W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Talmut to opisuje w higienie  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 07:04, 03 Cze '26   Temat postu: Talmut to opisuje w higienie Odpowiedz z cytatem

Po prostu sprawa jest taka, facet oraz kobieta liżą odbyt jednej kobiecie, i zawierają pakt podświadomy, potem prowadzą tamtą która miała wylizany odbyt jako cesarzowa tylko po to żeby następnie paraszycić na domniemanych poddanych. Wiecie problem leży w tym że to jest choroba psychiczna i społeczna w tym samym momencie.
Seul ma się poddać pod prawo wojskowe Korei.
// Dla debili, Pyongyoangu czy jakoś tam, tam cos Kim mieszka, Kim Jong Un chyba.
// Poważnie jak wszyscy moi znajomi byli podnieceni Sashą Grey, ja się zastanawiałem jak tą chorbę psychiczną-społeczną wyplenić i tak powstał wejp.
// Gdzie są moje wejpy w sklepach ?
// Tak tak tak, po prostu w typ się kurwa chyba jakoś zechziwoał, nie wiem żałosny jest, z 8 9 cali niższy odemnie, ale to wszystko było przeprowadzone
// medycznie, poza tym, to było w mieście Yoni Magelni Mojrzesza i on zrobił coś podobnego ale z kałem krowim, se myśle trzeba spróbować
// to było już chyba 14 lat temu.
// Sory Izrael jesteście tak debilni że mieszkacie w Turcji, módlcie się żeby mój młodszy brat z rodziny Salamon, co prawda jest teraz dużo starszy // //odemnie miał dzieci, i wypierdolcie te gwiazde do chuja bo to jest kult Baala, wogule kurwa popatrzcie se na flage Ukrainy.
michalm

PostWysłany: 07:07, 03 Cze '26   Temat postu: W sprawie legalności Odpowiedz z cytatem

To i tak będziecie mieć status podlegający pod House of Lords tylko, chociaż ja tam nie wiem kto tam siedzi teraz.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach