W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Gdzie jest Paweł Bednarz   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:07, 15 Maj '26   Temat postu: Gdzie jest Paweł Bednarz Odpowiedz z cytatem

Przeklejam, bo widzę że temat nie został w ogóle zauważony.

stronnik napisał:
Dopiero się dowiedziałem, Paweł Bednarz zginął, współpracował z Łukaszem Litewką

Cytat:
Zginął tragicznie Paweł Bednarz Prezes Fundacji Dobrego Pasterza. Podopieczni Fundacji przychodzili na moje spektakle, walczył o dobro dzieci z Domu Dziecka, miał materiały dzieci sprzedawanych dla pedofilskiej siatki- miesiąc później ginie Łukasz Litewka-panowie byli z Sosnowca.

https://www.facebook.com/100006944505920.....137558693/
https://www.facebook.com/swiatpozamatrix.....696750307/

Według mnie najbardziej podejrzane są obecnie takie skurwiałe komentarze i "kanały":

22 tysiące subskrybentów - i 3 filmy na kanale, w tym jeden "short". Wszystkie o Bednarzu. Wszystkie sprzed kilku dni. I wyskakuje na głównej stronie w polecanych. .....bardzo ciekawe Think

Cytat:
Jakie zarzuty wobec Bednarza? "Zła aura", "mrok".

King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:24, 15 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obawiam się, że Bednarz to była kanalia właśnie zajmująca się handlem dziećmi pod przykrywką. Michał Żulikowski właściciel portalu NWK24 czy jakoś tak bardzo hardy poszukiwacz prawdy, nie idący na żadne gówniane kompromisy kiedyś dość solidnie, mając mocne podstawy obił mu ryja. Teoretycznie nie powinno to mieć znaczenia bo w sumie podbił mu oko i napędził stracha mówiąc że wie o wszystkim. Niewiele później Michał Żulikowski został zamordowany w niewyjaśnionych okolicznościach. Sprawa jest prosta koleś miał mocno chronioną dupę i dlatego Żulikowski musiał zginąć. Obstawiam zdecydowanie, że został profilaktycznie zamordowany.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:31, 15 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Obawiam się, że Bednarz to była kanalia właśnie zajmująca się handlem dziećmi pod przykrywką. Michał Żulikowski właściciel portalu NWK24 czy jakoś tak bardzo hardy poszukiwacz prawdy, nie idący na żadne gówniane kompromisy
A ja z kolei kiedyś natknąłłem się na dokładnie taką samą charakterystykę tego Żulikowskiego (kanalia) Rolling Eyes . I to by mi się bardziej składało do kupy - że nasłana agencina atakowała człowieka, który po prostu stał się dla mafii niewygodny . Najprostsze scenariusze są zwykle poprawne.
A teoria o tym, że Bednarz zajmował się handlem dziećmi -i specjalnie w tym celu wszczynał raban i nagłaśniał sprawę, aby w ten sposób stworzyć sobie "przykrywkę" ....no cóż, jest niepełnosprytna. Tak ..ja wiem że to jest takie...."chwytliwe". Ale w rzeczywistości realnej, dla kanalii które się tym zajmują, żaden rozgłos, i robienie wokół siebie szumu, jest po prostu niewskazane. Najlepszą przykrywką jest cisza i anonimowość Idea . HELOU.

A teraz wejdź na ten kanał - spectrum , przyjrzyj mu się, i powiedz mi czy to jest kurwa normalne (??) Nic podejrzanego...?
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:41, 15 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żadne helou kurwa nie znasz powiedzenia że najciemniej pod latarnią?

Bednarz przepadł bo ktoś wesołej siatce różnych zboków depcze po piętach a ten był pierwszy na 60tke.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:47, 15 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
najciemniej pod latarnią?
Nie. I powtórzę jeszcze raz: proste scenariusze są zwykle poprawne. Najprostszy scenariusz: Bednarz tropił mafię. Żulikowski - zalegendowany agent, nasłany na Bednarza. Odstrzelili go swoi, zdarza się. Może był spalony. Rozgłos, i robienie wokół siebie szumu, jest dla każdej mafii niewskazane. Najlepszą przykrywką jest cisza w mediach i anonimowość sprawców. Inne przykrywki są NIEWSKAZANE.

A teraz -kiedy nie ma Bednarza- KTO będzie nagłaśniał sprawę? Rolling Eyes

Cytat:
Jakie zarzuty wobec Bednarza? "Zła aura", "mrok".
Plisssss
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:01, 15 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bullshit. Żulikowski agentem - to żeś kurwa dojebał uszy. Człowieku ten koleś miał większą wiedzę niż my tu wszyscy razem wzięci na forum. Oczywiście też go wpuszczali na lewe sanki jak i każdego z nas ale miał nosa do tego gdzie jest pies pogrzebany. Ba jestem gotów stwierdzić że miał szósty zmysł i czasem tematy rozwalał w kilku zdaniach, co często miało swoje uzasadnienie w przyszłości.
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:05, 15 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
czasem tematy rozwalał w kilku zdaniach
Aaa, jak tak, to przepraszam.
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:15, 15 Maj '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heh nie ironizuj. Żulikowski to taki fanatyk prawdy, dociekliwy skurwiel, nie klękał przed nikim i niczym. Z resztą gdybyśmy chociaż w małej części mieli jego charakter to żyli byśmy w innych realiach.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: