W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Co sie działo wieczorem  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 00:17, 03 Cze '26   Temat postu: Co sie działo wieczorem Odpowiedz z cytatem

Tak sprzedałem 4000 Fiorinty i 10 USD, przeżegnałem się w Al Kapone, znalazłem kamyk z muru obronnego Spytka Ligęzy, potem przyjebałem tym samym tuskiem co w plate przy kolumnie Zygmunta, tak czy siak to jest kolumna Mojrzesza bo złoto jest jego, dali, potem się poszlajałem, chciałem wkurwiać babkę latarką ale jeszcze nie spała, Społem zamknięte, potem przeszedłem koło pomnika czynu rewolucyjnego, przypomniałem sobie że mam kamyk wróciłem, oczywista oczywistość to jest puste w środku, potem idę dalej a tam na ławce to mi ktoś nawet drugi kamyk zostawił, NO I TY KURWO Z DURG, SIĘ KURWO NAUCZ JAK CHCESZ OPEROWAĆ NA TERENACH SEMIRAMIDY TO SE KURWO FEZ UBIEŻ NA ŁEB A NIE PROWADZISZ KURWA MIEDZYNARODOWY BURDEL HANDLOWO DUPO LIZACYJNO PENETRUJĄCY.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach