|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 21:20, 13 Lut '26
Temat postu: Jak pozbyć się michalm |
|
|
ktoś ma pomysł  ? może niech wszyscy przestaną pisać w pierdolni na miesiąc to się kolesiowi znudzi
obawiam się że telefony od pedałów NIC nie dadzą a nawet pobudza chłopa
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 21:29, 13 Lut '26
Temat postu: |
|
|
|
Trzeba wynająć ukraińców, aby go odstrzelili. Adres znamy, wiemy jak wygląda. Kloaka ma kontakty...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:52, 13 Lut '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 21:59, 13 Lut '26
|
|
|
nie wiem z czym wy macie problem, szukacie problemu na siłę , ja nie zwracam w ogóle na niego uwagi.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 22:04, 13 Lut '26
|
|
|
jak się wam nie podoba tutaj to mam dla was pracę, może nawet coś zjecie z tego:
dudidong.ps
dudidong.pl
yonggengqingchunzhiquan.ps
yonggengqingchunzhiquan.pl
To na dole to znaczy studia bez dna chyba nie Studnia wiecznej młodości
a dudidong to znaczy nie pamiętam co to znaczy ale jest bardzo chwytliwe a sprawdzałem domeny są wolne, poza tym wiecie to się odnośi po prostu do Izraela i to nie może być na .com bo to jest państwo plemienne. Domeny są wolne. To dudidong to też jest coś z wodą nie wiem kurwa to się musicie sprawdze google niby Samotna Jaskinia, wychodzi na to żę jebany Beduin Saladyn mi się wjebał na teren i z zazdrości se wybudował Hekatomber, szkoda gadać...... ja to inczej nazwałem może wieczne żródło albo coś takiego, wiadomo 381 mają najebane w bazach danych, po prostu jak mi bing wygenerował dudidong to ja myślałem o fladze Izraela, na bank to mają zapisane w bazie danych. Ale wiecie domena jest wolna także zamiast się pocić na forum i pozować na kierownictwo albo superwizorkę to może kurwa się jakoś przestroicie, no oczywiście jak nie jesteście hienami albo z Maroko bo dla was to już nie ma za bardzo ratunku bo z tego co mi powie zaraz Gemini,
Ile osób na świecie ma w sumie tzw. zespół Downa oraz są urodzone w formie lilipuciej czyli z deformacjami ciała przy urodzeniu ?
Wynik jest 6650 000 plus
le osób na świecie przeszło transformację płci
2000000 do 5 000 000
15 000 000 do 40 000 000
Tak to jest jak się ktoś bawi w Nekropolis w nie swoim mieście gdy mieli wybudować Pagode bo taka była umowa a wybudowali jakieś na kupe z każdej strony bo dwie lewe ręce i zazdro i wogule ....
Co za to macie mi dać kasę żebym sobie jamnika kupił, adres macie podany skrzynka na listy jest przy drzwiach, nie jestem debilem nie będe chodził po listy pod drogę a nawet listonosz wam powie że woli przy drzwiach bo nie ma stresu że jakiś przechodzień sobie coś przywłaszczy. Nawet mam taką podgrzewaną matę dla jamnika także nie będzie musiał chodzić po schodach, jak nie mam to se kupie ale gdzieś mam bo mama na pewno nie wyrzuciła.
IZRAEL CZEKAM NA ARCHEOLOGÓW DEKONSTRUKCYJNYCH. JA TAM BĘDĘ W OKOLICY CAŁY CZAS ŻEBY TO BYŁO DLA WAS KOMFORTOWE NIE TYLKO NA PAPIERZE ALE TAKŻE JA JUŻ SAM W SUMIE JESTEM CZĘŚCIĄ TEGO ZESPOŁU BO PRZEPROWADZIŁEM TEST I TYLE WYSTARCZYŁO.
KTOŚ MA DANE KTO PIERWSZY MIAŁ NA TYLE LOGIKI W GŁOWIE ŻEBY ZEZNAĆ CO WIDZIAŁ I WIEDZIAŁ NA TEN TEMAT ?
_________________ c=n*(...(n+1)...)48510605180BW3035-213Rzeszów,ID: MichałBłażejDGS19465690071211135,天子,ج,皇帝不,不皇帝
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 22:04, 13 Lut '26
|
|
Problem będzie dopiero jak zacznie pisać w waszych tematach, a nie tylko w tych które sam zakłada. Ale wiecie co? Mi to nawet pasuje... tyle razy się głowiłem jak się pozbyć cwelozy z forum, tyle razy mówiła że odchodzi... Rozwiązaniem byłaby kasacja całej pierdolni. Ale skoro nie można wyłączyć pierdolni - to należy ją uczynić niezdatną do użytku  . I @michalm doskonale tę robotę wykonuje  .. Także jeśli o mnie chodzi, to brawa dla michalm. Trzymaj formę chłopie i nie odpuszczaj. Zintensyfikuj swoje działania!!!
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 22:10, 13 Lut '26
|
|
Miło jest patrzeć jak słonina nie może znaleźć dla siebie miejsca, wszędzie michalm !!! .. hahahha, gościu rozwalił system
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:11, 13 Lut '26
|
|
|
dobra nie ma co pora się przenieść na inne forum
przechodzę na razie na racjonalistę dopóki nie znajdę czegoś lepszego
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 22:13, 13 Lut '26
|
|
najlepsze jest to że cokolwiek napiszesz, zaraz zostanie to zasrane górą tysiąca postów od michalm. Michalm to jest FIRMA
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:16, 13 Lut '26
|
|
tu jest spoko forum o ufo wyślę im zdjęcie latającego spodka i dostanę nagrodę można 100 zł dostać, a michalm nawet nie ma zdjęcia UFO hahahaha co za frajer to jest super forum nie jakaś prawda2 gdzie nic się nie dzieje i nie ma nawet nagród
https://ufo-relacje.pl/forum/
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 22:16, 13 Lut '26
|
|
....jak deratyzacja. .. Michalm chodzi niby z taką butlą gazową na plecach i psika. Wypędza cię dymem z nory. A kysz!! .. Bo to nie on jest problemem, HELOU - ..... tylko - ty
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:19, 13 Lut '26
|
|
|
już się zarejestrowałam na tym forum o ufo i 100 zł na konto wpłynie bo mam zdjęcie UFO od 10 lat schowane w szufladzie spodka którego widziałam nie żaden photoshop a ty co masz michał? GÓWNO
Nasz najnowszy członek: marta1967
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 22:19, 13 Lut '26
|
|
michalm nie jest problemem, chyba że dla was
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 22:20, 13 Lut '26
|
|
|
A tak w ogóle to Bimi nigdy nie zamknie Pierdolni, bo gdy całe forum leży i kwiczy to Pierdolnia żyje, żyje nawet takim pojebamym wysrywem jak od michałam, ale żyje...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 22:22, 13 Lut '26
|
|
|
A zauważyliście, że ten temat ma zero odsłon? Znów roboty testują zabezpieczenia...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 22:25, 13 Lut '26