W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

West block psychical kcritick  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ante.kohegen
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:12, 06 Mar '26   Temat postu: West block psychical kcritick Odpowiedz z cytatem

Gdy oglądałem zachód Europy i tamten błąd rozwoju cywilizacji to tamtejsza ludność chciała do mnie krzyczeć to samo co do adolifiniego natomiast w tamtejszej federacji juz dawno są przyjaciółmi ze wschodnią federacją, gdzie oznajmili mi to przy banku Curych. syf że głowa boli taki że dzisiejsze skażenie biologiczne w moim mieście to naprawdę małe piwo lub pryszcz który mi wyskoczył od całej eskapady. Nie dotarłem na miejsce Sanktuarium e Fatimi ponieważ na lotnisku grasowało całe stado zombie pod ostra amunicja policji i ocghrony lotniska. system kohegena zwariował a sami Rosjanie patrząc na tablice przylotów nie widzieli czegos takiego u siebie na podwórku. Wszystko sterowanie cyfrowo, nawet brak długopisu aby napisac co kolwiek. katastrofa boinga 737 na twoich oczach i zero jakiej kolwiek pomocy, chaos i własny teatr na swoich dworcach głównych. Najlepsze to co wożą do Polski główna linią kolejową intercity nawet tak, że cywile z gotowym kupionym biletem muszą czekać z opóźnieniem o ponad dwie godziny..., fakalia, radioaktywne aż na tyle że topi sie komunistyczny asfalt gdy stoi transport na stacji, widzisz podział ludzi na zdrowych i chorych psychicznych i normalnych, zasrane całe lotnisko w berlinie i tasama pożoga nadciągająca na frankfurt. 300 Km/h w intercity na frankfurt to wystarczy aby nie skaźić sterylnej Japonii ( brak odlotów ) i nie skaźić Sanktuarium w Fatimie. Wygrywają Chiny ponieważ zgromadziły najwięcej wody na ogromnej zaporze
i te psychiczne wkręty kochegena zamknięte szczelnie pociągi metra i wszędzie rażenie czerwonego reja kochegena całe lotnisko nafaszerowane elektronika z flextronics, na tyle nie dostałem pracy w tamtejszym recyklingen housen bo do pracy brali tam czarnych aby nie widzieli ludzie że są skażeni ponieważ wycofałem sie spowrotem do domu tagując pociągi ISCH LIEBE FUR HIP HOP [ i wiele innych znacznie drastycznych jak to że stare dworce pozalewane betonem i szkłem, że Way Down to sama prawda ]
https://www.youtube.com/watch?v=7KaiuePn.....rt_radio=1

U nas tylko młodziesz w szkołach przepychana do korporacji na takie rżnięcie że nie słychać dzwięku maszy amady a reszta maży o top model.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach