Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:51, 23 Lip '26
Temat postu:
bimi go uzdrowił dopierdalając mu 20 rzędów cyferek _________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
lol jedna z nielicznych piosenek T Love które lubię to zwykła przeróbka Muniek Staszczyk to tępy żul komu w ogóle lizał dupę że ktoś dał mu dostęp do mikrofonu 90% losowych ludzi z ulicy ma lepszy głos od niego i przynajmniej nie sepleni
no to też dobre i King ale generalnie za dużo badziewia narobił, no wiadomo lepszy zespól niż to co teraz polskie leci w radiu bez dyskusji no ale nie ma za dużo artystów polskich co na żywo zagraliby dobrze
Wysłany: 00:50, 24 Lip '26
Temat postu:
a co z tym kazikiem straszna chala a michal&m chociaz odciiska na waszych MGZCH piettno === zgadnij rozwala ci układ fizjofologiczny, tak w skrócie. x troche pod fazi podjechal desperados 400 ml
Wysłany: 19:50, 25 Lip '26
Temat postu:
Cytat:
lol jedna z nielicznych piosenek T Love które lubię to zwykła przeróbka Muniek Staszczyk
Większość polaczków nie potrafi nic sama stworzyć, zero kreatywności, tylko kopiują.
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
totalny odjazd I totalne pierdolnięcie, no i wkurwiony kazik na wokalu 11/10
po co słuchać takiego gówna które wywołuje celowo agresję ? i w dodatku nie da się do tego tańczyć ? to jak słuchanie hip hopu coś dla patusów muzyka wykurw żeby wkurwiać ludzi, coraz mniej spokojnych, relaksujących kawałków typu
Kazik na terapię cierpi na niedojebanie umysłowe i agresję w 80% kawałków wywołane spierdolonym testosteronem. Do tego typowa polska żulowata japa mało inteligentnego kolesia, chyba jego stary był jakiś w miarę inteligentny ale Kazik sam z siebie ssie
totalny odjazd I totalne pierdolnięcie, no i wkurwiony kazik na wokalu 11/10
po co słuchać takiego gówna które wywołuje celowo agresję ? i w dodatku nie da się do tego tańczyć ? to jak słuchanie hip hopu coś dla patusów muzyka wykurw żeby wkurwiać ludzi, coraz mniej spokojnych, relaksujących kawałków typu
tylko albo wykurwy albo celowe smętne gówno które z kolei wywołuje obniżenie nastroju/depresję
ja wiem to, że nie wiesz co piszesz, mnie ta piosenka wprowadza w dobry nastrój, właśnie przed chwilą przesłuchałem tą nutkę i czuje sie zajebiście 🤙 😎
"relaksujących kawałków typu viewtopic.php?p=526266#526266" ten manu czao to muzyka dla jakiś najaranych trawą hipiskek 🤣
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów