Wysłany: 18:11, 27 Cze '26
Temat postu: Tak jestem cesarzem detektywem |
|
|
|
Bo kurwa Polska to jest taki tandetny kraj że zamiast się czymś zająć to promują takich bałwanów jak Rutkowski co jeszcze nie zamkną Michalczewskiego za używanie mojej krwi w walkach. A w Łańcucie siedzi jakiś pomiot generała Franko co udaje że mi dupę podciera, ja mam wyjebane na was, zrobie sobie yard sale i będę psikał wszystko octem. Tylko tak w ramach przypomnienia Premier czy tam Prezydent Meksyku, legalnie, Meksyk zaczyna się na granicy Teksasu i Kończy na Antrakrydzie chyba albo nawet Sebu czyli Australii.
W sprawie Łańcuta to nie jest tak że to jest majątek narodowy, ziemie otrzymałem w spadku a budowę zamku sam sobie opłaciłem to że podróżowałem po świecie i jakieś menele się zbunkrowały i coś dobudowały to tylko ich strata i głupota że się budowali na cudzym. Jak narazie to jest Great Squot of Azja. Nie wiem nawet mam znajomych Szoye i Szanga i nawet oni mogli by sobie tam ze mną pomieszkać chwilę żeby pomyśleć o o tym jak Chiny bo tak wielki wysiłku mają się odnaleść w nowej rzeczywistości polityki węgla powierzchniowego.
_________________ Na obrazku: Krowochuj. Agresiwe Kanibalistik Gorrila Klub
Imagine: Mantelcit Wreaking Ball Airdrop
Goal: skradziony bambus(pół miska morska)
|
|