W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Drogi Knesecie  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 00:55, 01 Lip '26   Temat postu: Drogi Knesecie Odpowiedz z cytatem

Ja rozumiem piłka nożna sport ładne gole kto szybciej dobiegnie do piłki i strzeli gola że jaja i chleb spadną z nieba, ale skoro ja już wydaje moje zasoby na to, to ja bym chciał żeby była jakaś selekcja wobec piłkarzy, wiecie Francja jest pełna takich nielegalnych piłkarzy jak np. Mbappe żółw, Dembele Gepart czy tam Jaguar, Kunde Słoń, czekajcie oglądne jeszcze chwilę Barcola to jest chyba hipopotam x lew albo coś jakiś z rodziny wielkich kotów, sprawa jest taka że raz mają oni wielkie wymagania, ten Mbappe to nawet krzyczy szofer na boisku bo dałem tej Kurwie Tajskiej 2 EUR za próbkę śliny a ona myślała że to jest zapłata pewnie że pociągi wiecznie za darmo, no ale do meritum, chodzi o to że nie możecie takim ludziom dawać praw do występowania w publicznych spektaklach z tego powodu że ich pojawianie się w przestrzeni publicznej nawet na youtube czy twitchu negatywnie wpływa na społeczeństwo, takie wektory jak przestępczość czy mi się należyzm czyli domniemana funkcyjność społeczna wzrastają a to nie tylko winduje koszty are również winduje zużycie zasobów a jak wiecie zgodnie z prawem zwycięscy wszystkie zasoby do rozporządzania są przez Mojrzesza, ja bym to ogarnął ale dwóch rzeczy na raz nie bardzo poza tym 100-e ?{nie chce mi się % pisać a to jest dobry mem dla lewiatanów CEO}
Wiecie ja jestem pozytywny na temat takich celebracji życia czy jakoś tak, ale wiecie jeżeli to tylko winduje koszty i szerzy plagę tajską to po co to ?
Macie chyba upper hand nad Trumpem co chyba sobie przywłaczył SWAT to może zamkniecie ten tak zwany francuski zespół narodowy za udział w procesie swatania z karlicą tak samo jak mamdaniego i tak samo jak Trumpa za uczestnictwo w Juma. Ile można ?
Poza tym moja siostra Sabina weszła w nielegalne małżeństwo z Sunnitą z racji tego że przed tym małżeństwem Sunnicie popełnili Juma, Jumę na naszym rodzeństwie Ides Oppenheimer, Riley Reid so kalled, macie kogoś, ja z chęcią bym jej coś przepisał ale wiecie ona musi mieć legalne dzieci.
Stań posiadania tego Jumisty, dwa wany Wolkswagen pewnie chce pojmać mnie i moją matkę i nas gdzieś wywieść, wiecie znacie mój Klemeski talent ja jeszcze bym coś z tych dzieci zrobił ale z Jumistą na terenie jest ciężko wogule jakikolwiek tryb imaginalno ewolucyjny wywrzeć na tych dzieciach bo zaraz przyjedzie Tata Juma i nam każe do Worka wracać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Python666m

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:03, 01 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

6-6-6=-6
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Python666m

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:08, 01 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

6-5-4-3-2-1=
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
michalm

PostWysłany: 01:17, 01 Lip '26   Temat postu: chomikuj kropka pl Odpowiedz z cytatem

Może wyjdzie za Kolina Tosta, on zna Ruski za Sabina dała nawet córce Jagodaćporusku na imię. Nie dość że jestem księciem Indii, cesarzem Chin, cesarzem Brazyli, władcą Afryki, księciem Angli, pracuje w ruskiej Cerkwii i tak dalej no do chuja ile można tych pozycji mieć. Właścicielem co na wschód od Potomak, dostałem jak wyszedłem za Pokahontas. Ja se tam wziołem ślub a te zjeby tam se postawiły kollege jakiś. To na pewno Fujiwara Mietek Sagan na to wpadł żeby wiecznie na weselu być tak jak te matoły z jednostki wojskowej na Jagielońskiej. Zapomniałem dodać że również księciem Iranu. Byłem księciem Francji no ale Francja już nie istnieje to jest Tajlandia Europejska czy coś takiego. Już za to powinni ich zdyskwalifikować z World Cup jak to oni piszą. Jak piłkarze mają grać skoro gracie pod fałszywą flagą, nawet na meczu to było widać przy tym trzecim golu. Nie zapomijcie również o tym żę mam funckje nadzorczą nad całym prądem elektrycznym.
I siedzę tutaj u Mojrzesza w mieście czekam aż się weźmiecie do roboty a wy dalej Ketlujecie i próbujecie wrócić do Egiptu żeby znowu tą funkcję uzyskać no KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Aha jeszcze posiadam Sebu. Sebu to jest tam gdzie są kangury.
A izuloryczne wybory medialne mam takiej dziecko in witro jakiejś wieśniary Zeeny Schreek albo karlica Sabine Thaipork.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:22, 01 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach