No właśnie on też musi liczyć... Dlatego
podjąłłem ten temat , nawet
dwukrotnie (_nie ma za co) . Tyle tylko wskórałem że Bimi wprowadził więcej cyferek. Niestety kompletnie nie ogarnia skali problemu, że tego śmiecia nie da się w ten sposób zniechęcić , albo ma wszystko w dupie, zapewne jedno i drugie. @michalm też musi liczyć ale jemu to w ogóle nie przeszkadza bo i tak jest totalną maszyną-zjebem. Dla niego nie ma większej różnicy czy będzie se liczył 10 rzędów czy 1

.. jego ostatnia aktywność nieco przysiadła... ale tylko trochę. Trzeba by chyba zrobić 100 rzędów
| Cytat: |
| Ciekawe tylko czemu Bimi cwel dowala anonimom cyferki a ten zjeb michalm w ogóle nie ma nic do liczenia i sra ile wlezie. |
Ma konto, ale Bimi może dowalić cyferki do liczenia nawet tym którzy mają konto, chyba tak właśnie zrobił..... chui wie, czeba by zapytać
Wydawało mi się że michalm też musi liczyć ale teraz nie jestem pewien.
p.s.
Zaraz ponowię apelację na głównym. Nie ma za co.
Moim zdaniem pomysł o zatwierdzeniu tematów z pierdolni przez dwóch użytkowników w ciągu 24 h jest zajebisty. W każdym razie mnóstwo tematów michalelelema by znikało po 24 godzinach

. A twoje temaciki by na przykład zatwierdzał Barni ze sralni .
Ale Bimi jest kompletnie impregnowany na jakiekolwiek zmiany na forum. Boi się eksperymentować