Wysłany: 16:50, 20 Cze '26
Temat postu: Skojarzenia
To czy ludzie nas kojarzą z czymś przyjemnym czy nieprzyjemnym wpływa na to czy będą nas lubić czy też nie. Prezenterzy pogody doświadczają nieraz uszczerbku na zdrowiu z powodu złej pogody choć nie są temu w ogóle winni, Ludzie mają naturalną skłonność do negatywnej reakcji na osobę która przekazuje złe wieści, nawet jeśli ona nie jest odpowiedzialna za zło.Wystarczy samo skojarzenie osoby z wiadomością.Czy zastanawiasz się czasami co w reklamach samochodów robią modelki ? oczywiście producenci mają nadzieję że cechy modelek przeniosą się na reklamowane samochody i na większą sprzedaż. W pewnym badaniu wykazano, że mężczyźni oceniający samochód reklamowany przez modelki uważali go za szybszy, atrakcyjniejszy i cenniejszy niż mężczyźni którzy widzieli go bez modelki. Ponieważ zasada kojarzenia działa tak dobrze i tak automatycznie, że producenci różnych dóbr dokładają wszelkich starań by skojarzyć swoje produkty z tym co aktualnie modne i dobrze się kojarzy. W każdym roku kiedy odbywa się olimpiada jesteśmy zasypywani wiadomościami jakich to kremów do twarzy używają sportowcy.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:24, 20 Cze '26
Temat postu:
Nikt nie odtwarza filmików oko Są głupie jak on sam .. Pierdolona strata czasu. Czego się po nim spodziewacie?? To idiota. Pokaż mi filmy które wklejasz a powiem ci jakie masz IQ . Oko ma kiłę mózgu- wczesne stadium michalmizu.
98,7% filmów które ja wklejam jest okey lub bardzo okey. (badania eurostatu za pierwszy kwartał 2026)
Kiedy cię napadli ale jesteś Japonką.
p.s. nie daję zjebanego linka, który otwiera nowe okno , ale zawsze wklejam pełny odtwarzacz. Klikasz i oglądasz. Jeżeli tytuł ma znaczenie - umieszczam również tytuł. Pełna profeska. Instant user friendly.
_________________ OpenChat
Wysłany: 22:44, 20 Cze '26
Temat postu:
oko to śmierdzący leń, spójrzcie jak on traktuje odbiorców. Przygłup sądzi że komukolwiek chce się sprawdzać co on tam rzuca ochłapem na odpierdol?? .. U mnie tylko sprawdzone filmiki z gwarancją jakości.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 22:52, 20 Cze '26
Temat postu:
W porządku. Dobrze!! ... Oferuję15 napiwków za znalezienie choćby jednego mojego filma którenby nie był okey. Akcja nie jest ograniczona w czasie. Można zgłaszać zarówno filmy które już wysłałem, jak i te które dopiero wyślę. Dowolne konto.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 11:23, 21 Cze '26
Temat postu:
A ja twoich filmików nie oglądam Kloaka. Wrzucasz ich tyle co ludzie butelek do automatu. Spamer - na wszysko znajduje zaraz masę gówno filmików i jeszcze myśli, że ktoś traci czas aby to oglądać...
Wysłany: 13:51, 21 Cze '26
Temat postu:
Twoja strata - nie potrafisz wskazać jednego (choć mówisz że wrzucami ich pełno, co nie jest absolutną prawdą ), to jak to jest? Napiwków nie będzie. A tak gadać po próżnicy, bez pokazania czarno na białym, to każden jeden głupek potrafi. . Mogę ci odpowiedzieć na to tylko w jeden sposób: coś ci się przyśniłło _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
a ja se Kiepskich oglądam odcinki tak 200-300 całkiem spoko te późniejsze to słabsze a wcześniejsze niby z Waldusiem ale jacys kosmici i inne dziwne nierealistyczne rzeczy
a ten odcineczek to akurat taki do rozkminki
"Jeszcze pan nie zrozumiałeś? Cały świat na tym stoi że jeden nie wie co myśli o nim drugi"
Wysłany: 22:22, 21 Cze '26
Temat postu:
Badania wskazują że Kiepskich oglądają kobiety familiarne i tęskniące za prawdziwą miłością _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 23:23, 22 Cze '26
Temat postu:
koreanki są bardzo ładne
Mi tam by nie przeszkadzało że ma włosy pod pachami.
ale to co koreańczycy odpierdalają to już jest inny wymiar Barei _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 08:54, 24 Cze '26
Temat postu: Re: Skojarzenia
maryla napisał:
Czy zastanawiasz się czasami co w reklamach samochodów robią modelki ? oczywiście producenci mają nadzieję że cechy modelek przeniosą się na reklamowane samochody i na większą sprzedaż. W pewnym badaniu wykazano, że mężczyźni oceniający samochód reklamowany przez modelki uważali go za szybszy, atrakcyjniejszy i cenniejszy niż mężczyźni którzy widzieli go bez modelki.
To ja mam odwrotnie: oceniam modelkę przez pryzmat samochodu
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów