Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:50, 01 Mar '26
Temat postu: Płatna Protekcjonistka Tokarczuk
CWANA TOKARCZUK i 17 MILIONÓW NA GRĘ, KTÓREJ NIE MA
Cytat:
Parę lat temu gdy chodziłem do szkoły artystycznej i pracowały tam jej przyjaciółki to wielbili ją w tej szkole, używali jej jako niepodważalne argument i inteligencję, pamietam jak już przed tą akcją w szkole chwaliła się że swoimi przyjaciółkami że ona gier nie lubi albe kaska będzie bo należy się za bycie w trudnym kraju XD od początku wiedziałem że gra bedzie gniotem przy tym jak jak wypowiadała się na temat gier wtedy tak samo jak jej przyjaciółki więc ta gra gdyby miała wygladać tak jak wtedy propagowała swoją wizję - lgbt gra bez zrozumienia czym są gry w skrócie.
Naprawdę nnie to śmieszy gdy słuchałem tej propagandy w szkole i robili ze mnie kretyna bo nie wiem czy jest prawdziwa inteligencja i przez to nauczycielki mnie gnoiły i starały sie przedstawiać jako idiotę XD
Btw teraz ta szkoła to jest jedna z czołowych szkół lgbt XD
Już inną kwestią jest fakt że w szkole artystycznej wyśmiewają gry i gardzą nimi (robiłem dyplom związany z grami i zaniżyli mi ocenę bo nie lubią gier xD)
Nawet na korytarzach w tej szkole swego czasu robili jej specjalne miejsca na ścianie- zamiast zdjeć(artystycznych) czy obrazów wieszano jej zdjęcia XD
Ciekawe co teraz muszą tam robić skoro tak mocno szkoła skreciła w lewactwo i wielbienie jej
Cytat:
Literacko, Tokarczuk jest do bólu przeciętna, tematycznie nudna , intelektualnie jest...zwykłą kretynką ( mówię to z pełną odpowiedzialnością na podstawie jej wypowiedzi w czasie wywiadów i spotkań z publicznością ) . A osobowościowo to oportunistka. Taka siostrzyczka Owsiaka...
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)