W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Jak sprawić by jakiś patus mnie polubił  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:47, 28 Lip '26   Temat postu: Jak sprawić by jakiś patus mnie polubił Odpowiedz z cytatem

Jest problem, że jak chodzę na korki to jest dużo debili w tym rodziców oczywiście, często rodzice są bardziej zjebani niż dzieciaki. No i dziś była taka matka wytatuowana z fioletowymi włosami ja zawsze miła pod koniec powiedziałam po prostu ze trzeba z synami więcej ćwiczyć a ona jakaś jakby oburzona mówi że nie ma czasu i nie zna matmy to mówię ze ja mogę ćwiczyć z nimi. No nie wiem taka idiotyczna gadka no mówię zwyczajne trzeba ćwiczyć i powtarzać a ta się jakby wkurwia (?) i chyba nie będzie chciała kolejnych zajęć LOL. Pojebana jakaś tylko że, w roku szkolnym mogę wybrzydzać i brać normalnych ludzi, ale fajnie w takie okresy wakacyjne tez łazić do dziwnych patusów tylko jak się z nimi dogadać ? jakie masz taktyki np. kloaka ze zjebanymi rodzicami jak sie dogadać ?
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:09, 28 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niestety AI nie pomaga Sad

w ogóle nice try, bo patusy to spokojnie 1/4 społeczeństwa jak nie więcej więc TRZEBA choć minimalnie umieć się z dziwolągami dogadać trafisz na zjeba w szkole, w pracy, w zagrodzie i co wtedy ? ja się dowiem i wydam książkę "Jak się dogadać z patusami?" żeby inni ludzie nie musieli tak się męczyć no i to będzie największy bestseller od 20 lat
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:06, 29 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pokaż im jakąś sztuczkę. Prymitywne patusy wierzą w cuda. Jak zaskoczysz takiego pozytywnie, to będzie cię wielbił.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach