Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:11, 28 Lut '26
Temat postu: Zaburzone żeńskie płody
Cytat:
Policjanci na miejscu ustalili, że w holu galerii handlowej pomiędzy dwiema nastoletnimi dziewczynami doszło do kłótni. Nie znały się. Po krótkiej wymianie zdań jedna uderzyła drugą nieokreślonym przedmiotem w oko
Pikuś to nic nie znaczące gówno w porównania do kolesi którzy sie umówili że jeden zje drugiego nice try 1,5 w skali 10 zjebania poza tym to nastolatki, gdyby to były dorosłe kobiety dałabym 3,5 na 10.
Strasznie słabe możesz wyszukać coś lepszego co nie, a nie takie gówna wrzucać i temat zakładać co najmniej uszkodzenie części ciała, mocna bójka z krwią i lądowaniem w szpitalu, otrucie, zabicie i podobne a nie zwykła bójka. Nuuuuda
Przecież kobiety też mają testosteron tylko w mniejszych ilościach.
Tak, kobiety produkują i posiadają testosteron, choć w znacznie mniejszych ilościach niż mężczyźni. Jest on produkowany w jajnikach oraz nadnerczach i odgrywa ważną rolę w funkcjonowaniu organizmu, odpowiadając za libido, gęstość kości, nastrój, masę mięśniową oraz energię życiową.
Jak chcesz się popisać znajdź co najmniej coś w stylu dwie laski się umówiły że jedna zje drugą no czekam do końca dia bo jutro mnie nie będzie, z takimi gównami to do pudelka to jest poważny portal w końcu prawda DWA
Wysłany: 16:43, 28 Lut '26
Temat postu:
wacus napisał:
Przecież kobiety też mają testosteron tylko w mniejszych ilościach.
Tak, kobiety produkują i posiadają testosteron, choć w znacznie mniejszych ilościach niż mężczyźni. Jest on produkowany w jajnikach oraz nadnerczach i odgrywa ważną rolę w funkcjonowaniu organizmu, odpowiadając za libido, gęstość kości, nastrój, masę mięśniową oraz energię życiową.
No tak, ale nie mają go tak dużo aby wywoływał u nich agresję...
Kobiety też mogą być agresywne i pojebane tylko tak jak mówię od zawsze na 100 zjebanych facetów agresywnych przypadają 3,4 kobiety. I niemal nigdy nie odstawiają tak chorych gówien jak faceci, no taka prawda nie wiem z czym walczycie. Nawet jak pójdziecie do pierdla to moze was przyjaciel z celi wyruchać
Wysłany: 17:44, 28 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
Kobiety też mogą być agresywne
Ciekawe co wywołuje u kobiet agresję skoro nie testosteron.. Może progesteron? _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 17:47, 28 Lut '26
Temat postu:
Ja podejrzewam, że jest to jakieś inne zjebanie umysłowe wywoływane jakimś jeszcze nieokreślonym czynnikiem żeńskim. Coś co wytwarza mózg kobiecy, który funkcjonuje w jakiejś oderwanej rzeczywistości.
mhm nie wysiliłeś się jak mówię żaden z was nie jest nawet minimalnie interesujący jesteście nudni wasze newsy też są z dupy kurwa ja wsadzam kolesia co zjada innego a ten tu jakieś nastolatki które lekko się pobiły także jak mówię jesteście nudni, głupi i szkoda na was strzępić ryja. Od marca mnie tu nie ma szachów też nie. żegnam
Już mam kalendarzyk będę zaznaczać co robiłam koniec opierdalania się latami, będę zapierdalać jak w kołowrotku.
Każdego dnia minimum godzinka księgowości, podatków czy tam analizy finansowej. Oczywiście preferowane 3 godziny ale godzina będzie minimum do 31 marca codziennie.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów