Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:26, 24 Cze '26
Temat postu:
Od kiedy na naszym zadupiu dalecy sąsiedzi pozwolili na podłączenie się do światłego przewodu, mają czarno w nocy i bez zasięgu "telefon". Za dnia tv nadaje.
Widać, że los skłonił się w twoją stronę skoro się cieszysz, chyba, że na wyrost jak gupi do sera.
No i czym się będziesz zajmował ? ja cały lipiec na czytaniu i manipulacjach, perswazji itd. i może nawet sierpień oprócz szkolenia się z tej fascynującej księgowości. Może nawet ponownie stronki internetowe będę robić, ale jeszcze nie wiem. Szachy nic nie wnoszą niestety do mojego życia.
Jestem dobra w tym że jakiś dzieciak mnie polubi i to naturalnie nie poprzez celową manipulację bo i ja lubię dzieci więc one pewnie się odwzajemniają że nie jestem sztywną socjopatką która na nie krzyczy, ale te zjeby pracodawcy coś mnie kurwa nie lubią i muszę to zmienić poszerzając wiedze jak manipulować
J a s n y o kurwa ale jeste wyjontkowy ! algorytm jutuba mi pokazuje po prawej stronie podobne kanały do obecnego gówna prawicowego które oglądam i ciągle klikam i szukam nowych kanałów podobnych do moich utrwalonych przez lata prawicowych poglądów, nie lubię konfrontacji z innymi poglądami i nie lubię prawdziwego poszerzania wiedzy. Kocham to jak władcy jutuba mnie uzależnili od jutuba i stałem się jeszcze bardziej aspołeczny nawet jako dziecko czasami wychodziłem z domu i bawiłem się z innymi chłopcami nawet jak byli z lewicowych domów nie wiedziałem o tym bo byłem dzieckiem chciałem zabawy. A teraz jestem politycznym zjebem który wszystko rozpatruje w kategoriach lewica/prawica i jestem patologicznie uzależniony od jutuba bardziej niz obecni 16 latkowie. Jestem wyjątkowy jakby co
Wysłany: 15:09, 24 Cze '26
Temat postu:
JAK ZWYKLE mylisz się w swoim strywializowanym i powierzchownym oglądzie, z zainteresowaniem śledzę również lewackie kanały: KREMLINKA SHOW, Piński (aczkolwiek tego już przestałem bo zaczął mnie zwyczjanie nudzić), Wiejski, Boris Tizengauzen, Skandalista Piotrek P. , piotr Napierała, Popo w Ameryce, Łuksza. Wrzucałem wielokrotnie i mam w subskrybcjach. I CO TY NA TO KURWO HMMM ... W jakiej teraz szufladce mnie umieścisz?
Cytat:
nie lubię konfrontacji z innymi poglądami i nie lubię prawdziwego poszerzania wiedzy.
Cytat:
wszystko rozpatruje w kategoriach lewica/prawica
O tym też już nie chcesz pamiętać, co nie?
Cytat:
NIE MOŻNA DZISIAJ POWAŻNIE TRAKTOWAĆ XIX-wiecznego PODZIAŁU prawica_Konserwatyzm vs. lewica_Liberalizm i stosować go do współczesnych realiów polityczno-obyczajowo-społeczno-gospodarczych. To ARCHAIZM.
HANDLUJ KURWA
Jeszcze jakieś femistyczne bzdury wymyślisz na mój temat? .....co się w tym twoim gadzim móżdżku roi _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 15:30, 24 Cze '26
Temat postu:
Cytat:
nie lubię prawdziwego poszerzania wiedzy.
Ty za to bardzo lubisz, właśnie widać wyraźnie. Confirmation BIAS non-stop w twoim wydanioo . Co wyczytasz - to już natychmiast chcesz wprowadzać to w swoje życie!! Nie zadając sobie ani minimum trudu poddania tych "nauk" w wątpliwość ... tak, tak!
Możesz kopać się z koniem , i przypinać mi urojone łatki ze swojego krzywego zwierciadła, ale akurat ja -jak nikt inny na tym forum- poddaję przeróżne kwestie w wątpliwość .. Mógłbym sypnąć tutaj przykładami kiedy mówiłem o takich sprawach, które się naocznym filozofom nie śniłły, rzeczy tak rewolucyjne i śmiałe, że nikt inny na to nie wpadł . Jest rzeczą absolutnie kuriozalną twierdzić, że znalazłem te błyskotliwe idee w internecie.
_________________ OpenChat
J a sn y o kurwa ale jestem niesamowity i wyjątkowy i poszerzam swoje światopoglądy. Mam AŻ dwa spośród 120 subskrypcji kanały kobiece gdzie kobiety kury domowe/prawicowe krytykują inne kobiety no lubię zwyczajnie to oglądać. No mam też AŻ trzy popularnonaukowe przypadkiem ale to tyle reszta polityka, krytykowanie kobiet i szachy. Polityka 94% czasu. O kurde subskrybuję innych facetów atencjuszy aspołecznych z cechami dark triad i po przejściach jak ja heh niesamowity jestę. Heh ale lubię różnorodność nigdy w życiu do końca przez cały swój pobyt na jutubie nie obejrzałem filmu który prowadzi kobieta i mówi o czymś innym niz krytykowanie kobiet Nie oglądam też starych ludzi a super młodzi to tylko w szachach. Oglądam takich samych 40-50 latków jak ja sam.
Wysłany: 15:48, 24 Cze '26
Temat postu:
No a co ty masz od dziesięcioleci w subskrypcjach? Tylko feminazistowską sieczkę. Czy pojawiło się tam kiedykolwiek cokolwiek z pogranicza nauki lub kultury?? .. Albo coś, co by zaprzeczyło twojej bańce informacyjnej?? Nie sądzę
Cytat:
subskrybuję innych facetów atencjuszy aspołecznych z cechami dark triad i po przejściach
...że niby kogo? (* uwaga- iczba mnoga)
Cytat:
Nie oglądam też starych ludzi a super młodzi to tylko w szachach. Oglądam takich samych 40-50 latków jak ja sam.
LOL .. jaki nonsens.. .. Powtarzam: przestań zmyślać na kolanie, na dobre ci wyjdzie
Cytat:
poszerzam swoje światopoglądy.
TO JA POSZERZAM - HORYZONTY INNYCH _________________ OpenChat
Wysłany: 16:14, 24 Cze '26
Temat postu:
maryla napisała:
Cytat:
poszerzam swoje światopoglądy.
Gówno tam poszerzasz.
Ty, a ty wiesz w ogóle jak się poszerza świadomość, huh ? .... No to ci zdradzę: poprzez poddawanie spraw w wątpliwość . Brak zaufania do własnych przekonań. ... Ale co ty możesz o tym wiedzieć, huh? ...... Feminazistką się urodziłaś....feminazistowskie masz życie - i jako feminazistka zdechniesz
Dlaczego uprzywilejowane kobiety CZUJĄ SIĘ ofiarami
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
No a co ty masz od dziesięcioleci w subskrypcjach? Tylko feminazistowską sieczkę. Czy pojawiło się tam kiedykolwiek cokolwiek z pogranicza nauki lub kultury??
lol ZERO feministycznych subskrypcji i w ogóle mam zero politycznych tylko przydatne do nauki a jak mi się nudzi to jakieś urywki seriali obejrzę jakbym miała polityczne i feministyczne siedziałabym 24/7 przed kompem jak ty i nic nie robiła a ja mam do nauki
Wysłany: 16:39, 24 Cze '26
Temat postu:
Jak dla mnie niemal samo nudne pospolite jałowe gówno dla typowych biorobotów, węszących za sukcesem jak świnia za perłą
nawigatorzy jutra?? LOOL ... szuria dla niepełnosprytnych i scam pełną gębą . To w ogóle jeszcze istnieje? _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
specjalne nudne rzeczy tylko tematy księgowość, podatki, matma, excel itd. żeby nie siedzieć pół życia na jutubie i nie oglądać bzdur i nie uzależniać się
Wysłany: 16:45, 24 Cze '26
Temat postu:
Cytat:
i nie uzależniać się
No widzę jesteś uzależniona - tylko że od zamulaczy i kleju _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
mam najnudniejsze subskrypcje na świecie to prawda ale dzięki temu nie jestem tobą ty też sobie tylko do nauki daj to będziesz spędzał dużo mniej czasu na jutubie, ale rób co chcesz uzależniaj sie i oglądaj 24/7 co mi to i co łajzo same feministyczne rzeczy co nie
Wysłany: 16:48, 24 Cze '26
Temat postu:
Cytat:
i co łajzo same feministyczne rzeczy co nie
Kurwa jest jeszcze gorzej niż sądziłem . Biomasa.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
No tam miałam kiedyś z trzy feministyczne ale i tak usunęłam bo same negatywne gówno a ja od dawna nie słucham zbyt długo negatywnego chujstwa czy to politycznego, feministycznego czy nawet muzycznego. Hmm muszę poszukać teraz nowych kanałów z manipulacji i perswazji.
z samych szachów jak się uczyłam miałam chyba z 20 kanałów oczywiście wyjebałam wszystkie, niestety kusi mnie żeby wrócić jak zwykle co roku ale tym razem się nie dam no chyba że mega upały po 35 stopni a to chyba już w ten weekend
no dobra miałam kiedyś więcej kanałów zwłaszcza w trakcie pandemii ale co mi da oglądanie co tam w Ameryce się dzieje przykładowo o taki kanał miałam sobie
Wysłany: 17:29, 24 Cze '26
Temat postu:
Dobra , wydało się , jesteś pustakiem . Na hui drążysz temat?
Ta matematyka cię niby ratuje(?) -ale przecież to i tak w ramach wyścigu szczurów, a nie z czystego zainteresowania _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów