Wysłany: 14:44, 15 Lut '26
Temat postu: Epstein Files zagadka
No to jest dopiero zagadka kurwa a nie sranie po krzakach zabieram się za to, śmieci zasrane może nawet wpierdalają ludzi nawet bym sie nie zdziwiła może z 7 lat temu byłabym w szoku ale świat jest znacznie gorszy niż myślałam (a nigdy nie byłam jakąś idealistką odrealnioną). Jest znacznie gorzej kurwa
Jak nikt nie chce tego badać, FBI zamyka sprawę tu nie ma nic do badania słowa-klucze nic nie znaczą, pizza nic nie znaczy, beef jerky nic nie znaczy to oznacza tylko jedno elity są w tym umoczone po uszy zresztą to jebani psychopaci więc nic dziwnego że i również pedofile. Babkom też nie można ufać głupie suki zdradziły swoją płeć i często dostarczają zaburzonym męskim płodom małe dziewczynki albo chłopczyków.
Taka kloaka nigdy nie przyzna ani nikt z tego forum ale wszyscy wiedzą że facetów pociągają dzieci im młodsza tym lepiej taki zakazany owoc i każdy facet jak będzie miał władzę to prędzej czy później zechce wyruchac 14 latkę bo to najskrytsze marzenie większości mężczyzn. Prawdy nie zaciemnicie, prawda o zaburzonych męskich płodach i preferencjach większości elit mężczyzn wychodzi na jaw. Takie tabu tylko dla wtajemniczonych z pieniędzmi biedaki niech szukają starszej by do więzienia nie iść.
No jak taki męski śmieć przyzna wprost to pozamiatane co nie, żadna kobieta nie będzie chciała zadawać się z mężczyznami zbyt odrażające nawet dla prawicowej kobiety kochającej mężczyzn ooo te to pierwsze pójdą do zakonu, celibat, masowe rozwody, więc faceci mają swój sekrecik ale to wszystko wychodzi na jaw czym skrycie jesteście.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:25, 15 Lut '26
Temat postu:
Ale mają ludki zabawę z tym Epsteinem. Czekam aż ujawnią, że miał kontakty z Reptilianami, a w podziemiach swojej willi miał generator fee energy, którego nie wykonali ludzie
Nie wiem z czego się śmiejesz masz wgląd jak myślą bogaci ludzie i jak bardzo psychopatyczni w większości są i do tego albo naturalnie są pedo albo stają się pedo i tak bombardują kraje i zabijają ludzi to czego nie bzyknąc jakiejś dziewczynki/chłopca co za różnica. To jest bardziej przerażające jak faceci trzymają ze sobą sztamę mordę na kłódkę i jak wszyscy przymykają oczy na pedofilów albo im wręcz pomagają.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:17, 15 Lut '26
Temat postu:
marylka napisał:
Nie wiem z czego się śmiejesz masz wgląd jak myślą bogaci ludzie i jak bardzo psychopatyczni w większości są i do tego albo naturalnie są pedo albo stają się pedo i tak bombardują kraje i zabijają ludzi to czego nie bzyknąc jakiejś dziewczynki/chłopca co za różnica.
A ty znowu uogólniasz wszystko wg swojego małego rozumku Pyszczooś...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów