaniem zmian. Lubisz kuć na pamięć szachy do 15 ruchu, powtarzalność cię kręci. Typowy spierdolony biorobot introwertyczny. Spuszczający się nad tym co było kiedyś i jak jakiekolwiek zmiany zniszczą ludzi. Cały czas wrzucasz filmiki o tym jak zmiany ZNISZCZĄ, zmiany są niebezpieczne, AI ROZWALI LUDZKOŚĆ co nie. Komputery 50 lat temu tez miały przejąć ludzi, no ale coś nie wyszło bo umysł ograniczonych ludzi twojego pokroju nie jest w stanie ogarnąć innych możliwości. Nie ma to jak ograniczony, prawicowy światek debili.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:32, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A społecznie jesteś tak ograniczony i dysfunkcyjny, że pokłóciłeś się ze swoim najlepszym kolegą gudłajkiem, który miał TAKĄ SAMĄ osobowość jak ty ale nawet to go nie uratowało. Typowe, para upośledzonych prawicowców pokłóciła się o byle bzdurę i przestała ze sobą rozmawiać Laughing Laughing

Powiedz wreszcie jak ty reagujesz na zło, aha srasz w necie ale nic z tym nie robisz. Mhmmm jakie niesamowite, zmieniasz świat przez wrzucanie filmików w necie. thumleft
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:38, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pyszczek niszczy jak buldożer Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:40, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oo tutaj - 5 postów pod rząd wysrała Rolling Eyes . Jakieś spleśniałe refleksje dziwnej "filozofki" Think
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:08, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w ogóle często nie biorę pod uwagę kwestii etycznych parę razy coś nawet ukradłam no i co. Nie miałam wyrzutów sumienia a jak zjadłam za darmo w restauracji to nie żałowałam, szkoda ze w zeszłym roku tego nie robiłam. Pokemony mogą produkować syf, zjesz coś dostaniesz sraki albo jakieś dziwne coś w żołądku ale nie możesz sobie zjeść za darmo. Pierdole kwestie etyczne
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:18, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta babka ze swoim dominującym zapewne introverted feeling uważa, że każdy sra emocjami i ma niesamowite kwestie etyczne we wszystkim co robi. No więc zapewniam was ja nie mam. Śpię spokojnie, no wiadomo jakichś gorszych rzeczy nie odstawiam bo mimo wszystko nie jestem psychopatką, ale jak trzeba coś wykonać albo ma być zysk to nie będę srać emocjami i się zastanawiać 500 razy czy to etyczne.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:33, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Godzinę słuchania bełkotu o AI o tylko kloaka może słuchać. Jak mi raz babka zawsze dawała więcej za korepetycje niż w ogłoszeniu to grzecznie brałam, a nie że "kwestie etyczne". Po którejś tam lekcji skumałam, ze dziecko jest jakieś niesamowicie tępe i chciałam zrezygnować (widzicie nie jestem totalną psychopatką lecąca na kasę) ale rodzice nalegali no i jeszcze sobie zarobiłam, a dziecko i tak jedynki miało Laughing Laughing
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:47, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o jezu ona znowu coś wysrała Rolling Eyes

Cytat:
Godzinę słuchania bełkotu o AI
a kto mówi o całej godzinie? ... Ja przestałem słuchać po 19 minucie, bo było za mądre dla mnie Think ..... A ty, słuchałaś całą godzinę ?? Shocked
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:38, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko ten fragment co wrzuciłeś max z 8 minut

trzeba zbadać babę pisze jakieś artykuły z dupy

https://edgp.gazetaprawna.pl/magazyn/art.....j-int.html

"I love you. Dlaczego prawdziwi ludzie zakochują się w sztucznej inteligencji?

Miliony ludzi na świecie budują dziś intymne, romantyczne i przyjacielskie relacje z modelami językowymi. To już nie jest domena cybergeeków. Sztuczna inteligencja tworzy hiperkomfortowe środowisko, które oducza nas radzenia sobie z trudami realnych relacji."

leci w chuja ostro na pewno nie są to miliony

Laughing Laughing Laughing Laughing
mhm już to widzę miliony ludzi zakochało się w sztucznej inteligencji, pierdolnięta
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:51, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na całym świecie mogą to być miliony, czemu nie Think .. Ty wiesz ile niedojrzałych ludzi na pięciu kontynentach siedzi po nocach i gada z chatami? ...kurde, kobieto.. nie masz pojęcia.

Następna objekcja.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:55, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet Richard Dawkins dał się nabrać viewtopic.php?t=2884&postorder=12

(p.s. [antycypuję] - tylko nie pierdol mi teraz że richard dawkins to, a richard dawkins tamto.... nie wpierdalaj mnie znowu w swoje pierdolety anegdotyczne. GÓWNO MNIE OBCHODZĄ TWOJE PRZEMYŚLENIA O DAWKINSIE . KPW ? ]
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:05, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co to znaczy NAWET Dawkins ? Dawkins to już stary piernik z raczkującym Alzheimerem, starym ludziom po 85 roku życia najczęściej przestaje działać mózg i taka jest prawda
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:10, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlaczego ludzie jako przykład dają jakiegoś znanego zaburzonego płoda i mówią: nawet on. Już samo to, że jest znany to jakiś narcyzm i attention whore zaburzenie samo w sobie do tego dodać wiek i wiadomo że to będzie pojeb w 90% Aha Dawkins tak sie zachowuje to znaczy że miliony innych też ?
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:15, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Brytyjski biolog ewolucyjny Richard Dawkins żenił się cztery razy."
I mamy odpowiedź koleś nie do wytrzymania daje ludziom szanse nawet AŻ DO 3 małżeństw, ale żeby 4 małżeństwa spierdolić to TRZEBA być pojebem. Można było już się nie żenić kurwa jak się typ nie nadaje zawsze sa prostytutki, można na kocią łapę, niezobowiązujące spotkania albo związek partnerski to i tak ateista to na chuja się żenił ?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:54, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i mówiłem żeby mi o dawkinsie jakimś nie pierdoliła, a ta swoje, Rolling Eyes . CHYBA TEMATY POMYLIŁAŚ KURWO, CHYBA NIE SĄDZISZ ŻE BĘDĘ SIĘ TERAZ ZAGŁĘBIAŁ CO TY MASZ O JAKIMŚ DAWKINSIE DO POWIEDZENIA.

SKUP SIĘ SZMATO

https://youtu.be/uP3oe-usULU?si=hWjCegaCKDcBmni1
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:06, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mogę się założyć że sama skończysz na gadkach z jakimś robotem, bo przecież ludzi nienawidzisz Rolling Eyes
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:01, 17 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odezwał się ten z nerwicą nawet byłam dziś zarobić, nawet lubię chłopaka widać że nadwrażliwy na ten zjebany świat.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach