| Cytat: |
| Obawiam się, że Bednarz to była kanalia właśnie zajmująca się handlem dziećmi pod przykrywką. Michał Żulikowski właściciel portalu NWK24 czy jakoś tak bardzo hardy poszukiwacz prawdy, nie idący na żadne gówniane kompromisy |
A ja z kolei kiedyś natknąłłem się na dokładnie taką samą charakterystykę tego Żulikowskiego (kanalia)

. I to by mi się bardziej składało do kupy - że nasłana agencina atakowała człowieka, który po prostu stał się dla mafii niewygodny . Najprostsze scenariusze są zwykle poprawne.
A teoria o tym, że Bednarz zajmował się handlem dziećmi -i specjalnie w tym celu wszczynał raban i nagłaśniał sprawę, aby w ten sposób stworzyć sobie "przykrywkę" ....no cóż, jest
niepełnosprytna. Tak ..ja wiem że to jest takie...."chwytliwe". Ale w rzeczywistości realnej, dla kanalii które się tym zajmują, żaden rozgłos, i robienie wokół siebie szumu, jest po prostu
niewskazane. Najlepszą przykrywką jest cisza i anonimowość

. HELOU.
A teraz wejdź na ten kanał -
spectrum , przyjrzyj mu się, i powiedz mi czy to jest kurwa normalne (??) Nic podejrzanego...?