Wiesz logujesz się krzyżem i tak dalej, tak mi powiedział Tomasz Ming, ja byłem trochę młody i tak dalej ale wraz z doświadczeniem użytkowania tego prywatnego systemu komputerowego jest to dla mnie coraz i coraz bardziej oczywiste że jeżeli chodzi o Polskę, taki system komputerowy może być najbardziej optymalnym rozwiązaniem jeśli założymy że technologię komputerowe oraz infomatyczne powinni służyć przetrwaniu a nie zapewnieniu sobie luksusu.
Zacznijmy może od podstaw, mam bana na tym serwisie Imgur ale wrzuciłbym wam to znamie które mam nad przyrodzeniem a poniżej pasa, no nic jak nic wygląda jak hostia. To jest symbol Amona potem Tutenamona potem Salamona potem Aleksandra potem Tian Zi a potem to już nie wiem, no stara historia ale nie poszanowanie praw i szaleństwo na tym punkcie jak się skończyło każdy wie, wystarczy przejść się do kościoła wisi na krzyżu, ja po prostu ze względów takich że wole pomóc kościołowi zdecydowałem się na apostazję nie po to żeby im jakoś zaszkodzić bo po prostu lubiałem msze nawet służyłem do mszy ale głównie ceniłem sobie samą interakcję społeczną i mówię tutaj naprawdę o kościele katolickim, problemem oczywiście jest chrzest. Dla mnie oczywistym jest, jeszcze dodam, że symbol ten symbolizuje elektron, wymiar calowy, była wojna o to, kto wygrał, Polska bo mój dziadek czy tam pradziadek mieszkali w Polsce i byli częścią społeczności oraz strony które posługują się skalą imperialną, calową ja nazywam ją elektronową, ZSSR może pokonało Niemcy ale jakim nakładem oraz warto wziąść pod uwagę program Land-Lease jak i sam fakt współpracy Polskiej i Radzieckiej Armii.
W sprawie mojej apostazji, po prostu wiecie troche mi było głupio a poza tym ja naprawdę uważam że kościół katolicki może działać bez wymuszenia chrztu czego symbolem jest Hekatomber Warszawski zwany kolumną Zygmunta, faktycznie Jana Chrzciciela potem Saladyna a aktualnie żebru i jażma na Chinach, poza tym ja uważam że on jest po prostu również przywłaszczeniem sobie Nilu nie wspomnę już o o totalnym paradoksie tego że emir Egiptu stoi na kolumnie w moim mieście, które naprawdę nazywane było Waraszał a zostało zagrabione i przemianowane. Nie będę wchodził w sprawy praw kanonicznych i mistyki, nie mam zamiaru na obrazku który został mi podarowany jest napisane że przyjołem a nie że został mi chrzest nadany, obrazek z komunii właśnie idę szukać i sobie gdzieś powieszę. Rafał mój kolega nawet coś wspominał tylko o bierzmowaniu to też jest pewna idea do rozpatrzenia bądź co bądź jego żona to chyba nie Pieta a Pytja. Jest w tym trochę racji ale jak dla mnie komunia święta jest ok, bo potrzebny jest mocny nacisk na to że jak komicznie to nie zabrzmi człowiek musi jeść ale człowiek też musi produkować i mieć udział przy produkcji pożywienia. Powiesiłem sobie w kuchni, na obrazku mam ostatnią wieczerzę także w kuchni ze stolikiem do jedzenia,chyba najlepiej to pasuje, zrobiłbym wam filmik ale mi telefon jakieś cygany zablokowały. Powiesiłbym sobie w sypialni albo w biurze ale troche jak reklama McDonalds mam odczucie na ten temat.Powiesze Aśki w kuchni na dole, może się suka troche uspokoi.
No ale wróćmy do tematu wiary, prawda jest taka nawet widać to po aktualnych notowaniach giełdowych oraz wzrości spółki Nvidia, która niby generuje poprawne informację w wielu przypadkach zakłamuje, w szczególności w przypadku danych krytycznych jak na przykład, gdy spytasz Gemini czy Napoleon Bonaparte istniał napisane jest że istniał a po cyfrach wygląda jak jak jakieś idiotyczne przyzwolenie na używanie skali centymetrowej, nawet mówi się na to system SI a po polsku się mówi Sztuczna Inteligencja, po co to, nikt nie potrzebuje legalnego przyzwolenia na szarą strefę. No ale do sedna, widzimy że mamy aktualnie jawny kryzys wyświetlaczy, portale informacyjne zalewają ludzi informacjami z całego świata w szczególności hłamem, reproduktowaną reklamą a wszystkie kliknęcia to nic innego jak badanie rynku i generalizacja do konsumpcji.Moim zdaniem nie mówię tutaj o przymusie ale zamykanie ludzi w lokalnych społecznościach w aktualnych warunkach demograficznych jest przymusowe wręcz, dla mnie uczęszczanie do kościoła nie koniecznie powinno być obowiązkowe ale zachowanie tradycyjnych wartości katolickich jest nie tyle co ważne ale społeczeństwo samo się tego domaga, jakie są tego przykłady słynny autystyczny programista Terrence Andrew Davis czy pseudo kościół zaprogramowany na silniku GTA:San Andreas, to są spontaniczne nie opłacane przez nikogo derywatywy kościoła katolickiego. Zezwolnie osobom uczęszczającym do kościoła katolickiego na podstawie współpracy z kuriami czy nawet parafami w sensie serweru na plebanii oraz systemu operacyjnego napisanego przez samych mnichów jaki samego pomysłu na logowanie się krzyżem przez port USB czy jakąś inną technologię wydaje się dla mnie ciekawą niszą i jak wspominałem na początku nie jestem w tym do końca osamotniony. Dodatkowo, można z pewnością stwierdzić że to właśnie kościół katolicki czy nawet koścół prawosławny jest w pewnym sensie rozwiązaniem wielu problemów jakie aktualnie widzimy nie tylko w internecie ale przedewszystkim w jego użytkownikach, aktualnie wojny nam nie trzeba, jeżeli uzna się moje prawo prądowe, jestem w stanie legalnie zakończyć każdy konflikt poprzez wymuszenie użycia broni nuklearnej za przekroczenie granicy i warto i trzeba skupić społeczeństwo na przetrwaniu a nie próbie zapewnienia każdemu luksusu. Dodam również że to właśnie kościół ten wywodzący się aż z Egiptu ma najdłuższą udokumentowaną historię sprawowania pieczy nad społeczeństwem, to jest kształcenia oraz wyżywienia.
Nie wiem co mogę więcej dodać na ten temat, w Polsce to właśnie kościół katolicki jest właścicielem chyba największej ilości gruntów i szczerze mówiąc jak mam oglądać stream na Twitchu a miałbym oglądać stream ze żniw to wolałbym oglądać stream ze żniw a może i nawet i pomagać przy zbiorach co sam robiłem to wolałbym pomagać przy zbiorach, niestety np. mój wielki Chujosamuraj szwagier twierdzi że on nie będzie robił to i nię będzie jadł, typowy Galuten, przyssać się legalnego żródła i jeszcze się szlajać jak łajza jakaś co niby nic nie robi ale te wszystkie inne łajzy sobie myślą że to tak wolno, Allah, Islam, Amon nie ma władzy Amon jest barankiem bożym, a potem się okazuje że ciało pradziadka w Auschwitz zostało przehandlowane dla kanibali a z ubrań uszyto garnitury i inne stroje które do dzisiaj są noszonę i oni jeszcze w tym pozują w telewizji i na banknotach. Mówię na kazaniach powinno być to uwzględnione żeby poinformować wiernych o fakcie skucia Piramidy Tutenamona oraz wykorzystywaniu tych kamieni do budowy meczetów a może i nawet Taj Mahal.
Nie chce się więcej rozpisywać na ten temat ale mówię jak komuś mam dać zezwolenie na używanie prądu to właśnie kościołowi katolickiemu nawet napisałem już nawet funkcję w języku Fortran i chyba jest ona dostępna w na moim chomiku, nie było teraz napisałem te funkcje
https://chomikuj.pl/michalblazej/Apostazja/Kod
Moim zdaniem mnisi powinni rozważyć stworzenie sieci folwarków opartych na systemach elektronicznych, to naprawdę nie jest trudne a nawet sam Tomasz Spytek Ligęza Ming wyraził swoją aprobatę skończył technikum elektroniczne z tego co pamiętam. Rydzyk ma Uniwersytet i dużo kasy, ja nawet mogę o tym pogadać otwarcie, teraz jest dobry czas bo jest papież z USA.