|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 22:18, 11 Maj '26
Temat postu: Dzien wolny tez |
|
|
|
W poniedziałek dzieci nie będą chodzić w polsce od czerwca końca do września do szkoły
We wtorek o 5 mają być pod szkołą i wsiadają w autobus do obozu pracy STALIN, taki ma być napis wywieszony za przednią szybą"obóz pracy CHRUSZCZEW, wy się dorośli tak nie cieszcie bo po prostu jak dzieci przyjadą to mają mieć mięso jakieś tanie, usmażone na ruszczie na drewnie i chleb i Taberki i sztuće do wyboru. No i jedzą i potem aż do piątku mają być na polach, różne rzeczy mogą robić kierowca może ich wozić po okolicach, i co najlepsze dzieci sobie głosują jak mają telefony a wszystkie głosują gdzie jadą po okolicach i obsługa WOT-u po prostu się nimi opiekuje i generalnie jest tak że tak ma być w całej polsce, to się zaczyna od 12 roku życia obowiązkowo, ale jak ktoś już jest w pierwszej klasie to też może jechać. Co dalej, do piątku tak jeźdzą do 13 a potem wracają do domów, i nawet dobrze by było żeby kierowca rozwoził pod drzwi, rano nie bo jest niewiadoma czy dziecko jest i tak dalej. I tyle tak przez 4 dni, jak sa otwarte granice np. gdzieś tam co była schiza z czechami to też mogą sobie przejechać i mam nadzieje że czeski rząd zrozumie delikatną sprawę że jesteś założycielem Pragi, jak Czechia wprowadzi taką samą politykę to też mogą przejechać na drugą stronę granicy.{W sprawie tego że napolean nie potrafił przejść polsko czeskiej granicy to jest po prostu to, że miał w głowie rozjebany temat bo nie był w stanie sobie wyobrażić jak przejść z chin do chin, poza tym ten typ to jest handjob po prostu}
No a dalej to po prostu tyle, on niech wypierdala gdzieś tam na wieś w Indiach bo dla mnie wszystko co nie uttar pradesh to wieś, jak narazie albo spowrotem do maroka ale wiecie nie moje jego straty, ja i tak miałem fun, należy go pod oficjalny sąd społeczny postawić bo dużo ludzi zgineło i nawet Sagan stracił Maroko.
No a dalej, dla dzieci jest dużo ciekawych znoi na wakacje takich i generalnie wiadomo ze nauczyciele tez tam bedą i będą robić ciekawe zajęcia dla dzieci, oczywiście nauka plewienia jak się rolnik zgodzi, jak jest np. pole pełne warzyw to zbieranie aż do końca nawet po 13 jak trzeba i tak dalej, oczywiście musicie każdemu dziecku kupić chińską czapkę czy tam wietnamską żeby im było dobrze pracować w lecie.
Co jeszcze inne posiłki też no generalnie, MAMA mówiła że były jakieś mega zbrojenia, Indyjski kult rzucania kulką gówna świętego żuka populującego krzyżowanie gatunków oraz populującego rozwój uważam za skończony także na to wydajcie pieniądze, jestem tylko ciekawy kiedy sahara stała się pustynią, bo nią nie była. Toki Fong: rolling hills, piles of death bodies.
_________________ STARTED WITH WARCRAFT ENDED WITH CONQUEST.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:20, 11 Maj '26
Temat postu: |
|
|
|
Smutna prawda jest taka że warto by było mieć księca uznającego system demokratyczny a nie czuć się jak na wygnaniu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:20, 11 Maj '26
|
|
|
Ale mówie Iran Pakistan i Indie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:22, 11 Maj '26
|
|
|
smutne, no syf na chuja zroliście, musiałem szymonowi wiśniewskiemu wybić szyby w domu żeby zrozumieć że skoro jest synem Sagana to jest spadkobiercą Maroko, wiedziałem że on jest z Maroko bo zawsze z nim trawkę można jarać.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:24, 11 Maj '26
|
|
|
NIE NIE NIE wiesz kruwa szymon nie schizuj na podstawie Naruto, to jest z kraju w którym oficjalnie urzęduje kult Baala także wiesz, co najwyżej to możesz nasrać na dależ, upiec i wysłać bo gówno też żyje, co jeszcze weż kurwa wróć bo nie ma się z kim zjarać.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:24, 11 Maj '26
|
|
|
Musisz w powiecie mieszkać
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:27, 11 Maj '26
|
|
|
Nie wiem ale doszedłem z szymonem że oni są głupi tak jakby chcieli z ziemi zrobić statek kosmiczny poprzez wybicie z orbity a potem jądrem je napędzać, RAZ KURWA NA ZAWSZE LUDZKOŚĆ TU PRZYBYŁA Z ORIONA, TO JEST GWIAZDA KTÓRA NAJJAŚNIEJ ŚWIECI TYLKO DLATEGO, CHUJA SIĘ ZNACIE NA GWIAZDACH I PLANETACH, ZAUWAŻYLIŚCIE KIEDYŚ ŻE PODCZAS WAŻNYCH MECZÓW PIŁKARSKICH MARS ŚWIECI JAŚNIEJ ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:28, 11 Maj '26
|
|
|
I MOŻLIWE JEST ŻE TO JEST TYLKO W ZALEŻNOŚCI OD TEGO CZY JEST SIĘ PRAWDZIWIE ZWIĄZANYM Z DANYM KLUBEM
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|