|
Tak zezwalam na fontatacje tych dwóch alfabetów, sprawa jest prosta w miejscach publicznych oraz nawet w prywatnych przedsiębiorstwach ma być tak jak w alfabecie krajowym, czyli np. w Polsce w alfabecie asyryjskim, znanym jako łaciński, no wiecie abcdefghijklmnoprstuwxyz, sorry ale cyrylicę to ja pamiętam rękami na ścianie raczej albo krędą, co do samej cyrlylicy jak będzie wydawać w Polsce to piszcię ją tak aby były tylko proste linie, możecie do mnie przyjechać to wam wszystko napisze na kartce, ale to jest proste jak w grece np. ten znak Ж to >|< tylko wiecie inne konty i tak dalej, piszcie po staremu w książkach po tak się łatwiej czyta po prostu.
Tak najpierw był Aleksander Wielki, potem był św. Cyryl, ten sam ryt.
Dodam tylko że w zamazanie tych fontatacyjnych książek jest zamieszany pop Karol III, oraz Nathaniel de Rotschild co zajebał gówno z drzewa na Żeromskiego co spada w linii prostej i wiecie to był jego hejt, to są stare chuje ale z chęcią bym z nimi zawalczył 2x1 w MMA albo Ja z muranem na nich dwóch na śmierć i życie, pojeby, do Afryki się boją pojechać bo ich ludzie za kolonizacje zapierdolą i te wszystkie ich choróbska.
Lepsze to niż te tandetne animy czy jak to się zwie manga w Empiku.
Tylko wam mówie macie problem w rosji bo takie coś jak mięki znak to tego nie było, to wężoryj budda sobie dopisał bo on kurwa sepleni, to znaczy ani znak twardy ani znak mięki nie było w cyrylicy, typ do dopisał żeby wprowadzić kontrolę kobiet poprzez falus wzniosły, falus opadły czyli ogłupienie.
To nawet może Bing to zrobić albo Google tylko mówię nie ma znak twardy i znak miękki z cyrylicy a w polskim jest si a nie ś. To jest kombo Saladyn, Budda Wu Kong, to jest zwykły bałwan z Ameryki Południowej, to jest brat Bloomberga ale wiecie ja mam wyjeb, ja mam 100 USD i może jest 100% -e% ale wiecie ile można tych bałwanów szanować jak ci wpierdalają wirusy w alfabet, sprawa ś a nie si, to jest po porstu zatarcie pozycji Semiramidy w społeczeńswie jako bazy kontaktów handlowo rodziinych z hiszpanią i turcją, dobrze że na TVP1 są te seriale. JA mówie na google i na bing na początek tylko opcja po prostu.
_________________ Prince of England, Emperor of China and Japan in one person, thank you parents, Arthur Oppenheimer.You still jelous of Pokahontas.
|