Wysłany: 15:08, 19 Cze '26
Temat postu: Wyglądam tak młodo
że jedna babka na rozmowie kwalifikacyjnej pytała jakie filmy lubię oglądać, ja pierdole...
kurwa jak ja sram na to gówno i to kurwa bez różnicy czy korpo czy mniejsza firma ludzie i stąd i stąd są totalnie pojebani. Nienawidzę ludzkości kurwa i nawet jak próbowałam być miła i na te zjebane pytanka jakoś odpowiadać z uśmiechem to i tak pewnie nie oddzwoni a to jakiś chlew kurwa był totalny z pensją niższą niż mają babki w lidlu, ale damy jej szanse do końca przyszłego tygodnia. Robota od lipca może zadzwoni LOL
Jak nawet do chlewu mnie nie chcą gdzie się uśmiecham to ja kurwa już totalnie nie wiem o co chodzi. Jakbym była tak upośledzona społecznie to nie miałabym ludzi z korepetycji co kontynuują ze mną pracę, ale ci jebani pracodawcy kurwa to nie wiem czego chuje chcą po co kurwa cwele dzwonią i chcą rozmowy jak totalnie srają. Dosłownie wszystko powiedziałam mniej więcej jak trzeba pod koniec powiedziałam że jestem zainteresowana tym chlewem baba powinna mnie zatrudnić od razu na miejscu a najpóźniej dziś zadzwonić że mam robotę.
o co tym sukom/cwelom chodzi co kurwa oczekują że będę nie wiadomo jak wygadana na księgowego do rozpadającej się budy że im dupę i rowa wyliżę kurwa czy co do cholery ?
mają cv dzwonią gadają i kurwa nic, czego szmato jedna z drugą oczekujesz kurwa co, ale sie wkurwie jak dupa nie zadzwoni
No dopiero druga rozmowa od 4 lat no ale kurwa to jest jakaś orka, słyszałam o ludziach co są ponoć zatrudniani od razu albo następnego dnia mają telefon nigdy mi się to nie zdarzyło. Ja celowo wszystko robiłam na tak, uśmiechałam się o kurwa może nie wylizałam rowa w sprawie klientów powiedziałam że mam bardziej osobowość do księgowości a kurwa myślała że ja dupy obliże jeszcze jej klientom za darmo czy coś. No jeden mały haczyk raz powiedziałam prawdę i już skreślają mnie kurwa czaicie to ????
Dobra ale czego ja się w ogóle wściekam no nie wiem czy chciałabym pracować gdzieś gdzie ktoś pyta o hobby na rozmowie... ?
Idziesz do korpo odpowiadasz na 20 idiotycznych pytań które zadają tępe bioroboty musisz być wyszkolony w gadce, idziesz do rozpierdalającej się firmy musisz gadać z babką o swoim hobby i filmach i jesteś traktowany jak lekko niedorozwinięty. Nie ma ucieczki od tego bagna
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:46, 19 Cze '26
Temat postu:
maryla napisał:
Dobra ale czego ja się w ogóle wściekam no nie wiem czy chciałabym pracować gdzieś gdzie ktoś pyta o hobby na rozmowie... ?
Idziesz do korpo odpowiadasz na 20 idiotycznych pytań które zadają tępe bioroboty musisz być wyszkolony w gadce, idziesz do rozpierdalającej się firmy musisz gadać z babką o swoim hobby i filmach i jesteś traktowany jaklekko niedorozwinięty. Nie ma ucieczki od tego bagna
Lubią mnie tylko dzieci i niektóra młodzież i to zazwyczaj dziewczyny dorosłych czymś niezmiernie wkurwiam i facetów i baby albo odrzucam ich dość często wciąż nie wiem co to jest. Niektórzy ludzie zdają się mnie nie lubić już na pierwszy rzut oka a nic kurwa im nie zrobiłam. Zzazwyczaj to ekstrawertycy i ludzie o dominującej osobowości. Przecież jeżeli ktoś mnie zaprasza na rozmowę potwierdzam wszystko co mam w cv i mnie nie chce znaczy że mnie nie lubi. Zaprasza mnie baba jakieś 10 minut rozmowy i brak odzewu a ja tylko grzecznie odpowiadam na pytania i potwierdzam co mam w cv to na chuj mnie zaprasza czym ją wkurwiłam ?? że żyję ??? nawet mam żenująca stawkę w cv wszystko o mnie wiedzą przychodzę i gówno... ?? tu serio chodzi o wygląd ?? z męskimi śmieciami to jest jeszcze gorzej mimo wszystko większe szczęście mam do kobiet
Mam im dupę niewiarygodnie lizać czy co ? myśleli, że brzydsza będę ? Ładnym ludziom wcale nie jest łatwiej w życiu wbrew pozorom.Dużo chodzi po świecie patologicznie zakompleksionych pasztetów i wyżywają się na młodszej i ładniejszej. A faceci to tylko do seksu, mentora w robocie faceta przecież nie będę mieć bo będzie chciał mnie bzyknąć. Do zawodów gdzie facetów jest 80% i więcej nawet już nie aplikuje bo na chuj.
No ja rozumiem jakbym nie dostawała zaproszeń ale wbrew pozorom czasem dostaje tylko nie chodzę teraz zaczęłam chodzić to jest to samo co lata temu robię coś nie tak kurwa, nie mam odpowiedniej osobowości, wyglądam młodziej to mają mnie za dzieciaka co pytają jakie filmy lubię. Nie mam głupiej mordy, nie jestem blondynką, noszę nawet okulary na co dzień a jestem traktowana jak tępy śmieć przez te kurwy
Męskie śmieci to już w ogóle totalna porażka widać po korepetycjach nie słuchają kobiet, nie lubią ich, małe gnojki 5- 6 - 7 klasa ekstrawertyczne to dramat i często rezygnują. Z dziewczynami introwertyczkami bardzo dobrze się dogaduję. Z chłopaków miałam dwóch spoko z kobiet to z 10-12 spoko.Niestety pewnie nawet księgowość objęły ekstrawertyczne ścierwa, smuteczek.
Zaraz kloaka się przyjebie i będzie się śmiał czy coś, ale skumaj ze ty masz podobnie z tym że ciebie to kobiety zwyczajnie nie lubią, zabijają się, odchodzą z dziećmi także nie masz różowo.
Wysłany: 18:07, 19 Cze '26
Temat postu:
ahahahaha, you made my day
Cytat:
jedna babka na rozmowie kwalifikacyjnej pytała jakie filmy lubię oglądać
...i z tego wywnioskowałaś że wyglądasz młodo (??) LOOL
Cytat:
chlew kurwa był totalny z pensją niższą niż mają babki w lidlu
To idź do lidla , proste.
Cytat:
odpowiadasz na 20 idiotycznych pytań które zadają tępe
Jeśli chodzi o filmy które mógłbym polecić to zrobiłbym niezłe wrażenie, i zyskał od razu plus pięć do organizacji seansów - a jeszcze w razie czego mogę służyć kinem domowym
Cytat:
Jak nawet do chlewu mnie nie chcą gdzie się uśmiecham to ja kurwa już totalnie nie wiem o co chodzi.
niezmiernie wkurwiam i facetów i baby albo odrzucam ich dość często wciąż nie wiem co to jest.
Ale ja wiem
Cytat:
wyżywają się na młodszej i ładniejszej.
heheh, nie oddzwonili , więc sobie to tłumaczy tym -uwaga- że jest ładna .... LOOL DNIA
Ty a w ogóle co tyle postów nasrałaś , bimi cyferki wyłączył? .. chyba trzeba mu donieść że michalm dalej sra
Cytat:
Niektórzy ludzie zdają się mnie nie lubić już na pierwszy rzut oka a nic kurwa im nie zrobiłam.
Nie musisz, niektórzy wyczuwają socjopatów przez skórę.
Cytat:
wyglądam młodziej to mają mnie za dzieciaka
To musisz poczekać aż będziesz wyglądać starzej, proste.
Cytat:
co pytają jakie filmy lubię.
acha , bo według ciebie filmy lubią tylko dzieciaki ..A oni cię pytają o to - więc też są dzieciakami - czy wyglądają na dzieciaków ???
Cytat:
potwierdzam wszystko co mam w cv i mnie nie chce znaczy że mnie nie lubi.
...albo wyczuwa twoje żałosne kłamstwa . Jesteś prosta do rozpracowania. O tym już nie pomyślałaś....
Cytat:
Nie mam głupiej mordy,
Bo co, bo ty tak uważasz?
Cytat:
jestem traktowana jak tępy śmieć
I prawidłowo. BO JESTEŚ TĘPYM SMIECIEM. Mówiłem ci to już??
Cytat:
Ładnym ludziom wcale nie jest łatwiej w życiu
JEST. ... Ale co ty możesz o tym wiedzieć... _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 18:45, 19 Cze '26
Temat postu:
Trzeba było kurwa studiować temat viewtopic.php?p=503475#503475 i nadrabiać zaległości ---ze szczególnym uwzględnieniem moich autorskich postów i streszczonych recenzji , proste. .... Wszystko było kurwa podane jak na tacy. Wystarczyło się zapoznać. (staram się maksymalnie aby ten temat był user-friendly..no już prościej się chyba kurwa nie da.) .... No ale jak ktoś ma w dupie pustkę zamiast pasji (nie mylić z pasją gibsona) - to potem czego oczekuje hmmmm???
_________________ OpenChat
Wysłany: 10:14, 20 Cze '26
Temat postu:
Jupi! Pyszczucha wróciła w świetnej formie. Znów Pierdolnia ożyła.
Nie martw się Pyszczuch, na pewno zadzwonią i będziesz miała wakacje w pracy w księgowości...
Wysłany: 12:54, 20 Cze '26
Temat postu:
No i czego się podniecasz wczorajszym piwem znalezionym na dnie otwartej butelki, menelu umysłowy? Czyż nie widzisz że już sprowadziłem parchówę na parter? Nic więcej tu nie napisze.
Cytat:
ten męski audytiant przesłuchujący mnie na rozmowie wyglądał tak młodo! Nagle zapytał mnie o filmy - a wtedy zauważyłam że wygląda jeszcze ładniej, w mgnieniu oka zrobił się taki przystojny i młodziak
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 13:45, 20 Cze '26
Temat postu:
Ja nie wiem.... w którym wieku ty w końcu przestaniesz szukać pracy biedna dziewczyno. Moment w którym odpuścisz będzie chwilą kiedy wyrośniesz z krótkiej spódniczki. WYDOROŚLEJ W KOŃCU.
_________________ OpenChat
Przecież nie szukałam roboty z 4 lata dopiero teraz znowu zaczęłam chodzić na rozmówki helooooł.
Oj ale teraz dowiem się wszystkiego o co się rozchodzi jak manipulować tymi sukinsynami co odpowiadać na te zjebane pytanka. Wszystkiego sie kurwa dowiem i jeszcze zostanę mini ekspertem od lizania odbytu bo nie ma kurwa wyjścia co gruz kurwa mam jeść ? całe życie w nędzy ?
Nie martw się Pyszczuch, na pewno zadzwonią i będziesz miała wakacje w pracy w księgowości...
nom jednak zadzwonili
muszą być bardziej zdesperowani niż ja, ale i tak biorę tą robotę nie było aż tak źle nie ma gwarancji że gdzie indziej będzie kuźwa lepiej a robotę jakąs trzeba mieć i doświadczenie pozdobywać
Wysłany: 13:10, 26 Cze '26
Temat postu:
łał, to teraz będą historie z roboty, robi się ciekawie _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 17:40, 26 Cze '26
Temat postu:
A ja wstrzymam się z gratulacjami do czasu aż podpisze umowę _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 23:18, 28 Cze '26
Temat postu:
A co się dzieje z Pyszczuchą co robi Pyszczycha? ...coś jej nie widać ostatnio _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów