Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:54, 30 Kwi '26
Temat postu: ciezkie czasy
puszkomaty zapasione zlomiarze malo zarabiają kurwwy wszedzie sa obecne oraz inne czynniki islamizacja gwałt na gejach grabieże podpalenia naisenie zuli pod biedronką masowa podukcja dronów dolary euro złoto co to
Wysłany: 11:44, 02 Maj '26
Temat postu:
Cytat:
zajmij się swoją Ukrainką zboku
O co ci chodzi maniano?? Co z tym ma wspólnego Polina? Ona się słabo wyznaje na gadżetach komputerowych . A ja oczekuję MERYTORYCZNYCH porad. aha, i nie chcę myszki na kabel ani baterie... Miałem kiedyś na ładowarkę ale to też się nie sprawdza, baterie już chyba lepsze. Ostatecznie jednak kabelek to chyba najlepsza opcja. Podpinasz -i działa. Gejmingowe są spoko.
_________________ OpenChat
Wysłany: 11:55, 02 Maj '26
Temat postu:
Mam jeszcze inny kłopot. Kiedyś używałem pióra , bo to taki elegancki bajer. Pierwsze pióro otrzymałem jeszcze w szkole i podziałało. Polubiłem kaligrafię. Miałem różne typy - napełniane atramentem i na naboje. Tylko czasem ze stalówkami jest kłopot bo się potrafią wyginać, albo złamać. Dobrej jakości stalówka wygląda tak
Odnalazłem swoje stare pióro, ale okazuje się że stalówka zardzewiała, a pozłacanej nie można nigdzie dostać _________________ OpenChat
Wysłany: 12:13, 02 Maj '26
Temat postu:
co ty kurwa imputujesz od rzeczy... ..
Wręcz przeciwnie, wolę spędzać czas w ciszy i na czymś pożytecznym. Ciągnie do jakiejś dobrej ciekawej lektury , z dala od zgiełku i cyrków . Chyba wezmę się za jakąś niedostępną książeczkę
_________________ OpenChat
Wysłany: 19:14, 11 Maj '26
Temat postu:
Mucha plujka
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 22:54, 11 Maj '26
Temat postu:
spierdalaj aniołek idz se do tych podajze twoich indii czy tam tailandi ja nie wiem bo my sie uznajemy jednego z ludów bo ja też tak chce, i zwóż gówno na saharę. Jak niewolnik turecki.
_________________ STARTED WITH WARCRAFT ENDED WITH CONQUEST.
Wysłany: 19:29, 16 Maj '26
Temat postu:
Czy można cieszyć się tylko z udowadniania czegoś dla samej satysfakcji udowadniania? Można, udowodnił to Grigorij Perelman.
_________________ W interesie sklepu jest, by skup butelek chodził prawidłowo, bo wabi klienta ~Pterapogon
https://suno.com/invite/@solidarni
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów