|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
|
Wysłany: 10:09, 22 Maj '26
Temat postu: Wypierdalaj na fazende Miszutin |
|
|
|
Worki możesz nosić, odpoczniesz se od debilizmu
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:12, 22 Maj '26
Temat postu: |
|
|
|
Szczerze mówiąc to mam takie samo zdanie odnośnie prezydenta Rosji, bo po prostu rosyjscy informatycy są naprawdę zdolni tylko po prostu moim zdaniem w Rosji jest możliwe utworzenie takiego minimalistycznego systemu komputerowego zarządzającego państwem, dla mnie to nie jest żaden PUTIN ksywka PUTIN jest nadana tylko po to żeby zakłamać rzeczywistość że to niby ROSJA jest winna tej całej sprawie z tzw. Riley Reid. Ja wam mówie poważnie, nikt wam tam nic raczej nie powie mi się wydaje.
_________________ ESL,FU:NathanielViktordeRotschild,has stolen wheat from Egypt to India without permission,kill him by elektrik kros in Durg. Later ewelewed into kanibalism.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:20, 22 Maj '26
|
|
|
W stanach jest ta legalna broń i oni po prostu mają zbyt wydumane ega i to wręcz historycznie już żeby próbować tam zrobić pierwszy legalny system itd. Musi tak być że można iść do urzędu i sobie zobaczyć kod żródłowy oprogramowania państwowego w pewnych sektorach. Nie wiem, nie chce mi się nawet myśleć o Xerksesach{X->X}{Z miejsca na miejsce} bo to jest po prostu nie moja działka w sensie intelektualnym, zjebany Neron, jak on jest nazywany w Europie szlaja się za moją lancą od kiedy napisalem kashmiri i to jeszcze jeszcze debil przestawił że pisze się odwrotnie a dodatkowo przestawia gry, w Mahjonga się gra tak jak w domino, w Domino się gra jak w Pary i tak dalej, typ jest uciążliwy, no ale tyle, ja wiedziałem bardzo dobrze że to tak się skończy, cały jebany TajMahal to jest nic innego jak rzeczy podjebane z piramidy Cheopsa bo tam leżał Tutenamon i Semiramida, nawet Semiramida, właśnie w tym momencie przyszła do mnie na piętro i każe mi ten jebany Taj Mahal skosić. NO, MEGA ŻEBR.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:22, 22 Maj '26
|
|
|
Jak o mnie chodzi to jedno co możecie zrobić to po prostu Szymona Wiśniewskiego przeprowadzić żeby mieszkał koło ojca i tyle, tj. koło Zygmunta Sagana, tam gdzie mieszka Sierżęga a niech Sięrżega mieszka tam gdzie ten kurwa zjebany Krzeszowski de Bernaddette mieszka.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:24, 22 Maj '26
|
|
|
Pewnie też wpierdalali. Chuj go wie czy oni czasem dzieci nawet nie chodowali w ten sposób żeby je jeść, to są chorzą ludzie. NO I ROSJA JA PO PROSTU WAM RADZĘ BO JASIEK KWOKA ZA ŻYDAMI NIE PRZEPADA AKTUALNIE PO PROSTU ZAŁOŻYĆ EMBARGO I OFICJALNIE CAŁKOWITY ZAKAZ KONTAKTU Z IZRAELEM, ONI TEŻ SĄ SPIERDOLENI I PISZĄ OD PRAWEJ DO LEWEJ.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:25, 22 Maj '26
|
|
PAŁAC CESARSKI W TOKYO{  } MA TAKI SAM KSZTAŁT JAK TAJ MAHAL.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:26, 22 Maj '26
|
|
|
SERIO RUSCY< JAK CHCECIE ZROBIĆ RUSKIEGO TWITCHA TO PO PROSTU NAZWIJCIE TO JIMJONES.RU I ŁAPCIE TYCH KANIBALI I ZAMIAST WIDEO O ZABÓJSTWACH NA UKRAIŃCACH ALBO ROSJANACH ALBO Z WOJNY TO PO PROSTU PUBLIKUJCIE ZABÓJSTWA TYCH KANIBALI.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:27, 22 Maj '26
|
|
|
nikt takej domeny jeszcze nie zajął. jimjones.ru jest wolne
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:28, 22 Maj '26
|
|
|
donejty takie sprawy,
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:28, 22 Maj '26
|
|
|
Ja se zajmuje Sabine Lim do zabicia.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|