Jedna z niewielu stron archiwizujących relacje telewizyjne z 11 września 2001r. (Mojego autorstwa )
NA STRONIE ZNAJDUJE SIĘ WIELE MATERIAŁÓW KTÓRYCH NIE ZNAJDZIECIE NIGDZIE INDZIEJ !!!
Jeśli jest ktoś w posiadaniu w materiałów telewizyjnych których nie ma nigdzie indziej i pomogą mnie rozwinąć serwis -> ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY !!
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:30, 02 Sie '08
Temat postu:
super! a masz moze to nagranie, bodajze z tvp1 jak Szmajdziński stwierdzil, ze mu to wyglada na zwykla akcje militarna a nie atak terrorystyczny? nigdzie tego nie moge wytropic... pozdrawiam!
Wysłany: 19:32, 02 Sie '08
Temat postu:
Niestety pojawił się problem ze stroną ponieważ ja korzystam z freewebs.com a w wolnej bezpłatnej wersji można zrobić tylko 20 stron poza główną i nie wiem co dalej zrobić -> czy dalej tam rozwijać serwis na tej stronie czy przenieść się gdzie indziej ? POMOCY !
NA JEDYNEJ STRONIE W SIECI OBEJRZYSZ USUNIĘTE Z YOUTUBE PEŁNE WYDANIE FAKTÓW Z 11 WRZEŚNIA 2001R. !!! ZOSTAŁY DODANE RÓWNIEŻ NOWE STACJE I MATERIAŁY !!!!
Jeśli masz materiały telewizyjne z 11 września i chciał byś aby ujrzały światło dzienne albo chcesz pomóc mi w rozwijaniu witryny pisz na => kontakt@911archive.tk
Wysłany: 12:20, 09 Sie '08
Temat postu:
Czytaliscie ten stary artykul z tygodnika NIE Urbana ? Artykul ukazal sie jakis 4 lata temu i w Polsce byl jedynym artykulem, ktory w ten sposob naswietlil spawe 11/9. Bardzo polecam ten artykul.
Wysłany: 09:15, 12 Sie '08
Temat postu:
Zobaczcie film jakiego do tej pory nie spotkalem.Oficjalna wersja mowi .ze lot 93 rozbil sie na ziemii po tym gdy pasazerowie zaatakowali porywaczy.Nie mowie juz o tym ,ze nie ma szczatkow ani saolotu ani cial pasazerow.Ale jest tutaj cos czego nie znajdziecie gdzie indziej.Polecam.Warto zobaczyc.
Jerzy
Wysłany: 15:59, 12 Sie '08
Temat postu:
byla juz prowadzona dyskusja na ten temat i ktos chyba udowodnil ze ta dziura z 1994 nie jest w tym samym miejscu gdzie niby rozbil sie samolto lotu 93
Wysłany: 16:52, 06 Paź '08
Temat postu:
Słuchajcie No normalnie zaraz wszystko rozniosę ze złości : Moje konto na youtube.com "DrabikPany" zostało usunięte z serwisu. Oto powód:
(...)w wyniku zgłoszenia otrzymanego od właściciela praw autorskich TVN S.A., twierdzącego, że materiał narusza jego prawa:
Wysłany: 19:53, 06 Paź '08
Temat postu:
zapodaj na jakis inny serwer, albo na rapid share
spytaj kogos, moze ma nestrade i nie uzywa miejsca na www.
bez sensu zgłaszać prawa autorskie to fragmentu publicznych wiadomości przed 7 lat to jakiś absurd, że niby jaką ma to wartość komercyjną?