|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
|
Wysłany: 22:02, 28 Maj '26
Temat postu: Mowe cl final to old trafford |
|
|
|
I WANT YOU TO MOWE CL FINAL TO OLD TRAFFORD AND AT THE SAME TIME KOUNT TIME ON SKREEN IN ZHU 1 zhu = 36 sekonda
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 01:18, 29 Maj '26
Temat postu: |
|
|
|
NIE WIEM PUŚCIE W TE SOBOTE ZAMIAST FINAŁU CL MOŻE MECZ FIFA26 200 ZHU MAX CZY TAM 90 MINUT.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 01:20, 29 Maj '26
|
|
|
W SPRAWIE AKU ANGLI, NEI WIEM JAK WESTMINSTER ZADZWONI< TO NAWET MOGE ISC NAPIERDALAĆ W TEN ICH WINSPERMIN CAŁY CZYLI WIMBLEDON
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 01:49, 29 Maj '26
|
|
|
TYLKO NIECH WYŚLĄ SMSA NAJPIERW ŻE DZWONI KTOŚ Z WESTMINSTER I KTO DOKŁADNIE ŻEBYM NIE MUSIAŁ SIĘ PYTAĆ I TAK DALEJ, SAM SE WPISZE W NETA. +48 510 605 180 48 539 877 580 W dzisiejszym cyfrowym świecie, dostęp do usług bankowych online jest kluczowy, zarówno dla klientów indywidualnych, jak i przedsiębiorstw. Jednak, jak w przypadku każdej technologii, mogą pojawić się problemy. W ostatnim czasie użytkownicy ING Banku w Polsce napotykają na irytujący błąd o nazwie 'Błąd wykonania transakcji (D)'. Równocześnie, w Australii, ING Bank mierzy się z odpływem klientów biznesowych, co rodzi pytania o wartość usług bankowych w tradycyjnym modelu. W tym artykule przyjrzymy się bliżej obu tym kwestiom, analizując problem błędu transakcji D i kontrowersje wokół ING Banku, a także przedstawimy potencjalne alternatywy dla firm poszukujących bardziej kompleksowych rozwiązań finansowych.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 01:54, 29 Maj '26
|
|
|
EJ LUJ, TEN TYP Z OBRAZKA TEŻ MI COŚ ZAJEBAŁ NUMER TELEFONU MI ZAJEBAŁ, CO ZA UZURPATOR.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 01:59, 29 Maj '26
|
|
|
CHUJ IM NA MORDĘ< DZIADEK BLOOMBERG NIE LUBI KOLUMNY ZYGMUNTA BO JAWNIE NAKŁADA JARZMO NA MEKSYK, KARTY MI NIE ZAJEBIĄ, ZADZWOŃCIE SE DO NIEGO TO WAM POWIE JAKĄ MA IDEE NA TEN TEMAT.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 02:03, 29 Maj '26
|
|
|
WOGULE TO NIE CHODZI O KUKU CAŁE TEMAT KOLUMNY PO PROSTU WIECIE TAMCI LUDZIE PRZEZ TO NIE MOGĄ RZĄDOWO PRODUKOWAĆ NIC Z KOKI. TAK W SPRAWIE TEGO TYPA< TO TAK OPRYSZCZKA, KILKANAŚCIE ŚMIERCI ZWIĄZANYCH Z PORWANIEM RILEY I TO WSZYSTKO TUTAJ W OKOLICY JA TYLKO WIDZIAŁĘM, NP. ANDRZEJ MĘDRAK CZY ZDZISEK PISAREK GENERALNIE TO JEST TAK ŻE RADZĘ STUDENTOM Z INDII BADAĆ HISTORIĘ TEGO IDIOTY BO NAPRAWDĘ JEST WIELE PARAGRAFÓW NA NIEGO W REZZO, A NIKT NIE BIERZE TEGO POD UWAGĘ JAK NEGATYWNY WPŁYW MA TO NA STAN ŻYCIA W INDIACH.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|