W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Jak pozbyć się michalm  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:20, 13 Lut '26   Temat postu: Jak pozbyć się michalm Odpowiedz z cytatem

ktoś ma pomysł Rolling Eyes ? może niech wszyscy przestaną pisać w pierdolni na miesiąc to się kolesiowi znudzi
obawiam się że telefony od pedałów NIC nie dadzą a nawet pobudza chłopa Shocked
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:29, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba wynająć ukraińców, aby go odstrzelili. Adres znamy, wiemy jak wygląda. Kloaka ma kontakty...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:52, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pokój michala

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:59, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem z czym wy macie problem, szukacie problemu na siłę , ja nie zwracam w ogóle na niego uwagi.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:04, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak się wam nie podoba tutaj to mam dla was pracę, może nawet coś zjecie z tego:
dudidong.ps
dudidong.pl
yonggengqingchunzhiquan.ps
yonggengqingchunzhiquan.pl

To na dole to znaczy studia bez dna chyba nie Studnia wiecznej młodości
a dudidong to znaczy nie pamiętam co to znaczy ale jest bardzo chwytliwe a sprawdzałem domeny są wolne, poza tym wiecie to się odnośi po prostu do Izraela i to nie może być na .com bo to jest państwo plemienne. Domeny są wolne. To dudidong to też jest coś z wodą nie wiem kurwa to się musicie sprawdze google niby Samotna Jaskinia, wychodzi na to żę jebany Beduin Saladyn mi się wjebał na teren i z zazdrości se wybudował Hekatomber, szkoda gadać...... ja to inczej nazwałem może wieczne żródło albo coś takiego, wiadomo 381 mają najebane w bazach danych, po prostu jak mi bing wygenerował dudidong to ja myślałem o fladze Izraela, na bank to mają zapisane w bazie danych. Ale wiecie domena jest wolna także zamiast się pocić na forum i pozować na kierownictwo albo superwizorkę to może kurwa się jakoś przestroicie, no oczywiście jak nie jesteście hienami albo z Maroko bo dla was to już nie ma za bardzo ratunku bo z tego co mi powie zaraz Gemini,
Ile osób na świecie ma w sumie tzw. zespół Downa oraz są urodzone w formie lilipuciej czyli z deformacjami ciała przy urodzeniu ?
Wynik jest 6650 000 plus
le osób na świecie przeszło transformację płci
2000000 do 5 000 000
15 000 000 do 40 000 000
Tak to jest jak się ktoś bawi w Nekropolis w nie swoim mieście gdy mieli wybudować Pagode bo taka była umowa a wybudowali jakieś na kupe z każdej strony bo dwie lewe ręce i zazdro i wogule ....
Co za to macie mi dać kasę żebym sobie jamnika kupił, adres macie podany skrzynka na listy jest przy drzwiach, nie jestem debilem nie będe chodził po listy pod drogę a nawet listonosz wam powie że woli przy drzwiach bo nie ma stresu że jakiś przechodzień sobie coś przywłaszczy. Nawet mam taką podgrzewaną matę dla jamnika także nie będzie musiał chodzić po schodach, jak nie mam to se kupie ale gdzieś mam bo mama na pewno nie wyrzuciła.

IZRAEL CZEKAM NA ARCHEOLOGÓW DEKONSTRUKCYJNYCH. JA TAM BĘDĘ W OKOLICY CAŁY CZAS ŻEBY TO BYŁO DLA WAS KOMFORTOWE NIE TYLKO NA PAPIERZE ALE TAKŻE JA JUŻ SAM W SUMIE JESTEM CZĘŚCIĄ TEGO ZESPOŁU BO PRZEPROWADZIŁEM TEST I TYLE WYSTARCZYŁO.
KTOŚ MA DANE KTO PIERWSZY MIAŁ NA TYLE LOGIKI W GŁOWIE ŻEBY ZEZNAĆ CO WIDZIAŁ I WIEDZIAŁ NA TEN TEMAT ?
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:04, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problem będzie dopiero jak zacznie pisać w waszych tematach, a nie tylko w tych które sam zakłada. Ale wiecie co? Mi to nawet pasuje... tyle razy się głowiłem jak się pozbyć cwelozy z forum, tyle razy mówiła że odchodzi... Rozwiązaniem byłaby kasacja całej pierdolni. Ale skoro nie można wyłączyć pierdolni - to należy ją uczynić niezdatną do użytku Idea . I @michalm doskonale tę robotę wykonuje thumleft .. Także jeśli o mnie chodzi, to brawa dla michalm. Trzymaj formę chłopie i nie odpuszczaj. Zintensyfikuj swoje działania!!!
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:10, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miło jest patrzeć jak słonina nie może znaleźć dla siebie miejsca, wszędzie michalm !!! .. hahahha, gościu rozwalił system Very Happy
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:11, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra nie ma co pora się przenieść na inne forum
przechodzę na razie na racjonalistę dopóki nie znajdę czegoś lepszego
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:13, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najlepsze jest to że cokolwiek napiszesz, zaraz zostanie to zasrane górą tysiąca postów od michalm. Michalm to jest FIRMA thumleft
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:16, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tu jest spoko forum o ufo wyślę im zdjęcie latającego spodka i dostanę nagrodę można 100 zł dostać, a michalm nawet nie ma zdjęcia UFO hahahaha co za frajer to jest super forum nie jakaś prawda2 gdzie nic się nie dzieje i nie ma nawet nagród

https://ufo-relacje.pl/forum/
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:16, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

....jak deratyzacja. .. Michalm chodzi niby z taką butlą gazową na plecach i psika. Wypędza cię dymem z nory. A kysz!! .. Bo to nie on jest problemem, HELOU - ..... tylko - ty Surprised
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:18, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pyszczusia nie jest problemem, chyba że dla ciebie Razz
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:19, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

już się zarejestrowałam na tym forum o ufo i 100 zł na konto wpłynie bo mam zdjęcie UFO od 10 lat schowane w szufladzie spodka którego widziałam nie żaden photoshop a ty co masz michał? GÓWNO

Nasz najnowszy członek: marta1967
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:19, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

michalm nie jest problemem, chyba że dla was bom
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:20, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A tak w ogóle to Bimi nigdy nie zamknie Pierdolni, bo gdy całe forum leży i kwiczy to Pierdolnia żyje, żyje nawet takim pojebamym wysrywem jak od michałam, ale żyje...
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:22, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A zauważyliście, że ten temat ma zero odsłon? Znów roboty testują zabezpieczenia...
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:25, 13 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ło kurfa ale zjebane forum

4Fora
1Tematy
1Wpisy
1Online
26Członkowie

Załóż se tam Pyszczuś od razu ze 4 konta i gadaj sama ze sobą jak Kloaka tutaj Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach