Wysłany: 00:55, 01 Lip '26
Temat postu: Drogi Knesecie |
|
|
|
Ja rozumiem piłka nożna sport ładne gole kto szybciej dobiegnie do piłki i strzeli gola że jaja i chleb spadną z nieba, ale skoro ja już wydaje moje zasoby na to, to ja bym chciał żeby była jakaś selekcja wobec piłkarzy, wiecie Francja jest pełna takich nielegalnych piłkarzy jak np. Mbappe żółw, Dembele Gepart czy tam Jaguar, Kunde Słoń, czekajcie oglądne jeszcze chwilę Barcola to jest chyba hipopotam x lew albo coś jakiś z rodziny wielkich kotów, sprawa jest taka że raz mają oni wielkie wymagania, ten Mbappe to nawet krzyczy szofer na boisku bo dałem tej Kurwie Tajskiej 2 EUR za próbkę śliny a ona myślała że to jest zapłata pewnie że pociągi wiecznie za darmo, no ale do meritum, chodzi o to że nie możecie takim ludziom dawać praw do występowania w publicznych spektaklach z tego powodu że ich pojawianie się w przestrzeni publicznej nawet na youtube czy twitchu negatywnie wpływa na społeczeństwo, takie wektory jak przestępczość czy mi się należyzm czyli domniemana funkcyjność społeczna wzrastają a to nie tylko winduje koszty are również winduje zużycie zasobów a jak wiecie zgodnie z prawem zwycięscy wszystkie zasoby do rozporządzania są przez Mojrzesza, ja bym to ogarnął ale dwóch rzeczy na raz nie bardzo poza tym 100-e ?{nie chce mi się % pisać a to jest dobry mem dla lewiatanów CEO}
Wiecie ja jestem pozytywny na temat takich celebracji życia czy jakoś tak, ale wiecie jeżeli to tylko winduje koszty i szerzy plagę tajską to po co to ?
Macie chyba upper hand nad Trumpem co chyba sobie przywłaczył SWAT to może zamkniecie ten tak zwany francuski zespół narodowy za udział w procesie swatania z karlicą tak samo jak mamdaniego i tak samo jak Trumpa za uczestnictwo w Juma. Ile można ?
Poza tym moja siostra Sabina weszła w nielegalne małżeństwo z Sunnitą z racji tego że przed tym małżeństwem Sunnicie popełnili Juma, Jumę na naszym rodzeństwie Ides Oppenheimer, Riley Reid so kalled, macie kogoś, ja z chęcią bym jej coś przepisał ale wiecie ona musi mieć legalne dzieci.
Stań posiadania tego Jumisty, dwa wany Wolkswagen pewnie chce pojmać mnie i moją matkę i nas gdzieś wywieść, wiecie znacie mój Klemeski talent ja jeszcze bym coś z tych dzieci zrobił ale z Jumistą na terenie jest ciężko wogule jakikolwiek tryb imaginalno ewolucyjny wywrzeć na tych dzieciach bo zaraz przyjedzie Tata Juma i nam każe do Worka wracać.
_________________ Na obrazku: Krowochuj. Agresiwe Kanibalistik Gorrila Klub
Imagine: Mantelcit Wreaking Ball Airdrop
Goal: skradziony bambus(pół miska morska)
|
|