Wysłany: 20:53, 11 Cze '26
Temat postu: Odszkodowanie i nagroda za Cielaka |
|
|
|
Czekam na odszkodowanie i nagrodę za opisanie Cielaka tzw, po prostu dziecka ofiarnego kultu Baala, Dawid Worek zamieszkały w Kielanówce, urodzony w roku 1990 chodził ze mną do klasy. Nie mam nic do niego osobiście ale ja po prostu nie mogę się z nim zadawać, bo sprawia to wrażenie jakoś to będzie i tak dalej. Co najgorsze dla mnie jako właściciela Jezorolimy, jest to że tego Cielaka to dziecko ofiarne kultuu Baala podesłał Izrael który nazywam Budaelem, hebrajczycy nie mają powrotu do Rzeszowa jak i nie mają legalnego miejsca w Jezorolimie, chcecie tam mieszkać to macie mówić w Yidish. Yidish nie powstało spontatnicznie była to umowa, która zawierała zakaz używanie jeżyka hebrajskiego, tak był w niej zawarty właściciel Jezorolimy.
Oczywiście od rządu polskiego, bo jeszcze wam chwile zejdzie niczym te banki usuniecie ze starej dzielnicy Mahometa, przypominam legalna Kabba jest we Florenci. Np. Bank NBP to banknot 100 USD, korzeń na prądzie czyli kradzież mojej siostry Riley Reid którą nazywam Ides Oppenheimer. Po prostu ja czekam na kasę nie wiem kurwa 10 000 000 PLN za takie coś to i tak za mało bo odrodziłem wam Rzeczpospolitą tzw. po angielsku Komonwealth.
I wogule Izrael wyjebcie ten kompostownik z 1953 zwany Dome on the Rok bo nie mogę schudnąć przez to. Agencja stanów zjednoczonych zdrowia, może mi również dać nagrodę za zlokalizowanie Dżumy mentalnej czyli sprawa Riley Reid, Ides Oppenheimer, Ides Micał i tak dalej.
Wypierdalaj z Angli Karol III twoje dziecko przyłozyło mi nóz do gardła.
_________________ Prince of England, Emperor of China and Japan in one person, thank you parents, Arthur Oppenheimer.You still jelous of Pokahontas.
|
|