W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Jupi mam światłowód  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:56, 24 Cze '26   Temat postu: Jupi mam światłowód Odpowiedz z cytatem

No to mam na swoim zadupiu interek na światłowodzie. No to teraz dopiero się zacznie "sranie po krzakach" Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:26, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od kiedy na naszym zadupiu dalecy sąsiedzi pozwolili na podłączenie się do światłego przewodu, mają czarno w nocy i bez zasięgu "telefon". Za dnia tv nadaje.
Widać, że los skłonił się w twoją stronę skoro się cieszysz, chyba, że na wyrost jak gupi do sera.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:13, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i czym się będziesz zajmował ? ja cały lipiec na czytaniu i manipulacjach, perswazji itd. i może nawet sierpień oprócz szkolenia się z tej fascynującej księgowości. Może nawet ponownie stronki internetowe będę robić, ale jeszcze nie wiem. Szachy nic nie wnoszą niestety do mojego życia.
Jestem dobra w tym że jakiś dzieciak mnie polubi i to naturalnie nie poprzez celową manipulację bo i ja lubię dzieci więc one pewnie się odwzajemniają że nie jestem sztywną socjopatką która na nie krzyczy, ale te zjeby pracodawcy coś mnie kurwa nie lubią i muszę to zmienić poszerzając wiedze jak manipulować
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:46, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TRZASKOWSKI MA KREW NA RĘKACH !!!

maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:55, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y o kurwa ale jeste wyjontkowy ! algorytm jutuba mi pokazuje po prawej stronie podobne kanały do obecnego gówna prawicowego które oglądam i ciągle klikam i szukam nowych kanałów podobnych do moich utrwalonych przez lata prawicowych poglądów, nie lubię konfrontacji z innymi poglądami i nie lubię prawdziwego poszerzania wiedzy. Kocham to jak władcy jutuba mnie uzależnili od jutuba i stałem się jeszcze bardziej aspołeczny nawet jako dziecko czasami wychodziłem z domu i bawiłem się z innymi chłopcami nawet jak byli z lewicowych domów nie wiedziałem o tym bo byłem dzieckiem chciałem zabawy. A teraz jestem politycznym zjebem który wszystko rozpatruje w kategoriach lewica/prawica i jestem patologicznie uzależniony od jutuba bardziej niz obecni 16 latkowie. Jestem wyjątkowy jakby co
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:09, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JAK ZWYKLE mylisz się w swoim strywializowanym i powierzchownym oglądzie, z zainteresowaniem śledzę również lewackie kanały: KREMLINKA SHOW, Piński (aczkolwiek tego już przestałem bo zaczął mnie zwyczjanie nudzić), Wiejski, Boris Tizengauzen, Skandalista Piotrek P. , piotr Napierała, Popo w Ameryce, Łuksza. Wrzucałem wielokrotnie i mam w subskrybcjach. I CO TY NA TO KURWO HMMM Eh? ... W jakiej teraz szufladce mnie umieścisz? Dancing

Cytat:
nie lubię konfrontacji z innymi poglądami i nie lubię prawdziwego poszerzania wiedzy.
Laughing Laughing Laughing

Cytat:
wszystko rozpatruje w kategoriach lewica/prawica
O tym też już nie chcesz pamiętać, co nie?
Cytat:
NIE MOŻNA DZISIAJ POWAŻNIE TRAKTOWAĆ XIX-wiecznego PODZIAŁU prawica_Konserwatyzm vs. lewica_Liberalizm i stosować go do współczesnych realiów polityczno-obyczajowo-społeczno-gospodarczych. To ARCHAIZM.
Rolling Eyes

HANDLUJ KURWA Surprised

Jeszcze jakieś femistyczne bzdury wymyślisz na mój temat? .....co się w tym twoim gadzim móżdżku roi Shocked
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:30, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
nie lubię prawdziwego poszerzania wiedzy.
Ty za to bardzo lubisz, właśnie widać wyraźnie. Confirmation BIAS non-stop w twoim wydanioo Surprised . Co wyczytasz - to już natychmiast chcesz wprowadzać to w swoje życie!! Nie zadając sobie ani minimum trudu poddania tych "nauk" w wątpliwość Rolling Eyes ... tak, tak! Surprised

Możesz kopać się z koniem , i przypinać mi urojone łatki ze swojego krzywego zwierciadła, ale akurat ja -jak nikt inny na tym forum- poddaję przeróżne kwestie w wątpliwość Smile tongue .. Mógłbym sypnąć tutaj przykładami kiedy mówiłem o takich sprawach, które się naocznym filozofom nie śniłły, rzeczy tak rewolucyjne i śmiałe, że nikt inny na to nie wpadł Surprised . Jest rzeczą absolutnie kuriozalną twierdzić, że znalazłem te błyskotliwe idee w internecie.
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:46, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a sn y o kurwa ale jestem niesamowity i wyjątkowy i poszerzam swoje światopoglądy. Mam AŻ dwa spośród 120 subskrypcji kanały kobiece gdzie kobiety kury domowe/prawicowe krytykują inne kobiety no lubię zwyczajnie to oglądać. No mam też AŻ trzy popularnonaukowe przypadkiem ale to tyle reszta polityka, krytykowanie kobiet i szachy. Polityka 94% czasu. O kurde subskrybuję innych facetów atencjuszy aspołecznych z cechami dark triad i po przejściach jak ja heh niesamowity jestę. Heh ale lubię różnorodność nigdy w życiu do końca przez cały swój pobyt na jutubie nie obejrzałem filmu który prowadzi kobieta i mówi o czymś innym niz krytykowanie kobiet Nie oglądam też starych ludzi a super młodzi to tylko w szachach. Oglądam takich samych 40-50 latków jak ja sam.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:48, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No a co ty masz od dziesięcioleci w subskrypcjach? Tylko feminazistowską sieczkę. Czy pojawiło się tam kiedykolwiek cokolwiek z pogranicza nauki lub kultury?? Eh? .. Albo coś, co by zaprzeczyło twojej bańce informacyjnej?? Nie sądzę Speak to the hand

Cytat:
subskrybuję innych facetów atencjuszy aspołecznych z cechami dark triad i po przejściach
...że niby kogo? (* uwaga- iczba mnoga)

Cytat:
Nie oglądam też starych ludzi a super młodzi to tylko w szachach. Oglądam takich samych 40-50 latków jak ja sam.
LOL .. jaki nonsens.. Laughing .. Powtarzam: przestań zmyślać na kolanie, na dobre ci wyjdzie Surprised

Cytat:
poszerzam swoje światopoglądy.

TO JA POSZERZAM - HORYZONTY INNYCH Surprised
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:10, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla napisał:
No i czym się będziesz zajmował ?

Będę więcej srau na forum i więcej będę oglądał filmików na jutubie.
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:14, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla napisała:
Cytat:
poszerzam swoje światopoglądy.

Gówno tam poszerzasz.

Ty, a ty wiesz w ogóle jak się poszerza świadomość, huh ? Eh? .... No to ci zdradzę: poprzez poddawanie spraw w wątpliwość Surprised . Brak zaufania do własnych przekonań. ... Ale co ty możesz o tym wiedzieć, huh? ...... Feminazistką się urodziłaś....feminazistowskie masz życie - i jako feminazistka zdechniesz Surprised Laughing

Dlaczego uprzywilejowane kobiety CZUJĄ SIĘ ofiarami

maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:30, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
No a co ty masz od dziesięcioleci w subskrypcjach? Tylko feminazistowską sieczkę. Czy pojawiło się tam kiedykolwiek cokolwiek z pogranicza nauki lub kultury??

lol ZERO feministycznych subskrypcji i w ogóle mam zero politycznych tylko przydatne do nauki a jak mi się nudzi to jakieś urywki seriali obejrzę jakbym miała polityczne i feministyczne siedziałabym 24/7 przed kompem jak ty i nic nie robiła a ja mam do nauki

Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:35, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z politycznych kiedyś miałam jana Śpiewaka tylko ale go wywaliłam bo zbyt depresyjny

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:39, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie niemal samo nudne pospolite jałowe gówno dla typowych biorobotów, węszących za sukcesem jak świnia za perłą Rolling Eyes

nawigatorzy jutra?? LOOL ... szuria dla niepełnosprytnych i scam pełną gębą . To w ogóle jeszcze istnieje? Rolling Eyes
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:43, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

specjalne nudne rzeczy tylko tematy księgowość, podatki, matma, excel itd. żeby nie siedzieć pół życia na jutubie i nie oglądać bzdur i nie uzależniać się

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:45, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
i nie uzależniać się
No widzę jesteś uzależniona - tylko że od zamulaczy i kleju Rolling Eyes
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:46, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam najnudniejsze subskrypcje na świecie to prawda ale dzięki temu nie jestem tobą Surprised ty też sobie tylko do nauki daj to będziesz spędzał dużo mniej czasu na jutubie, ale rób co chcesz uzależniaj sie i oglądaj 24/7 co mi to i co łajzo same feministyczne rzeczy co nie Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:48, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
i co łajzo same feministyczne rzeczy co nie
Kurwa jest jeszcze gorzej niż sądziłem Shocked . Biomasa.
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:49, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:

nawigatorzy jutra?? LOOL ... szuria dla niepełnosprytnych i scam pełną gębą . To w ogóle jeszcze istnieje? Rolling Eyes

mieli jakieś tematy z księgowości kiedyś to zrobiłam subskrypcje ale od lat nie oglądałam nic u nich Rolling Eyes
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:00, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tam miałam kiedyś z trzy feministyczne ale i tak usunęłam bo same negatywne gówno a ja od dawna nie słucham zbyt długo negatywnego chujstwa czy to politycznego, feministycznego czy nawet muzycznego. Hmm muszę poszukać teraz nowych kanałów z manipulacji i perswazji.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:03, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no a tera ty wrzuć screeny swoich kanałów to będzie z 10 stron pewnie ile masz subskrypcji 200 ?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:10, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pewnie tak...

maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:13, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z samych szachów jak się uczyłam miałam chyba z 20 kanałów oczywiście wyjebałam wszystkie, niestety kusi mnie żeby wrócić jak zwykle co roku Rolling Eyes ale tym razem się nie dam no chyba że mega upały po 35 stopni a to chyba już w ten weekend Very Happy
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:27, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no dobra miałam kiedyś więcej kanałów zwłaszcza w trakcie pandemii ale co mi da oglądanie co tam w Ameryce się dzieje przykładowo o taki kanał miałam sobie

https://www.youtube.com/@KimIversen/videos

miałam Cambella

https://www.youtube.com/@Campbellteaching/videos

tak z 30 amerykańskich

ale zauważyłam czy coś wiem czy nie nie ma różnicy i tylko tracę czas nic sie nie zmienia czy wiem czy nie serio
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:29, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra , wydało się , jesteś pustakiem . Na hui drążysz temat?

Ta matematyka cię niby ratuje(?) -ale przecież to i tak w ramach wyścigu szczurów, a nie z czystego zainteresowania Rolling Eyes
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach