Post zebrał 200 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:27, 13 Maj '26
Temat postu: Rozdaję zarobione BitCoiny
Z uwagi na to, że nigdy ich sobie nie wypłacę, postanowiłem je rozdać.
Dzisiaj Kloace. Tylko proszę o podzielenie się pół na pół z Pyszczkiem. Ona ma już elektroniczny portfel, to możesz jej wrzucić ze 2zł w krypto, niech dziewucha ma taki zachowek na trudne czasy.
Post zebrał 200 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:09, 13 Maj '26
Temat postu:
Za taki gest należy się napiwek.
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:48, 13 Maj '26
Temat postu:
...tylko że problem jest taki że to wywalenie w czarną dziurę bo ona się już tam nie loguje , a nawet gdyby ,to i tak ma tego za mało aby cokolwiek wypłacić .
Ja nie wiem czy jej w ogóle zależy ???
Mogłaby przynajmniej wszystkie swoje bitcoiny ze wszystkich kont przesłać do jakiegoś jednego konta , przy pomocy napiwków ... NO ALE JEJ NIE ZALEŻY.
Kiedyś wysłałem jej ETH -ciekawe czy tam też "zgubiła hasło" (?) . Mam jej wysyłać nie wiedząc gdzie? Ja nie znam jej prywatnych adresów, tamtego już nie pamiętam, a z eth już raczej nie korzystam. Nie wiem nawet jakimi ona walutami obraca!!! ...mogę jej wysłać trochę algo -albo ICP ..Wysłanie 10 złotych w btc mija się z celem, bo opłata transakcyjna (fee) to koszt rzędu 2 zł, czyli 20% !! . Ile razy mam powtarzać że bitcoina używa się do większych sum (liczonych w tysiącach ...albo przynajmniej w setkach) , do mniejszych sum są inne kryptowaluty. O, Mogę jej litecoina wysłać. Litecoin to kupa gówna- i ostatnio był na niego chyba jakiś atak. Po tym incydencie może się załamać i zdechnąć ostatecznie. Litecoin chyba już nie ma przyszłości , mogę jej go wysłać. Nawet bitcoin ma tylko niepewną przyszłość. Myślę że kiedyś się załamie. To może być prędzej niż szybciej. Bitcoin to śmiech na sali. Kupa gówna - ale za to droga. Algo ciągnie po dnie -ale to przynajmniej jakaś sensowna technologia . I tak to właśnie wygląda w tej branży. Bitcoin przy współczesnych kryptowalutach to jak ENIAC przy smartfonie. Jego cenę windują wyłącznie skamerzy, naganiacze i ludzka głupota.
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 10:07, 14 Maj '26
Temat postu:
No faktycznie, mogłaby sama określić się w tej kwestii. Wg mnie skoro już ma jakieś tam konto, to powinna je trzymać i przytulać do niego różne kryptowaluty. Kto wie, może kiedyś się to przyda...
Wysłany: 12:47, 14 Maj '26
Temat postu:
ta kurwa jeszcze moze mi jesc daj zebym nbp 100% nie dostał o to -e% to już ja się będę martwił.
_________________ STARTED WITH WARCRAFT ENDED WITH CONQUEST.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów