W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Skojarzenia  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:50, 20 Cze '26   Temat postu: Skojarzenia Odpowiedz z cytatem

To czy ludzie nas kojarzą z czymś przyjemnym czy nieprzyjemnym wpływa na to czy będą nas lubić czy też nie. Prezenterzy pogody doświadczają nieraz uszczerbku na zdrowiu z powodu złej pogody choć nie są temu w ogóle winni, Ludzie mają naturalną skłonność do negatywnej reakcji na osobę która przekazuje złe wieści, nawet jeśli ona nie jest odpowiedzialna za zło.Wystarczy samo skojarzenie osoby z wiadomością.Czy zastanawiasz się czasami co w reklamach samochodów robią modelki ? oczywiście producenci mają nadzieję że cechy modelek przeniosą się na reklamowane samochody i na większą sprzedaż. W pewnym badaniu wykazano, że mężczyźni oceniający samochód reklamowany przez modelki uważali go za szybszy, atrakcyjniejszy i cenniejszy niż mężczyźni którzy widzieli go bez modelki. Ponieważ zasada kojarzenia działa tak dobrze i tak automatycznie, że producenci różnych dóbr dokładają wszelkich starań by skojarzyć swoje produkty z tym co aktualnie modne i dobrze się kojarzy. W każdym roku kiedy odbywa się olimpiada jesteśmy zasypywani wiadomościami jakich to kremów do twarzy używają sportowcy.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:18, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty jakiego kremu do twarzy używasz?
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:28, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

michalm przestał srać ja wkraczam do akcji, michalm nas byś może opuścił na dobre !!!
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:27, 20 Cze '26   Temat postu: Re: Skojarzenia Odpowiedz z cytatem

maryla napisał:
Wystarczy samo skojarzenie osoby z wiadomością..

Musisz mieć więcej wiary, może wreszcie znajdziesz z kimś wspólny język
https://www.youtube.com/shorts/MIVJe0ew3Vw?feature=share
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:24, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nikt nie odtwarza filmików oko Rolling Eyes Są głupie jak on sam Rolling Eyes .. Pierdolona strata czasu. Czego się po nim spodziewacie?? To idiota. Pokaż mi filmy które wklejasz a powiem ci jakie masz IQ Rolling Eyes . Oko ma kiłę mózgu- wczesne stadium michalmizu.

98,7% filmów które ja wklejam jest okey lub bardzo okey. thumleft (badania eurostatu za pierwszy kwartał 2026)

Kiedy cię napadli ale jesteś Japonką.

p.s. nie daję zjebanego linka, który otwiera nowe okno , ale zawsze wklejam pełny odtwarzacz. Klikasz i oglądasz. Jeżeli tytuł ma znaczenie - umieszczam również tytuł. Pełna profeska. Instant user friendly.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:44, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko to śmierdzący leń, spójrzcie jak on traktuje odbiorców. Przygłup sądzi że komukolwiek chce się sprawdzać co on tam rzuca ochłapem na odpierdol?? Speak to the hand .. U mnie tylko sprawdzone filmiki z gwarancją jakości.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:52, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W porządku. Dobrze!! ... Oferuję 15 napiwków za znalezienie choćby jednego mojego filma którenby nie był okey. Akcja nie jest ograniczona w czasie. Można zgłaszać zarówno filmy które już wysłałem, jak i te które dopiero wyślę. Dowolne konto.
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:03, 20 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:23, 21 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja twoich filmików nie oglądam Kloaka. Wrzucasz ich tyle co ludzie butelek do automatu. Spamer - na wszysko znajduje zaraz masę gówno filmików i jeszcze myśli, że ktoś traci czas aby to oglądać...
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:51, 21 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Twoja strata - nie potrafisz wskazać jednego (choć mówisz że wrzucami ich pełno, co nie jest absolutną prawdą ), to jak to jest? Napiwków nie będzie. A tak gadać po próżnicy, bez pokazania czarno na białym, to każden jeden głupek potrafi. Rolling Eyes . Mogę ci odpowiedzieć na to tylko w jeden sposób: coś ci się przyśniłło Surprised
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:21, 21 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja se Kiepskich oglądam odcinki tak 200-300 całkiem spoko te późniejsze to słabsze a wcześniejsze niby z Waldusiem ale jacys kosmici i inne dziwne nierealistyczne rzeczy

a ten odcineczek to akurat taki do rozkminki

"Jeszcze pan nie zrozumiałeś? Cały świat na tym stoi że jeden nie wie co myśli o nim drugi"
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:22, 21 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Badania wskazują że Kiepskich oglądają kobiety familiarne i tęskniące za prawdziwą miłością Rolling Eyes
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:13, 21 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:16, 21 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a no właśnie dawno nie pytałam o Ukrainkę ostatnio chyba w ciąży była to kiedy dzidziuś Rolling Eyes ?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:23, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

koreanki są bardzo ładne

Mi tam by nie przeszkadzało że ma włosy pod pachami.

ale to co koreańczycy odpierdalają to już jest inny wymiar Barei Shocked
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:30, 22 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pytam co z Ukrainka ? od samego początku była tylko twoim urojeniem alkoholowym co nie Rolling Eyes ?

mieszkacie razem, spotykacie się wzięliście rozwód, nigdy nie istniała to ostatnie co nie? idź do psychiatry
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:40, 23 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Okazało się że trzeba jeszcze poczekać z rozwodem. Moglibyśmy wziąć, ale bardziej opłaca się odbębnić okres tak zwanej "separacji".

Ej, a ty byś chyba zawału dostała jak by ci ktoś takie pranki w windzie zaczął odwalać co nie?

(4 minuta)

masakra

BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:54, 24 Cze '26   Temat postu: Re: Skojarzenia Odpowiedz z cytatem

maryla napisał:
Czy zastanawiasz się czasami co w reklamach samochodów robią modelki ? oczywiście producenci mają nadzieję że cechy modelek przeniosą się na reklamowane samochody i na większą sprzedaż. W pewnym badaniu wykazano, że mężczyźni oceniający samochód reklamowany przez modelki uważali go za szybszy, atrakcyjniejszy i cenniejszy niż mężczyźni którzy widzieli go bez modelki.

To ja mam odwrotnie: oceniam modelkę przez pryzmat samochodu Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach