W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kolumna Zygmunta  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 8
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:07, 13 Lut '26   Temat postu: Kolumna Zygmunta Odpowiedz z cytatem

Podjebane Insygnium Ming, przetopione bezprawnie dolane potem jakiś inne złoto i teraz totalny brak dyscypliny, jakby to były same straty finansowe to jeszcze można by to na papierze jakoś wyrównać ale niestety są olbrzymie nadużycia oraz niesubordynacja, deformacje po porodowe, leczy mnie lekarz Krzysztof Międlar aka Krzysztof Jedenplemnik a jego największym pomagierem jest Krzysztof Osetek aka Krzysztof Agent Rządu Federalnego Niemiec aka Krzysztof Makey mam nadzieje że rozumie prawo 100%-e%.

Co do żydów w Izraelu, i to mówie o ortodoksach to w Chinach jest ponoć miejsce dla 20 milionów ludzi w pustych miastach z racji 天子to nawet nie macie co się zastanawiać nad zdaniem Rządu Komunistycznego ale po prostu to jest kwestia do ustalenia pomiędzy mną a zwierzchnikiem lokalnym armii chińskiej nie ze względu na brak szacunku dla rządu ale to naprawdę kupcie sobie gdzieś mieszkanie w Kielanówce i po prostu pomieszkajcie chwile obok ktoś z Chin i ktoś z Ortodoksów z Izraela i jakoś się przeniesiecie, bo Imperium Osmańskie wraca na mapę, ja nie mam zamiaru prowadzić polityki na terenach najpierw mojej matki a potem przez mojego przodka podbitych przez Internet a nawet mi się nie chce z nimi za bardzo gadać, czekam aż zaczniecie im wpajać Turcy Jasyr poprzez wyłączanie prądu na tamtych terenach bez zapowiedzi. Tzn. możecie też żydzi po prostu ustawić sobie posterunki i wrócić do Polski niektórzy.

Historia kolumny wygląda tak, podjebał, coś pogrzebał przy tym, dostali za to mord kilka set milionów razy, a potem przyszedł i się zesrał w pokoju w którym siedzę a moja matka nawet się nie zastanowiła i sprzątnęła po psie bez słowa.

Jakby to było w barze, to jest tak jakby typ przyszedł i się opił i domagał jeszcze nawet żebyś mu żone zapłodnił tylko na podstawie tego że sobie kupił zapalniczkę która wyprodukowała twoja firma.

Polerki nie bedzie bo mnie to za dużo będzie kosztowało, poza tym Japonia sobie zrobiłą aparaty cyfrowe i tam jest dobre miejsce na zdjęcia.

Czekam PM Izraela, bo mi w Japonii już jest święto, aż wkońcu przyślecie tą ekipę Archeologiczno - demontażową bo chce sobie posadzić konopie w tym roku a muszę z 1200 na to mieć a niczym się wyrobi NBP z tą książeczką czekową to kurwa zastananie nas chyba znowu 1 września.

Macedonia Mace done ai Mace did I I have did the mace I have did the pound.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach