W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

List do Ciebie. & Out of this sfera reja  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
CamelMC*Giza
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:59, 10 Maj '26   Temat postu: List do Ciebie. & Out of this sfera reja Odpowiedz z cytatem

Cześć Słoneczko. Jak się masz? Napiszę, krótko. To był światowy kontrwywiad ( prawie mnie zabiło i zawiesiło, wiem że pamiętasz ). Tu jest profesjonalny sztab lekarzy i dobry dolny personel. Jedzenie jest bardzo dobre. Utrzymuje masę, termodynamikę, koncentrację i wracam do zdrowia. Prowadzimy tu wojskową dyscyplinę, a ja utrzymuje elegancję.. tak jak w podróży za granicami, aby zawsze prezentować się dla Ciebie jak najlepiej. Rezonans już nie potrzebny i tomograf też nie potrzebny... Chociaż gdy Doktor Cristina zleci to natychmiast, ale nie ma takiej potrzeby. Jest tu także Doktor Małgorzata, która buja mnie swą ważnością i głosem podobnie jak Doktor Amanda swymi pięknymi długimi blond włosami. Przyjąłem ogromną dawkę promieniowania elektro-magnetycznego pola, promieniowania UV i promieniowania radiacyjnego z gammy w deltę, nie spałem po 34 godziny pijąc przy tym mocną kawę i litry mocnego alkoholu, aby nie zamarznąć. Moja Koleżanka Karolina to super dziewczyna i jej śmiertelna powaga, nakazała mi wrócić do domu - Ona po prostu zna biomolekularność, jak to moje wino które było treningiem i na pewno chce zaliczyć Antarktydę; oczywiście chętnie...a ja Południowy Egipt i Tokyo jednym zakresem, ale najlepiej razem i za moje wynagrodzenie pracy naukowej i tego co potrafię robić najlepiej, choć teraz dla mnie i dla nas ważne jest chłodzenie jak chłodna sypialnia, tak? Świetnie się bawiłem kontrwywiadowczo przy czym artystycznie grałem Hip Hop z którego połowę "Road to Zion" i drugie 50% "Ich Liebe für Hip Hop". Nie mogę się doczekać, kiedy znowu się zobaczymy tak? natomiast do zobaczenia na balkonie Kochaniutka ^^. Kocham Cię Mocno.

P.S.: Szpital to obiekt cywilny, a raport jest ściśle tajny. Pewnie Mała, wrócę na pewno do Ciebie i do czasu inspiracji, słów, komponowania i narracji. Przecież po to mam Ciebie =*, no i ten ściśle tajny raport naukowy. Acha no i mam nową nowoczesną bluzę.. Jola i Maja z Grecji też kazały by mi teraz mieć ją na sobie Wink No i Władimir i Łukaszenka znowu byli najlepiej ubrani po tym wszystkim, bo nam w Polsce 'zakwasiła' się umowa SAFE, (i rozumiesz między innymi) √Uran jest jeszcze bardzo niezbadanym pierwiastkiem energetycznym o wysokim potencjale ochrony środowiska i gospodarki Planetarnej; z raportu zachowań także Itp... Itd... Pamiętaj dzieci w Ameryce Południowej uśmiały się oglądają ten lot ( w około Księżyca ) na telewizorze kineskopowym wraz ze starszym pokoleniem...i dzieci śmieją się też, gdy lecą ze mną w samolocie ∆=) Tylko bądź dla mnie grzeczna.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach