W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Do przegranych z Halbiznla  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:29, 13 Lut '26   Temat postu: Do przegranych z Halbiznla Odpowiedz z cytatem

لعب محمد عمارة معي لعبة FIFA غير القانونية، وما فيش مشكلة، بس بجد عندي الكشميري الخاص بي، لكن إذا بدكم، ممكن تنقلوه على الحروف العربية، هاي مسألة دفاع عن النفس.
100%-e%

That or other way really for me all loops in c can be like this
ص
(here you have just few ifs for the code interpreter){
here you have the code

}

If I have to frankly correct, serious IO I would work on FIFA or MADEN but simply issues are that I do not have time for that I am still wondering is there some enigneer able to create such a loop in c
whilenot(codeid){}

Tylko serio to jest już kwestia multiprocesorowa, po prostu jest tak że w przypuśmy że grasz sobie w taką gre jak na nintendo taka zabawkowa piłka nożna tam jest 5 na 5 takżę 16xcpu procek na to wystarczy każdy zawodnik jest obsłuigiwany przez jeden procesor i po prostu to jest tak jakbyś wysyłał z jednego AVR na drugi AVR przerwanie tzw. interrupt, nie wiem mi się wydaje że ktoś kto pracuje na picku w Amazonie w UK i studiuje technologie procesorowe jest to w stanie naturalnie zrobić bo oni po prostu tak działają jak taki procesor co ciągle dostaje interupty ale nie jest to tylko sygnał analogowy ale takżę cyfrowy, ja pracowałem przy conveyerze tzn. linii podawczej czyli pracowałem na pojedyńczej petli bo nie miałem autonomii ruchu a po prostu tylko pętla feed -> logitize -> displacement -> placement, jak mi się nudziło to pomagałem innym pracownikom bo po prostu taki jest wymóg kooperacyjny.
Nie chce mi się więcej o tym pisać bo po prostu nie chce ludziom zabierać pracy, to po prostu jest takie moje spostrzeżęnie na nie równoległe a programowanie współodpowiedzialne w języku C.
I tak serio, kurwa nie przesadzajcie z jakością grafiki, na Nintendo DS, które faktycznie i moim zdaniem zostanie wznowione nawet w tych samych rozmiarach dla DS'a i DS XL ale bez tego debilnego 3DS, które jest tak naprawdę odpowiedzią Nintendo na iPhone, jeden mój wymóg, hardswitch na karte SIM w to wbudujcie, jest stylus także switch nie musi być taki łatwo przesuwalny.
To znaczy moje Nintendo DS chyba się ładuje na mniej niż 5V a GTA 6 wynika z tego planowe będzie zużywało bezpowrotnie energię co najmniej 200 Nintendo DS, to jest jakiś żart czy cos ?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach