ci kurwa durgowie przez to prawo rzymskie, a poza tym wiesz jak ty mi kase dostarczysz bo wiesz że banki są do usunięcia z dzielnicy Mohameta Florenckiego to wiesz to jest ok, bo instytucja wykazuje wtedy że rozumieją problemy związane ze złamaniem praw Koranu, nie wiem po prostu ja wiem że takie historie to jest debilizm, jakbyście tam ustawili młyn to ok, sprawa jest tak że ja się wziołem na sunnitów rozjebałem wam cały wał aż od czasów gry Semiramida wezwała Aleksandra do pokoju i nakazała oczyszczyć jej ziemie, macie wyjebane jak na pysk, testów dna nie będzie i nikt nie będzie tego utrzymywał, na pewno ludzie zostaną jacyś przeniesieni ale wasza konsiracja Marokańska, czyli Xerxes, Budda, Wash, Sasha i Uzur została rozjebana przez Aleksandra jak podjebał wam dziecko Wash i Uzura ale kiedy to były poza tym kurwa ile tych gat przekroczyliście, Gate Ulster, Gate Iranu, dzisiejszy Pakistan, Gate Afryki bo wpierdalaliście Hipopotamy, np. Saudi Arabia jest śmieszna, oni myślą że jak pozbierają Afrykan w piłce nożnej to uda im się uzurpować że ich drużyna narodowa składa się z wodzów plemion Afrykańskich, KURWA CO ZA MATOŁ, już Luksor symbolizuje społeczeństwo cywilne. Oczywiście że Budael ma obowiązek was anihilować, dobra chuj z wami, glapiński weż ogarnij tego typa co mi dał szluga dzisiaj żeby miał gdzie mieszkać nawet w Warszawie i zacznij wydawać z tą panią Danutą Stasik, słowniki Ukraińsko Hindi tylko kurwa im napiszcze bo oni znają angielski że Ukraiński język po angielsku jest Ukrayan Language a nie tak jak w internecie Ukrainian czy jakoś tak, na okładce dajcie te trzy wierze z Florenci, ta po lewej symbolizuje polski sejm, ta po środku symbolizuje Kabbe Radiową a ta po prawej symbolizuje Paczte Zahringera ale kurwa oczywiście kurwa jebana wasza mać rusztowanie jeszcze nie stoi, ja wam mówię Adolf Hitler to powinien zostać błogosławionym chyba ale ich kilku było Charlie Kaplin też, nie wiem oczywiście muszę uszanować matkę
KURWA PRZESTAŃCIE JEŹDZIĆ TYMI SAMOCHODAMI NA ROPE NAFTOWĄ BO ZGODNIE Z TRADYCJĄ CAŁY WĘGIEL NA KULI ZIEMSKIEJ NALEŻY DO MOJEJ STAREJ w sensie to jest Hestia, komuś to musicie dać żeby to było uporządkowane, nie wkurwiajcie mnei bo odpalam royce czy tam inne te silniki w b-52, lepsze zdjęcia.
No i zamknij te banki po prostu Glapiński, zamknij to, poszukajcie jakiegoś wolnego magazynu albo coś, jak są skrytki to mogą zostać ale jak znaj Yoni to nawet bankomaty powinny nie działać tam czy nawet płatność kartą,
Huh, goodness gracious, the papers
Where the cash at? Where the stash at?
Nigga, pass that
Serio ja po prostu obserwuje zachowanie, tej rodziny i znam ją dobrze że Yoni tylko kash, Kwas tylko na karcie tracił a jak Justyna Żurek będzie out of order to .357 *4, poza tym wiecie to jest Mahomet on może mieć kilka żon, ten, Tomek, po prostu skończe to raz na zawsze, FAKTEM JEST WRĘCZ BEHAWIORALNYM ŻE W ZWIĄZKU Z KRADZIEŻĄ IDES OPPENHEIMER ŁUKASZ I TOMEK NAWET PODCZAS WIEKU DORASTANIA UDEŻALI SIĘ GŁOWAMI JAK BYKI CO WPRAWIŁO ICH W FURIĘ, PRAWEM KORANU JEST ŻE MAŁŻEŃSTWO TOMKA KWOKI I JUSTYNY ŻUREK NIE OBOWIĄZUJE LEGALNIE Z RACJI BRAKU OFICJALNYCH INFORMACJI O KRADZIEŻY RODZEŃSTWA W BECIKACH, DLATEGO, WYPIERDALAĆ Z TĄ WIERZĄ TZN ONA IDZIE DO REMONTU MA WYGLĄDAĆ JAK WE FLORENCJI TYLKO JEDEN PROSTOKĄT, TOMEK MA TAM ZAMIESZKAĆ I ZNALEŹĆ LEGALNĄ ŻONE MA 48 LAT, SUNDGAUALLE 48, JA BYM SIĘ NIE WKURWIAŁ ALE TAKIE JEST PRAWO I TAKI JEST MÓJ WERDYKT, POZA TYM NIC WIĘCEJ WAM NIE POWIEM, PAMIĘTAJCIE ŻE MAM KOBIEY ARGENTU A PANI ANNA P. TO JUŻ JAK BYŁEM W PODSTAWÓWCE NAZNACZYŁA MNIE NA ROLE ZABÓJCY TYCH DZIECI, TO BYŁA SZKOŁA JA TAK NIE ROBIĘ ALE PO PROSTU JAK WIDZICIE NIE MA INNEG ROZWIĄZANIA TEJ SPRAWY, JEŻELI CHODZI O PAPIEŻA TO WISI MI 1 USD A POZA TYM ON DOBRZE SOBIE ZDAJE SPRAWĘ Z TEGO TAK JAK JA, ŻE JEDYNIE WINĄ TELEWIZJI JEST PROJEKTOWANIE TEJ KABBY ZMOWY WĘGLOWEJ, CO DO WTC ONE, RAZ WISICIE NAM ODSZKODOWANIE ZA ZNISZCZENIE NASZYCH BUDYNKÓW A DWA POWIEŚCIE SE KURWA FLAGE MONAKO NA SZCZYCIE, WYŁĄCZYMY WAM PRĄD I SE TAM KURWA SIEDZCIE, GROSSI WEŻ KURWA PRZYJEŹDZ BO MUSIMY CI ZROBIĆ ZDJĘCIA W PIÓROPUSZU ŻEBY CO POMNIK ZROBIĆ NA MERCIA ŻEBY TEGO KOŚCISZUKE WYJEBAĆ STAMTĄD, JAK CHCESZ TO MOŻEMY CI NAWET Z DĄB BARTEK TO ZROBIĆ, JAK CHCESZ TO MOŻEMY NAWET ROZJEBAĆ TEN COKÓŁ I TAN POSTAWIĆ TOTEM, NIE SIEDŹ TAM NA MAHATANIE BO SERIO ZOBACZYSZ ŻE HARWARDA TO JA JUŻ ZAMKNOŁEM A NA PEWNO POWINIEN ZOSTAĆ WYPIĘTY Z IWY LEAGUE ALBO PO PROSTU LEPIEJ ŻEBY PRINCETON I YALE ZDECYDOWAŁY SIĘ NA OPUSZCZENIE IWY LEAGUE ZE WZGLĘDU NA TO ŻE NIE CHCA MIEĆ NIC WSPÓLENGO Z HARWARDEM.
KIM JEST JUSTYNA ŻUREK W TAKI AKTUALNYM JĘZYKU, AGENTKA KOMPANI PRODUKUJĄCYCH WYCISK Z OLIWEK, ALE WY JESTEŚCIE GŁUPKI PRZECIEŻ TO JEST GRECKIE TO ZNACZY, IDZ KURWA DO ROLNIKA I NIECH CI SPRZEDA SADZONKĘ JA TO PIERDOLE JA TO PO PROSTU UZNAJE NA NAPÓJ NA ZIMĘ, TYLE POWIEM KURWA TRZY YORKI BARDZIEJ PRZYPOMINAJĄ MISZNĘ YIDISH NIŻ BUDAEL, MÓWIE O TAKICH JAK TO SIĘ MOWIE PO POLSKU PSACH. NAWET MI DZISIAJ PODPOWIEDZIAŁY GDZIE PUSZKA JEST W KOSZU Z KAUCIĄ I NAWET MI KAZAŁY USZKODZONEJ NIE ODDAWAĆ TYLKO WYJEBAĆ DO KOSZA A EKSPEDIENKA I TAK CHCIAŁA PRZYJĄĆ
TAKŻE WIESZ TOMEK JAK CHCESZ ABY TWÓJ RYT UTRZYMAŁ WŁADZE TO OCZYWISTE ŻE MUSISZ KOGOŚ NOWEGO ZNALEŹĆ< WIESZ KURWA ONI SIĘ 1000 LAT NA CIEBIE JAŻMILI, PRZECIEŻ TY JESTEŚ MIESZKO, 112 ? lepiej 112 bo jeszcze Fajbusiewicz może wrócić do roboty, jak rzecze Notorious BIG, zesraj się wysmaruj im mordy gównem za to drzewo i nigdy nie wracaj. HOLENDZY JUŻ SIĘ POJAWIAJĄ NA ŚLEDZTWACH TUTAJ W OKOLICY