W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Mi czas leci wolno  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:08, 27 Lip '26   Temat postu: Mi czas leci wolno Odpowiedz z cytatem

Jak się zapierdala w gówno robocie z pojebami albo cały dzień ma się zajęty to czas zapierdala, jak się nic nie robi to płynie wolno, ten miesiąc mega wolny był bez kitu
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:13, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W robocie nie jest najgorsza robota wiadomo trzeba pracować, ale bez kitu to pierdolenie ludzi bez sensu jest wykańczające, zamiast kurwa powiedzieć co mam robić zrobić i iść do domu to kurwa nie dość że nie wiem co mam robić (w tej jebanej robocie gdzie radio grało) musiałam wysłuchiwać o wakacjach właścicielki i co w weekend będzie robił jakiś "kolega" znaczy ten zjeb co włączał radio w pracy i w ogóle co chwile coś pierdolił niezwiązanego z pracą w ogóle. I jeszcze trzeba kurwa cały miesiąc na wypłatę czekać też wykańczające już chyba wolałabym robotę gdzie tygodniówki są a nie kurwa męczyć się z bydłem cały miesiąc wysłuchiwać ich pierdolenia, hałasu uniemożliwiającego pracę i dopiero wtedy kasiora
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:53, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wreszcie kupiłem lodówkę, hehe Olga słyszałaś jak Lewandowski coś tam, haha a Myśliwska znowu nie dostarczyła dokumentów muszę zadzwonić. Dzwonię gadam. Koniec rozmowy. O moja ulubiona piosenka leci hehe Mikołaj ty nie znosisz tej piosenki co nie hehe sprawdzę lodówki w Mediamarkt, ej czy można to wsadzić w koszty ? A ty jakie jedzenie lubisz robić ? idę na papierosa.

I tak bredził typ kurwa w otwartym pomieszczeniu gdzie 6 osób było na chwilę zamykał mordę a potem znowu zaczynał gadać, zazdroszczę ludziom pracującym w spokojnych bibliotekach.... Mogłam jednak iść na bibliotekarstwo bez kitu
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:57, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najbardziej gadatliwi właśnie faceci są kurwa zwłaszcza w takich pracach. Ten facet gadał więcej niż wszystkie kobiety w biurze kurwa a wy będziecie bredzić że kobiety nie zamykają mordy jak fakty są takie że to faceci lubią najbardziej bredzić bez sensu. Na korepetycjach podobnie najwięcej gadają młode gnoje męskie, nigdy nie spotkałam się z dziewczyną tak gadatliwa i pierdoląca bez sensu jaki jakiś męski zjeb.
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:24, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:45, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam dobry nastrój parówo odkąd nie chodzę do byłej roboty, niestety po wakacjach trzeba iść do jakiejś innej ale wpisałam cechy charakteru swoje w cv w tym dokładność, praca w ciszy . W sumie moja wina bo poprzednio wpisałam na siłę komunikatywność to znaczy jestem jeśli chodzi o pracę zadaje pytania itd. ale dla większość popierdoleńców komunikatywny to taki co bez sensu gada byle pierdolić także usuwam. Zresztą komunikatywny to dla pracodawców znaczy młody frajer który będzie na nas robił w głośnym biurze przy radiu za niewiele ponad minimalną krajową
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:18, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
trybun

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:38, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mam dobry nastrój parówo odkąd nie chodzę do byłej roboty
...a ile tak w sumie zarobiłaś w tej byłej robocie?

Cytat:
wpisałam na siłę komunikatywność
Ty nie jesteś komunikatywna bo nie potrafiłaś zakomunikować że ci atmosfera nie odpowiada.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:39, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najbardziej mnie rozwaliło że jakiś męski zjeb musiał się trafić nawet w księgowości, mogłaby być zjebana baba wtedy bym się jej czepiała ale dziwnym trafem nawet jak gdzieś faceci stanowią mniejszość to i tak są kurwa zjebani, a co dopiero pracować w środowisku męskim Shocked Shocked

parówa już w 1 tygodniu pracy chciała wyniuchać ile mam lat i co robię w weekend ja pierdole, trochę prywatności
Powrót do góry
trybun

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:43, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra, nie pierdol, do rzeczy złociutka, to ile tam zarobiłaś?

ile ileileileileileileileileileileileileileileileileileileileileileileileileileile ile, ile ,, ile , ile ,, ile , ile ,, ile , ile ,, ile , ile ,, ile , ile ,, ile .. Rozumiesz pytanie??
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:46, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zespół 4 osoby może 5 jednej nie widziałam w tym AŻ 2 facetów w zasranej księgowości nawet... przecież wydaje się, że z 80-90% kobiet to księgowych to gdzie ja kurwa trafiłam i jak to możliwe ? celowo pierdolona sekta która udawała pracodawcę zatrudniała nieproporcjonalnie dużo mężczyzn i z miejsca pracy stał sie automatycznie syf z włączonym radiem i celowo otwartym oknem żeby było słychać napieprzające tramwaje
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:49, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przecie dopiero w sierpniu mi zapłacą... o tym mówię że zapierdalasz i płaca ci w kolejnym miesiącu
Powrót do góry
trybun

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:49, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ile
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:23, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zobaczy się ja i tak mam korepetycje poprawki są mam dwóch uczniów i jakaś kasiora leci więc jeszcze z głodu nie umrę jakieś książeczki nieliczne też sprzedałam i spokój, czas sobie wolno leci spokojnie luzik
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:37, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze ci nie zapłacili? Co jest grane??
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:45, 28 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dowód że w zaledwie 7 dni w tej pracy nie tylko stałam sie zjebanym zombie w te pracujące dni ale najwyraźniej rozjebało mi chwilowo system hormonalny mam okres jakieś 5, 6 dni przed czasem lol co się zdarza w chuj rzadko i aż się zdziwiłam. Zjebana praca zaledwie w tydzień rozpierdala system nerwowy niemal tak samo jak bycie weganinem z 3 lata
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:47, 28 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Menopauza u kobiet występuje najczęściej między 45. a 55. rokiem życia (średnio w wieku 51 lat)."

Jeszcze mi trochę brakuje lat LOL więc to nie to Laughing Laughing Laughing także albo stres i zombifikacja w robocie albo nadmierne gorąco, ale gorąco było może z 3,4 dni w lipcu tak naprawdę więc zostaje robota
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:43, 28 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
mi czas leci wolno

to dlatego

Od kiedy rzuciłem pracę (...) czas mi spowolnił. Polecam
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:06, 30 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:28, 30 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Męskie śmieci są głośne w chuj, widzieliście małych chłopców? ja pierdole gnojom trzeba będzie zakneblować usta potem taki męski śmieć dorasta i nawet nie zdaje sobie sprawy że głośna małpa z cwela jebanego bo mamusia czy tatuś mu nie powiedzieli, mówią tylko dziewczynom jak są głośne. A męskie śmieci kaszlą, napierdalają radiem, głośno drą ryja przez telefon i nic. A kobieta jak się tak zachowa to uuu a zachowuje się tylko jak przeciętny facet - glosny atencyjny śmieć
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:31, 30 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako, że przez lata byłam szczęśliwie odizolowana od świata w sensie żadnego obcowania 8 godzin z męskimi śmieciami w biurze nawet nie wiedziałam że nie dość że są niedojebani umysłowo i maja zjebane żarciki, ciężko się z nimi gada to jeszcze będą głośni kurwa.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:12, 30 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i dlaczego zazwyczaj męskie śmieci głośno chrapią kurwa ? i po co robią te jebane seriale że żonka jest mega zmęczona mężem i w ogóle nieszczęśliwa ale jak jakaś inna baba w tym serialu znajduje męża wszyscy się kurwa niesamowicie cieszą i nikt nie mówi prawdy wprost że życie z facetem to koszmar tylko w żarcikach pasywno-agresywnych a potem i tak rozwód za 5 lat.I nikt nigdy nie powiedział tej kobiecie nieświadomej prawdy o życiu w związkach z facetem niemal 24/7 i jaka to udręka. To jebana propaganda w tych serialach kurwa Robią całe seriale typu zona z mężem nieszczęśliwi ich rodzice nieszczęśliwi i żarciki tylko i to ma być jakieś super śmieszne kurwa pokazywać nieudane związki
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:22, 31 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ty masz coś z głową
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:02, 31 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://suno.com/s/QVGYORH8WIpngy9g

https://suno.com/s/lXunj33x5KXQE4rJ
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:09, 31 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Głupie męskie śmieci są mega głośne, kloaka chrapie tak że jego sąsiad słyszy. Kurwa biedne kobiety wyobraźcie sobie że latami muszą wysłuchiwać jebanego chrapania męskiego śmiecia i nie mogą się nawet porządnie wyspać potem idą do roboty gdzie jakieś męskie gówno napierdala radiem i co chwile coś wydala z mordy. Hahaha kurwa mocne współczucia dla kobiet ! ja od teraz na chama pytam na rozmowie kwalifikacyjnej ile mężczyzn jest w zespole i czy będzie grać radio
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach