W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Szybka opowieść o Torze, Jabłko  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 22:06, 01 Lip '26   Temat postu: Szybka opowieść o Torze, Jabłko Odpowiedz z cytatem

No to jest po prostu tak, cała opowieść o grzechu pierworodnym to jest kłamstwo, nie wszyscy rodzą się z grzechem pierworodnym, głownie ludzie z grzechem pierworodnym to ci którzy jedzą tzw. Małpy Człekokształtne, jedzą węże, Hipopotamy bo to ssaki bagienne i umieszczają insekty oraz inne zwierzęta w odbycie, po prostu grzech pierworodny to nic innego jak wrodzona choroba układu pokarmowo trawiennego, tam jest napisane w Torze że ludzie niby zjedli jabłko ale jak pisałem już wcześniej to po prostu jest tylko tak zwana mania posiadania aury zwierzęcia.
Tam jest napisane że ktoś został wygnany z Raiu, nie nikt nie został wygnany z Raju, to po prostu znaczy że te osoby nie mają prawa pisma ani używania czyli czytania w alfabetach takich jak Asyryjski czy tam Aleksandyryski(to jest ten który widzicie tutaj) no i pewne też w innych.
I tutaj mamy przykłady jak po komunizmie czy tam socjalizmie w Polsce ile takich kwiatków jest co używają a zgodnie z Torą im nie wolno, co najlepsze kod komputerowy jest zapisywane w alfabecie Aleksadyryjskim i oczywistym jest że też nie wolno ani pisać kodu ani go używać no i tutaj nasze kwiatki:
Michał Liput, Kuba Liput, Mateusz Fąfara, Zygmunt Sagan, Elon Musk, Donald Trump(wogule Joe Biden to se z niego jaja robił tym autopenem), Nathaniel de Rotschild, wogule Japonia nie może bo tam jest bardzo dużo przecież tych wszystkich co tam byli zesyłani do więzienia za jedzenie małp człekokształtnych, wiecie czinki są na tylę mądre że im Tory nie trzeba na to, Sabine Lim, Gianni Infantino, Karol III, Karol Wójcicki, nawet chyba dzieciom mojej starszej siostry nie wolno pisać, bo matka ich ojca jest Durgiem, i wogule to małżeństwo całe to po prostu tylko powstało przez tą serię gier Mario, ale wiecie to jest moja rodzina ja sobie mogę zrobić eksepcie jak mi ich dadzą pod opiekę, kto tam dalej, te wszystkie bin Salmany z halbiznla, to nie jest tak że Nutella z każdej ręki wam pomoże, co tam dalej jest, ten cały Olwier Lubas i jego ojciec Doktorek Lubdupa,Sasha Grey i wielu wielu innych ale oczywiście wam się wydaje że wszystko można i dochodzi do takich problemów, generalnie jest tak że po prostu osobom które deklarują się jako Sunnici albo Buddyści nie wolno używać tego alfabetu, bo po prostu to generuje koszty wtórne to jest tak zwana autonomia Palestyńska.
Sorry Palestyna za przypały ostanie ale wiecie ojciec mi umarł i ta sprawa Juma na Riley Reid to jest po prostu no kurwa ciężka sprawa do przetrawienia, jeszcze te zajebane tajskie pieniądze co mi stulejkę nałożyły.
A jeszcze na koniec w sprawie dezanyfikacji Ukrainy to po prostu, trzeba wziąść rusztowanie i wierzę na zamku Spytka Ligęzy doprowadzić do stanu wieży a nie żebru to arbuzy, to był plan kilka tysięcy lat temu teraz już jest za póżno.
To jest wogule w kurwe śmieszne że Izrael walczy z Palestyną a okazuje się że Palestyna jest bardziej Torystyczna od Izraela.
Nie wiem pozwijcie se Polske albo kogo bo to jest po prostu śmieszne, ja nie bronie japończykom pisać kodu w swoim języku ale muszą mieć cert na uruchomienie po prostu, żeby coś im znowu nie odjebało. Po prostu przykro mi nie jest, ale może obowiązek szkolny ma każdy ale nie każdy ma prawo się w niej uczyć.
Już wiecie co to za zwierzęta także możecie nawet testy DNA prowadzić tylko po co i jak to uczciwie i tak dalej. To policja ma się tym zajmować.
A odnośnie jeszcze Japońskiego na koniec to po tym burdelu co tam wprowadzili to chyba już lepiej się zacząć uczyć Chińskiego, dodam tylko że ta całą Audrey Hedburn była Durgiem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach