Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:23, 13 Lut '26
Temat postu:
super, jednego szczura mniej. ... Ale nie musiałaś zakładać o tym specjalnego tematu na TYM forum _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Stamtąd też cię w końcu wykurzą ... jak insekta . Ale to już ich problem. _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wreszcie ciekawy temat i dużo użytkowników każdy coś doda czy odpowie a tu założysz temat i cisza trzeba samemu ze sobą gadać co nie michalm ? Nie chciałbyś z jakimiś innymi ludźmi pogadać np. o ufo ? po co tu siedzieć jak cymbał, no ale cóż każdy robi co chce.
Można też znaleźć jakieś forum na temat NBP i tam pisać i ktoś odpowie na twoje problemu, tu NIE MA NIC
co tam Michałek dawno ze sobą nie gadaliśmy co nie ? dalej jesteś wegetarianinem? mam wrażenie że z każdym rokiem stajesz się coraz głupszy czytając twoje posty, nie rozwinąłeś się za bardzo bardziej się zwijasz
kurwa chciałam przekonać michalm żeby też przeszedł na jakieś ufo czy coś innego ale w ogóle to na niego nie działa, poddaje się. W ogóle szmaciarze mi nie pomagacie zatem bawcie się z michalkiem od teraz. Można było plan ustalić wspólnie jak się go pozbyć ale widzę chcecie się mnie pozbyć tu w większości zatem od dziś wam nie przeszkadzam. Spierdalajcie jebani frajerzy na zawsze.
nie mogłeś zasrany frajerze pomóc w wyszukiwaniu agentów na p2 żeby zniechęcić michala czy wymyślać różne rzeczy żeby go zniechęcić? boże jesteście totalnie bezwartościowi, gówno bez wyobraźni
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów