W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Hey Trzaskowski  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

PostWysłany: 21:08, 02 Cze '26   Temat postu: Hey Trzaskowski Odpowiedz z cytatem

Jak powstał PiS ? Niejaki Rafał Fura nalał mi na dzinsy, teraz się szkoli żeby zostać lekarzem, poza tym poważnie trudno mi to ocenić ale podczas ostatniego wieczoru wyborczego prezydenta podczas liczenia głosów zegar sprężynowo-spiralowy{chyba} Jantar zaczął skrzypięć, jade sprzedać te Fiorinty i sobie kupić tytoń, mam zdjęcia na chomiku tego gówna, co do premiera węgier, tak ja na poważnie nadal uważam że Final CL na Old Trafford pernamentnie, UEFA finał Budapest Istambuł, A konference league Bukarest, po prostu ze względu na to że ligi zachodni europejskie tak naprawdę mają wyższy poziom meczu ligowego niż finał ligi mistrzów czasem nawet. A w sprawie CL to po prostu to jest najwyższy poziom rozgrywek i takie żabkowanie tym finałem to jest okradanie Wielkiej Brytanii i Anglii z ich dziedzictwa, TYLKO KURWA NO NUTMEGG IT IS A JINPLAY SO FAUL, potem dzieci chodzą i sobie spodnie sciągają. Weź tam odpal żeby tą plate wyczyścili po prostu kurwa szczotka do podłogi i niech trą, szoczotka do podłogi, kij do tego i wiadro z wodą wystarczą, to było wykonane w technologii bez prądu elektrycznego.Tylko dodam że moja matka się boi tego zboka Buddy, i macie wypierdolić pomniki Mickiewicza bo to jest Budda oraz Kosciuszki bo to jest facet który przekupuje oficerów wojskowych.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach