Wysłany: 22:11, 12 Lut '26
Temat postu: |
|
|
|
To znaczy na poważnie, tutaj musi być napisany jakiś skrypt będzie taki moment w sensie odcinek w osi czasu że PLN będzie jedyną legalną walutą elektroniczną a co potem to ja nie wiem bo mnie obchodzi tylko NBP, ja sobie zdaję sprawę z tego że można to było zrobić w roku 2000, no ale oczywiście pewna gama debili wybudowała sobie Burj Khalifa i wogule śni im się jakieś imperium Liliputów czy coś takiego, nie wiem po co mnie z tym plebsem do szkoły SB dało, ja o tym piszę otwarcie i mówię tutaj jest naprawdę dużo pracy potrzebne tak samo jak sama sprawa symbozium tego systemu bankowości elektronicznej Maibaum czy tam tam jingpiansidailuo, podstawy tego systemu, za przelew przez Wi Fi nie płacisz za upload na serwer i download z serwera już tak, tzn tak jak mówie ja tutaj jestem kompletnie otwarty na dyskusję tak aby utworzyć system bez komisji VISA czy tam MasterCard i tak dalej. Ja nie przychodzę na gotowe.
_________________ c=n*(...(n+1)...)48510605180BW3035-213Rzeszów,ID: MichałBłażejDGS19465690071211135,天子,ج,皇帝不,不皇帝
|
|