Wysłany: 21:42, 29 Maj '26
Temat postu: Kochany komendacie z Jagielońskiej wojsko
Sprawa jest taka, po prostu ten cały jak to w Google jest zamek śreniawitów, jest błędny bo na górze jest Lao na wierzy, zaraz dodam na paltalka, tam ma być tak jak we Florencia czyli po prostu kwadrat obwarowany kwadrat, to koreluje z piramidą, z Dojo w Sumo, i nawet ze starą Kabba, nie wspominając już o watykanie, Florenci, obelisku Waszyngtona, fladze Szwajcarii, szachach gotyckich oraz nankińskich, a nawet z Chichen Itza.
TAKŻE KURWA PRZYŚLIJ MI KURWA JAKIEŚ PIENIĄDZE BO MI ZOSTAŁO MNIEJ NIŻ 10 JEBANYCH ZŁOTYCH A WY KURWA WIĘCEJ Z PALIWA KURWA MOJEJ MATKI TRACICIE NA JEBANE GRILE NA POLIGNIE.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
Ningbo na klasztorze bernardynów może zostać.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
Es auch kolerilrts mit Bundestags kuppel, auch mit Eifel Tower aber nicht zo zo.
https://www.youtube.com/watch?v=yIAsAUhAKO4 _________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów