W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kibice  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:24, 20 Cze '26   Temat postu: Kibice Odpowiedz z cytatem

Choć pragnienie skąpania się w cudzej chwale drzemie w każdym z nas jest coś szczególnego w ludziach wyczekujących na śniegu by zapłacić krocie za pozostałość z biletu na mecz (na którym nie byli ale jak kupią będą się chwalić ze byli) cóż to za ludzie ? są oni nie tylko miłośnikami sportu, ale też cierpią na bardzo niską samoocenę. Niskie poczucie własnej wartości prowadzi ich do poszukiwania prestiżu nie przez tworzenie i promocję własnych osiągnięć, lecz poprzez tworzenie i promocję skojarzenia własnej osoby z cudzymi osiągnięciami.

Zwykle utożsamiamy się z własną płcią, z własną kulturą czy z miejscem pochodzenia i chcemy dowieść że jesteśmy lepsi od innych. Z kimkolwiek byśmy się utożsamiali osoba ta reprezentuje nas samych i kiedy ona wygrywa to i my wygrywamy. Gdy spogląda się na owe reakcje z tej perspektywy pasje kibiców sportowych zaczynają nabierać sensu. W rozgrywce mojej drużyny nie idzie o rozrywkę czy zabawę. Idzie o wartość mojej osoby. To dlatego świętujące zwycięstwo tłumy są tak rozradowane i wdzięczne sportowcom.Identyfikacja z drużyna jest tak silna, że pozwala na wyzbycie się własnej tożsamości.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:30, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No nie gadajcie że nigdy nie dziwiły was wybuchy męskich agresywnych śmieci kibiców jak ich drużyna przegrała zjeby potrafią wyjść na miasto i porozwalać coś z tego powodu, a to po prostu zakompleksione cioty z patologicznie niską samooceną no i inteligencją też przeciez mowie zaburzone męskie płody i psychologia to potwierdza heloooł
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:02, 21 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
No nie gadajcie że nigdy nie dziwiły was wybuchy męskich agresywnych śmieci kibiców
mnie nie dziwiły tylko z deka przerażały. Dzisiaj już zrozumiałem -czytając ciebie- że wprawdzie agresja męska jest otwarta, natomiast żeńska jest ukryta, schowana za uśmiechem - i dlatego 100 razy bardziej ujebana Idea
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:53, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak ukryta ja jawnie przecież mówię, że nie lubię większości męskich śmieci ? Dużo kobiet jest bardzo mało asertywnych jakieś zakompleksione są robią gówniane roboty w księgowości w chlewie latami pozbawione nawet minimalnej kreatywności no i stają się przyczajonym smokiem/ukrytym wilkiem i są pasywno-agresywne też byś się stał. Taka na przykład babka w księgowości co byłam u niej w czwartek jaka milutka no kurwa prowadziła z twarzą rekrutacje do końca i nawet wydawało się że zadzwoni i chuj. Na początku zagadała, że mamy tak samo na imię i że w ogóle jest wspaniale.To po co ta szopka jakbym ja nie była zainteresowana w ogóle pracownikiem nie gadałabym ponad pół godziny i nie pokazywałabym programu a ta udawała, że wszystko spoko nawet program pokazała no jestem w szoku taki cyrk robić z osobą którą już z góry wie że nie zatrudni. No jakieś jebnięte są nigdy nie wiadomo co naprawdę myślą, czasem się obrażą za jakieś gówno no co zrobić.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:00, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W ogóle to pojebane bo w takim USA no to ludzie na starość jak nie wiedzą co zrobić z życiem to idą do księgowości wiedzą że to gówno no ale powiedzmy jesteś introwertykiem chcesz mieć spokój i nie chcesz robić w korporacji no ale chcesz stała pracę na etat żeby sie nie musić martwic o pieniądze to co ci niby zostaje ?? ale tu w Polsce ?? o kurwa ten zawód to wybierają już dziewczynki w przedszkolu kurwa czytałam ze jakaś baba zawsze chciała być księgowa już jako niemowlę i nie mogę w to kurwa uwierzyć, że ktoś faktycznie chce to robić przez 20+ lat kurwa. Polska pojebany kraj tu są jacyś inni ludzie, baby dziwne, faceci zjeby. Chore.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:18, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jak ukryta ja jawnie przecież mówię, że nie lubię większości męskich śmieci ?
Gówno prawda , jak idziesz na rozmowę kwalifikującą też tak mówisz - czy może tylko na anonimowym forum pod zmyślonym nickiem jesteś taka odważna hmmm? Rolling Eyes Wyjmij głowę z dupy jak ze mną rozmawiasz, okey -i nie obrażaj mojej inteligencji.

Przecież nawet przed tą babą co cię rekrutowała się nie odkryłaś - choć niby od razu poczułaś do niej miętę(?) Eh?

boże , co za żeński przychlast pierdolony w odbyt.. No i jak tu z nią normalnie rozmawiać , sami powiedzcie. no nie da się ... Ona ma jakiś defekt / blokadę na deklu. Taaa, jasne, ona jawnie wszystkim mówi Rolling Eyes Shocked ..wcale nie gryzie się w język, no po prostu jakaś prawdomówczyni Rolling Eyes .. a tak przy okazji - niedawno potwierdziła że studiuje jak wchodzić męskim śmieciom w dupę na rozmowach Confused ... Ale u tej kurwy mentalnej nie ma tu sprzeczności Rolling Eyes
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:31, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Badania Massachusetts Institute of Technology z października 2025 roku potwierdzają, że kobiety w 83,2% przypadków częściej niż mężczyźni ukrywają swoje prawdziwe intencje oraz motywacje. Potwierdzone info.
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:33, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To akurat 100% prawdy że nie lubię większości męskich śmieci lol każdy to widzi. W drugą stronę tez to niestety działa większości kobiet też nie lubię i nie mam grupki fałszywych koleżanek, jestem outsiderem dlatego właśnie że nie jestem fałszywa i nawet nie umiem udawać długo kogoś kogo nie jestem. Kobiety w większości przechodzą jakąś dziwaczną socjalizację, że nie mówią co myślą albo mają takie wrodzone cechy charakteru chuj wie no ja nie umiem być przykrytym wilkołakiem i dlatego jest jak jest i nigdzie nie pasuje
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:36, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty ukryty wodoroście to dlaczego jak idziesz do lidla to nie mówisz kasjerce że nie znosisz kobiet ?? hahaha co za ukryta łajza do tego maseczkę nosił posłuszna parówka z czym do ludziiii
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:38, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ocho, teraz będzie się użalać nad sobą, bidulka..Rolling Eyes.. Przecież to wiadomo nie od dziś, że kobiety -jako słabsze, skłaniały się, na drodze ewolucji, do obierania drogi fałszywej przebiegłości, oszustw i manipulacji . Oczywista oczywistość. Samiec nie musiał się bawić w takie ciuciubabki bo mógł po porostu przypierdolić.....i od razu było wiadomo gdzie rzym a gdzie krym.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:44, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla napisał:
a ty ukryty wodoroście to dlaczego jak idziesz do lidla to nie mówisz kasjerce że nie znosisz kobiet ??
Ale ja nie odbywam z kasjerką w lidlu rozmów kwalifikacyjnych w których mógłbym jej szczerze i bez ogródek wyjaśnić dlaczego wolę pracować w zespole złożonym z kobiet/mężczyzn i co mi przeszkadza w pracy z kobietami/mężczyznami *niepotrzebne skreślić* . HELOU!
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:47, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak pomyślę, że mam pracować z facetami to mi niedobrze, jak pomyślę, że mam pracować z babami w nudnej jak flaki z olejem księgowości i bawić się w te ich głupie grupki i obgadywanie też mi niedobrze.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:50, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie chcę pracować w zespole złożonych z typowych kobiet kurwa... chce z ludźmi o podobnej osobowością niezależnie od płci facet mi nie przeszkadza jak nie będzie męskim śmieciem i nie będzie do mnie zarywał czy gadał głupot tylko robił swoja robotę. Nie chcę z ekstrawertycznym bydłem i zakompleksionymi zjebami
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:51, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To rób tak jak do tej pory - nie pracuj z nimi Surprised
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:53, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jak pomyślę, że mam pracować z facetami to mi niedobrze, jak pomyślę, że mam pracować z babami (..................................) też mi niedobrze.

Ty po prostu jak pomyślisz, że masz pracować - to ci niedobrze Surprised
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:03, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak daje korepetycje to nawet spoko mimo że oczywiście nieraz narzekam ale nigdy tak że mi wręcz niedobrze, ale jak byłam w tym księgowym chlewie to serio mi się odechciewa każda taka typowa praca jest kurwa odrażająca no chciałabym robić chociaż zdalnie no ale najpierw tak czy siak muszę chodzić i gadać z ludźmi o jakichś gównach. Za parę lat udręki chyba się wyrobie i robota zdalnie będzie.
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:07, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A chciałabyś chodzić na polowanie, strzelać do zwierząt - a potem obdzierać je ze skóry i patroszyć? Praca na świeżym powietrzu?
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:12, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:13, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pytałem o coś.
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:17, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MENTAT napisał:
A chciałabyś chodzić na polowanie, strzelać do zwierząt - a potem obdzierać je ze skóry i patroszyć? Praca na świeżym powietrzu?

no ale za to dużo nie płacą Confused jaka pensja za takie gówno roboty to całe życie minimalna a samodzielna księgowa już jako tako zarabia
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:26, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A za tem wyjaśniło się. Tak naprawdę, z tego wszystkiego, wolałabyś spokojnie siedzieć sobie w domku i zajmować się dzieciaczkami, uczyć ich podstawowych umiejętności, jakaś niskopoziomowa aktywność psychoruchowa do tego - i czekać na mężusia z obiadkiem (bo ktoś musi dostarczać pożywienie). Pogódź się z tym. Oczywiście nikt nie każe ci od razu go "kochać".... przecież to tylko taki dodatkowy mebel, dość użyteczny, od czasu do czasu wymasujecie się nawzajem i podrapiecie kiedy swędzi. Ale nie trzeba zaraz do tego dorabiać żadnej ideologii. "Miłość" - to hipnoza którą samce od tysiącleci zniewalali umysły kobiet, celem ich wykorzystywania. Mogłabyś po prostu traktować wspólne pożycie jako obopólnie korzystny kontrakt, bez zbędnych i oszukańczych wkrętek - zajmując się wreszcie najlepiej tym, do czego cię uformowała ewolucja Neutral
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:06, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A urodzisz tego dzieciaczka ? nie no kurą domową tez nie chce być to nie dla mnie zajmować się bachorami, uczyć tak ale zajmować się non stop też nie. No bzykanko od czasu do czasu może być, ale nie że mam z nim mieszkać bleee to popęd seksualny spada jak sie mieszka z jedną osobą parę lat pod jednym dachem i wącha śmierdzące skarpety i smród z mordy z rana.
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:49, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To co ty w takim razie chcesz zrobić ze swoim życiem? Rolling Eyes
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:55, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to co ty NIC ciekawe co ty zrobiłeś ze swoim życiem baranie
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:58, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Think
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach