Nie piszę już na tym forum ale skoro jesteście tak upośledzeni to wam napiszę i to po polsku nawet ale najpierw po swojemu.
So if you are working as a waulther or banker or ewen as a klerk in Lyods in Worcester or Wooster tip is simple, you are not allowed to haw anykind of animals by law, I mean if a spider gets into you house it is ok bekause you do not haw to feed them, but in kase of animals you simply kan not ewen giwe food to out of your poket or hand to any animal, also in kase of kooking it is like this, if you are single, you eat standing if you are married you sit, another topik is that you should also awoid owning a kar in todays times.
Jak pracujesz w banku to nie karmisz zwierząt bo ci zaraz odjebie i będziesz szukał koleżków i jak znajdziesz kolezków to będziesz ludzi w chuja robił żeby sponsorować burdele czy tam eskapady burdealne tzn. będziesz stawiał drinki w barach żeby ktoś pukną a potem będziesz mówił wszystkie dzieci twoje.
pisze i drukuje strone w pdfie i potem wrzucam na chomika, tutaj jest adres, sorry ale to już nie jest forum skoro żeby odpowiedzieć na posta trzeba pracować a tak naprawdę to się to robi tylko po to że michalm to cesarz i potem jak ktoś sam wpisuje kase w system to mówią że to cesarz wpisał, jebać bułgarię i jebać tego debila z Islandii co chciał właściciela wyspy wyjebać z wyspy. Mi się wydaję że o nim jest ten joke, does a pope shit in a woods bo ten typ sra na Isladnii na zewnątrz żeby pozerować że jego wyspa. O nich to wogule jest film o dwóch takich co ukradli księżyc, tylko w tym przypadku to jest o dwóch takich co srają na Islandii.
przykro mi ale to jest chyba jeden z ostatnich postów na tym forum, sprawdzcie sobie chomika, dodaje tam filmy i inne fakty wizualne często nawet które sam robię a nie chce ich wrzucać na YT bo chuj wie co te upośledzeńce buddyjskie sobie stwierdzą.
BUŁGARIA TO KRAJ BUDDYJSKI, WON z K120, TZN WYNOCHA ALBO WYPIERDALAĆ.
Link do chomika:
https://chomikuj.pl/michalblazej/prawada2+posty
Zapomniałem dodać, sorry ja Okowity nie piję, ryż jest tańszy od zboża a ta wódka stoi powyżej 100 PLN.