W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Do Informacji Publicznej to serwer indukcji redray  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PolonikaGATA
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:46, 10 Cze '26   Temat postu: Do Informacji Publicznej to serwer indukcji redray Odpowiedz z cytatem

I co ja mam teraz zrobić ?
Zacznijmy od zhakowanej premiery windows 12
Okej.. Nie łatwo jest informować cywilów o tym, że atak głownie Polskich Hakerów na systemy microsoft przyczynił się do jej opóźnienia, ale natomiast najlepsze głowy komputerowe na świecie i w Polsce, które siedziały przy pecetach na wódzie, a nawet na LSD poza korporacją o której mowa, głowy które przyczyniły się do zsabotowania systemu na bazie sky netu. Systemy inwigilacji smartfonów dla samych dzieci to nic innego jak róch, tętno, jazgot, jęczenie, przerwy na posiłek, sen, a nawet kożystanie z WC i nie pisząc już złego o samej podróży dziecięcej poprzez Internet. Czysta inwigilacja. U dorosłych podobna inwigilacja. Trudno podjąc mi pracę w fabryce, gdzie głęboko podświadomie inwigilowało się wszystkie systemy komputerowe wraz z przesyłem danych od technologi którą widać do okoła. Po prostu nie wstyd mi za atak Hakerski na dawna firmę Flextronix w Tczewie i systemy paszportowe swego czasu... walczymy po prostu z new world order, nie jestem terrorystą. Moja pasja to głównie muzyka, koleje szybkich prędkości i technologie przyszłości. Zamiłowanie do piechoty morskiej a bardziej piechoty pustynnej, która pilnowałaby dzisejsze Nowoczesne Piramidy.
O czym dalej mówiemy ? Zachodni kontrast wyeksploatowania do nowoczesności jest na tyle straszny i po prostu baznadziejny bubel, aby nie straszyć małych dzieci. Tyle już wiemy. Zastanawiasz się? gdzie jest Niebo tak blisko nas i całej populacji, gdy widzę starożytną przyszłość.Bardzo odległą i nowoczesną przyszłość. Wykożystując pozytywny potęciał schizofrenii PLACEBO przemieżałem zachód w poszukiwania oazy spokoju. Nie dostałem się do Nieba. Mam je blisko siebie czyli Ciebie NN. Ile to jest 6500 lat świetlnych w 1,9 s. Nadświetlnych? Jednostka nadświateł tłumaczę... 4 lat świetlne przemierzone z prędkością nadświetlną czyli prędkość powyżej prędkości światła o tyle o ile ją przekroczymy na godzinę lub szybsze wartości poruszania się. Czyli powiedzmy lecąc 4 lata na godzine prędkością nadświetlną przepierzymy 4 lata świetlne w ciągu jednego roku Ziemskiego. Mam domowy przykład na to że światło może poruszać się szybciej tak samo jak my możemy kontrolować ruch wskazówki w zegarku i wpływać na szybkość procesora w komputeże, ale jako jednosta ludzka, a nie parametry komputera. Oczywiście nie moge znaleźć pracy ponieważ mója przeprawa przez zachód to dziś raczej forma artystyczna niż zawód paramilitarny. Słuchajcie piździelcy z new world order pierdole wasz Windows 12 i procesor 64 bitowy. Rozwel to kórwa kopiujcie w pańcie sobie okej ? Kurchan oczyścić na Krymie ponieważ czuję się teraz przez wasze new world order jak ta postać humanoidealna pod tamtejszymi piramidami pod napięciem elektrycznym pod sterylnością cieczy ołowiowej pod napięciem, aby nie czóła tej pierdolonej skażonej Planety. Korone ma tą samą jak na początku postać z SG i chcę się z nią z tąd wydostać i z moja Księżniczką też i kurwa do Nieba do roku 36.04.13 inaczej 13.04.2036, zanim ci piździelcy z nasa się nie wyeksplatują. Populacja od tylca. Zawieszeni po smartfonach i śmieciowym internece. W Haremie świetlistych dam zamknę się i dopiero moge nauczyć sky net rżnięca na maszynach AMADA jak stado się teraz na wzajem zjada. A teraz ponieważ, że cywilizacja szumi warczy i brak postępu technologicznego z tego wszystkiego no i co z tego ? Ja i moja Księżniczka chcemy teraz spokoju i relaksu i wypoczynku. Ma kochana Raport Fatima.. mnie bardzo boli głowa od tej chorej cywilizacji ja będę teraz gdzeczny, zero wirusów na lotnisku w Berlinie i Frankfurcie, zero krzywych pen drivów i kupowanych lufek za 0,49 PLN Maksymalnie dwa piwa. I jeżeli czyta to pani doktor to dziękuję, ale reszty nie trzeba. W telewizji mówią a jakiś aktorach serialowych chorych psychicznie. Co ja mam zagrać i zarymować, ślicznie? Ja potrzebuję Twojej miłości ma Księżniczko i pracy zarobkowej. To jest upadek cywilizacji. Ja nie mogę się skoncentrować. Tak, jest w miarę cicho... 4:04 Słychać wrony i kruki. Ale 3:38 jest tak bardzo cicho, że nie musze Tobie udowadniać że słychac mnie z placu zabaw z drugiego końca miasta..., prawda? Tak czy nie ? mała Pani domu potrzebuje relaksu i spokoju. Teraz mnie moge zarymować o tym co napisałem. Teraz mam dla Ciebie Mała Laleczko ( jeszcze nie jest po 22:00 ) podkład muzyczno rapowy z tej całej podróży, gdy nie dotarłem na rozmowe kfalifikacyjną z licencją na broń palną. Są tam piękne zdjęcia z Płaskowyżu Camilla. Dla Ciebie Moja Inspiracjio.
Zrobione z myślą o Tobie abyś się delektowała dzwiękiem i obrazem.

P.S. Słyszysz głos z nieba ? Excalibur i więcej mi niczego nie potrzeba.........
C.D.N....
Powrót do góry
PolonikaGATA
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:48, 11 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Krótka Errata: 0,49 PLN słownie zero złotych i czterdzieści dziewiędż groszy.
Zabrakło zdań: Będę spał jak człowiek, a nie latał po 36 godzin i odsypiał po 5 machów na slumsach dworcach i lotniskach i nie grzebał jak kocur po śmietnikach... i wiele jeszcze, ale póżniej... Teraz Mała Pani Domu potrzebuje spokój i ja muszę emocje opanować, a nie teraz śpiewać i rymować. Napiszę później. Pa pa paaaaaaaaa paaaaaaaaaa Mocno Cmokam.

https://www.youtube.com/@Sabotazi.Gatta.ONEWCONLINE777

Po za Erratą:
Bimi ty cwelu i obca agenturo schowany i ukryty HARRPie jebany, kto cie produkował z tymi cyferkami od psychiatry ? ty jesteś cyfrowy jak oni i gejtsa 12 win spermen digital vampa pampa Laughing My mamy obejścia systemu i magiczny skafander przeciwko takim jak ty, obyś się nie rozmnażał bo da wpierdol po systemie DESTROY system Mission N.O.W.
Powrót do góry
STARczyPALĄC
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:00, 14 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

REKLAMA
Stary nie Pali.
Yyyy Ojciec nie Pali.
Tata Smarzy.
Łyczek kawy....
Michał? Daj szansę innym strolować pierdolnie jo?
Chociaż z telefonu bo najebał źniwu cyferek z obcej agentury admin Pampers Vamp.
Dla leniwych poszukiwaczy kontrastów sztuki....

Ja z tąd znikam bo mnie za mocno porazi i doktor psychiatra się ibrazi... Aaaaaaaa razi szczypie dobra liczę ENTER i znikam. Gdyby zapomniał to DESTROY new world order.

[video] [/video]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach