W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Podobieństwo i komplementy  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:10, 20 Cze '26   Temat postu: Podobieństwo i komplementy Odpowiedz z cytatem

Lubimy ludzi podobnych do nas samych, niezależnie od tego czy podobieństwo dotyczy wyznawanych przekonań, cech osobowości i charakteru, stylu życia czy doświadczeń życiowych.Nawet zupełnie nieistotne podobieństwo nasila sympatię.Analiza dokumentacji pewnego towarzystwa ubezpieczeniowego wykazała, że szansa wykupienia ubezpieczenia rosła wtedy, gdy proponujący je agent był podobny do klienta pod względem wieku, religii, poglądów politycznych a także palenia lub niepalenia papierosów.W dwóch niezależnych badaniach wykazano, że analogicznie działa podobieństwo nazwisk.

Pewien eksperyment przeprowadzony w Karolinie Północnej pokazuje jak dalece jesteśmy bezradni wobec komplementów. Badani mężczyźni otrzymywali komentarze na swój temat od innych osób Niektórzy otrzymali komentarze tylko pochlebne, inni tylko niepochlebne a reszta mieszane. Po pierwsze badani najbardziej lubili autora komentarzy wyłącznie pochlebnych. Po drugie było tak nawet w sytuacji gdy doskonale zdawali sobie sprawę z tego że komentator pragnie zaskarbić sobie ich sympatię. Po trzecie te wyłącznie pochlebne wcale nie musiały być trafne aby działać kiedy były trafne wywoływały taki sam wzrost sympatii jak wówczas kiedy były błędne.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:42, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

teraz już wiesz dlaczego przesłuchują cię niemal tylko i wyłącznie mało atrakcyjne podstarzałe kobiety . Abyście się polubiły i żebyś polubiła i zaakceptowała pracę którą ci oferują Rolling Eyes
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:36, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie ta babka zaczęła na rozmowie gadać że mamy te same imiona i dużo jest osób o takim imieniu i że w ogóle super powinnam była też jej wylizać rowa że o jej moje imię najfajniejsze nie daj boże jakbym była z Ukrainy czy innego kraju nigdy kurwa by mnie nie zaprosiła bo tylko basie, Magdy, kasie, Grażynki, Marty, Anny w tej robocie. No właśnie ludzie są tak tępi kurwy niedosrane że zaprosiła mnie na gadkę by pogadać o filmach i że szuka przyjaciółki o takim samym imieniu i po pracy najlepiej żebyśmy chodziły do kina mimo że babka koło 50 to mam jej przyjaciółką zostać ?
heh jak to przemyślałam to dobrze że ta tępa sucz nie oddzwoniła kurwa minimum inteligencji i profesjonalizmu a nie zaczynasz rozmowę mamy to samo imię WOW tępa sucz myślała że mną zmanipuluje czy coś udawała miłą by jakieś gówno ode mnie wyciągnąć no ale nie udało się
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:42, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym nigdy nie zwróciła specjalnej uwagi powiedziała co najwyżej tez mam takie imie jak ty czy cos w podobie i tyle kurwa imienia zasranego się nie wybiera ani nazwiska bez znaczenia to jest kurwa ale Polaczki z inteligencją poniżej przeciętnej tylko z podobnymi sobie chcą gadać no ale wyszło w trakcie że mam co najmniej o 15 IQ wyżej od niej i nie chciałam sie wdawać w dziwne dyskusje o imieninach i filmach tylko skupić się na robocie, odrzuciło ją to najwyraźniej. babka jebnięta tyle w temacie alboi manipulantka.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:49, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nigdy nie pamiętam jak dzieciaki które uczę mają na imię co za różnica do cholery ? kuźwa te prace coś tak czuje to będzie kurwa powrót do gimnazjum, także biura rachunkowe to najczęściej chlewnia z kobietami z iq ponizej normy zwłaszcza jak z zewnątrz już wyglądają jak chlew i prl to możesz mieć pewność, że mentalność prl-owska i chlew w mózgu.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:02, 23 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

januszexy prlowskie kurwa a bardziej grażynexy przyjaciółek szukają do pogaduszek kurwa, niby Warszawa a mentalność 100 lat za murzynami a i uwaga najlepsze na drzwiach WCIĄŻ było napisane wejście tylko w maseczkach Laughing Laughing Laughing niezły przybytek rozpaczy. Nigdy więcej rozmowy w prl-owskim chlewie już chyba lepiej do jakiejś kancelarii podatkowej iść, wewnętrznego działu księgowości a nawet mini korporacji.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:35, 23 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze, jeszcze nie skumałaś że to była lesbijka i szukała młodszej partnerki. Jaki facepalm,, mogłaś mieć tą fuchę i jeszcze była gotowa z deka ci pomagać w robocie...

Dobra, a z tymi maseczkami to faktycznie mogłaś zapytać o co chodzi skoro nikt w nich nie wchodzi Rolling Eyes
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:02, 24 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla napisał:
a nawet mini korporacji.

Laughing
Ja też chcę do mini korporacji...
Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach