|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 17:10, 11 Lut '26
Temat postu: Esej o reformie systemu bankowego, słaby |
|
|
|
W raz z nadejściem nowego tysiąclecia na ziemi zdarzały się różne rzeczy, wiele osób a szczególnie w mediach była napędzana bańka niezgody jak i zarazem bańka niepewności znana jako "bug 2000", czyli pewnie jak większość z was pamięta apokalipsa systemu informatycznego a co pewnie za tym idzie również problemy związany z systemem bankowym, poczty elektronicznej czy nawet systemów rachunkowych które już w tamtych czasach były oparte w najszerszej mierze na systemach firmy Microsoft. Rok 2001 każdy zapamięta jako największe telewizyjne show w historii czyli domniemane zamachy na światowe centrum handlu w Nowym Jorku, moim zdaniem samoloty były naprowadzane przez system autopilota a osoby które miały być na pokładzie zmieniły swoją tożsamość bądź zostały zabite, być może po prostu wsiadły do samolotu jednak samolot przy asyście US Army, wylądował na innym lotnisku gdzie dokonano masowej egzekucji, przykra rzeczywistość a może i dobra jest taka że raczej się o tym nie dowiemy i nie ma co tego rozpamiętywać.
Mało osób zdaje sobie sprawę ale we wsi Kielanówka w roku 2000 został zaobserwowany latający spodek który zostawił informację, bądź przestrogę a może nawet rozkaz w polach uprawnych, znaki były na dwóch polach, jednym polu rolnym rodziny Czarnota oraz drugim ugorze należącym do NBP w tamtym czasie. Na polu NBP było tylko jedno kółko a trawa na nim była w pełni kręcąca się w jednym kierunku, rozmiar z tego co pamiętam to około 6 stóp średnicy bądź około 188 czyli wzrost mojego ojca. Wiem że trudno w to uwierzyć ale zarówno ja jak i mój ojciec mieliśmy nad penisem a poniżej pasa, tzn. ja mam a ojciec niestety już nie żyje symbol białego koła o średnicy cala, czyli około 2.54 cm. Do pewnego momentu jawnym było że jest to umowny rozmiar elektronu, niestety jak wiadomo naukowcy jak i maniakalni mocodawcy nie są w stanie zaakceptować takiego stanu rzeczy. Dodam jeszcze że ten symbol pochodzi aż z Egiptu z rodu Tutenamona a w Chinach jest znany jako 天子, faktem jest że Aleksander nie umarł tylko po prostu po podboju Persji udał się do Chin, myślę że to ważny fakt również dla Żydów bo bądź co bądź był on Grekiem czy tam Macedończykiem ale także Żydem. Co do samej sprawy elektronu, wiele osób jawnie zdaje sobie sprawę ze znaczenia tego symbolu ale zakłamują rzeczywistość jak tylko mogą, jak w przypadku mojego spotkania z niejaką Sabine Lim podczas studiów w Baden Wurtenberg, oficjalnie nie uznają mojego rodowego prawa do kontroli oraz opodatkowania prądu elektrycznego jednak gdy dałem jej 2 EUR w monecie to nie wiem czy z jej asystą czy bez ale powstał system płatności AliPay. Ja osobiście na to patrzę w inny sposób, prąd elektryczny jest naprawdę znacznym udogodnieniem jak i najprawdopodobniej ostatecznym optymalnym żródłem energi w rzeczywistości w jakiej żyjemy. Problem jest w tym że niestety nikt nie patrzy na problem odpowiedzialnie, jeszcze żaden producent samochodów nie odezwał się do naszej rodziny w sprawie wydania zgody na używanie prądu elektrycznego w samochodach, gdzie mówię szczególnie o samochodach osobowych nie ważne czy spalinowych czy elektrycznych obydwa rodzaje pojazdów nie są w stanie działać bez prądu elektycznego. Tak czy siak jak na teraz bardzo mi przykro ale jest to tylko dygresja.
Jak zyje mialem konta bankowe w ING Bank Śląski, HSBC, Loyds, jakiś bank którego nie pamiętam na Islandii jakiś bank w Niemczech i Polish and Slavic Federal Union. Ja wiem że są pewne zapiski dotyczące tego że akceptuję umowy bankowe jednak, proszę zwrócić uwagę na fakt że nie podpisałem umowy bankowej od momentu śmierci mojego ojca a poza tym naprawdę jest to bardzo nieodpowiedzialne i szczurze aby do osoby o moim statusie nie podchodzić oficjalnie w szczególności w przypadku takich zajść jak symbole zostawione przez tzw. UFO do tego w roku 2000. Śmiesznym jest co było widać w ostatnim finale NFL dla mnie jak nazywali się QB obydwu drużyn, Szkot Darnoled{dla debili Dar'NOL'ed -ed czas przeszły w angielskim} oraz Irlandczyk Maye, wygrał Szkot a dodam tylko że moja siostra jest z roku Smoka i oni oficjalnie wręcz rodowo ujmują mi praw co znacznie negatywnie wpływa na gospodarkę. Dodatkowym faktem który warto zobaczyć że Filip Rudanacja który występuje w TVP2 wygląda jak ten Szkocki QB.
Tak więc, jawnie możemy stwierdzić że system bankowy już od roku 2000 operuje na zasadzie niedopełnionego prawa, mojemu ojcu jak i mnie ujmuję się prawa do NBP oraz kontroli prądu elektrycznego zaś ropa naftowa jak i wiele innych surowców jest marnotrawionych w sposób zatrważający, kraje arabskie są wykorzystywane do pompowania indeksów giełdowych, giełda w kraju o największej mocy produktywnej jest słabsza niż Wall Street których aktywa aktualnie w głównej mierze opierają się na nie na sile użytkowej a na poziomie inwigilacji oraz manipulacji społeczeństwami przy pomocy środków informacyjnych nawet jak mniemam partia komunistyczna w Chinach stała się aktualnie marionetką bankierów i nie ma już nic wiele wspólnego z prawowitym stanem rzeczy. Jak widzimy może i indeks bankowy Wall Street osiągnął 50 000 ale najważniejszą spółką akutalnie jest Nvidia która ja raczej aktualnie nazwał był MatrixVR czyli Matrix Wirtualna Rzeczywistość.
Największym problemem jest to w jaki sposób przeewalułować ten niedopełniony system bankowy już od roku 2000 tak aby było to sprawiedliwe jak zgodne z matematyką, z danych znalezionych w Internecie jawnie widzimy że dług publiczny USA od roku 2000 wzrósł 7-krotnie, te same trendy na pewno widać również w przypadku innych krajów. Nie mam wystarczającej wiedzy na temat aktywów bankowych, na pewno powrót do stanu z roku 2000 jest pewnym rozwiązaniem ale taki scenariusz jest możliwy tylko w przypadku osądzenia osób które mimo wiedzy nie dopełniły starań w celu uprawnienia systemu a zdecydowały się na masowe udzielanie kredytów, nie wiem nie mam danych ani doświadczenia w bankowości państwowej na przestrzeni lat 2000 - 2026 ale pewnym dla mnie jest że znaczna część długów państwowych napewno zostanie przewalułowana właśnie na podstawie działania systemu bankowego w tych że latach na zasadzie niedopełnionego prawa. Co ja bym zrobił w przypadku Donalda Trumpa, tak samo jak premier Japonii czy prezydenta Xi, po prostu wypowiedziałbym dług państwowy to samo w przypadku Francji. Osobiście to dla mnie większym problemem jest brak legalności pojazdów osobowych brak "Commuter ID" oraz ogólny brak skupienia społeczeństwa na przetrwaniu a skupienie na zapewnienia luksusu każdemu, czapka którą noszę ma na sobie naszytę odwrócone piramidy, wyjaśniam symbolizuje to że prąd elektryczny ma dawać pożywienie w tym przypadku zboże a nie luksus.
Co ja bym chciał widzieć, no oczywiście ostatecznie moje pełna własność nad bankiem NBP, siedziba na działce na której znaki zostawił latający spodek oraz kontrola nie tylko nad transportem prywatnym ale również kodami źródłowymi jakie uruchamiane są na serwerach których działanie również opiera się na wykorzystaniu prądu elektrycznego, co się dzieje aktualnie jestem nękany przez jakieś polskie służby państwowe i stanowią oni że jestem niepoczytalny mimo tego że mój proces logiczny jest jawny i jak do tej pory nikt go nawet oficjalnie nie podważył, zdjęcia nawet znamiona elektronowego są dostępne na moim chomiku /michalblazej jak samo wideo było na koncie na youtube ale konto zostało zbanowane.
Co do mojego otoczenia, głownie zadaję się z rodziną oraz rodziną Ming czasami pogadam jeszcze z sąsiadem mojej babci który wygląda jak Nikita Chruszczew, jeździ na rowerze czasem po parku Polonii w Rzeszowie. Mówię dla mnie ta cała sprawa to nic innego jak funkcja społeczna dla marika1234 to raczej zabawa i płacz nad rozlanym mlekiem.
_________________ c=n*(...(n+1)...)48510605180BW3035-213Rzeszów,ID: MichałBłażejDGS19465690071211135,天子,ج,皇帝不,不皇帝
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 17:11, 11 Lut '26
Temat postu: |
|
|
|
Tzn. ta piosenka Katy Perry Hot and Cold to jest po prostu historia małzeństwa marika1234 oraz Justyny Ming.
_________________ c=n*(...(n+1)...)48510605180BW3035-213Rzeszów,ID: MichałBłażejDGS19465690071211135,天子,ج,皇帝不,不皇帝
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 17:12, 11 Lut '26
|
|
|
Niestety nie doszło do skutku itd .....
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 17:38, 11 Lut '26
|
|
|
Nie chce być chujem ale urwał mi się kran na wodę do ogródka i w sumie to musicie mi podziękować nawet że macie wodę w kranie bo w Polsce nie ma wierz ciśnień, przykro mi ale jesteście takimi bezczelnymi debilami{tutaj się odnoszę do większości społeczeństwa} ale nawet tego wam nie mogę zagwarantować że wam wody nie odłączę w kranie i będziecie rzeki szukać, zdrowsze to niż oglądanie TV.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 17:50, 11 Lut '26
|
|
|
nieprawda
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 17:52, 11 Lut '26
|
|
|
Poza tym ja oczywiście mam studnie przy domu
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 17:53, 11 Lut '26
|
|
|
Idę spać dzisiaj NBA jest o 1:30.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 17:56, 11 Lut '26
|
|
|
@J a s n y nieprawda to nie podważenie, dodam jeszcze jak chcesz mnie podważać daj tutaj swoje zdjęcie adres i numer telefonu i Pesel itd
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:02, 11 Lut '26
|
|
|
Tak czy siak esej jest słaby ale w te czy we wte po prostu taka jest moja funkcja, jak ktoś szykuje nową podstawę programową dla szkół w polsce to radzę zamiast przedmiotu wychowanie do życia w rodzinie zdecydować się na przedmiot Odpowiedzialność gospodarcza i tam np. pierwsza lekcja to jest Prąd służy do przetrwania a nie do zapewnienia każdemu luksusu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:05, 11 Lut '26
|
|
|
I tam np. jest taka historia o rolniku co ma swój kombajn i cała wieś młóci w sierpniu i jest też porównianie o jakimś maniaku co jeździ Fordem150 cały rok i ten rolnik całą wieś wymuci tym swoim kombajnem a ten maniak z Ford150 mógłby jeździć autobusem i nie nie wymuci a więcej paliwa zużywa jak ten rolnik.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 18:09, 11 Lut '26
|
|
|
Policja w Polsce jest debilna, nawet to zajebane Google jest debilne pisałem CommuterID czy tam apka że sie razem jeździ zero współpracy, tak kurwa jak po mojemu to policja powinna każdemu kto jeździ samochodem osobowym wystawiać mandaty za to że jeździ samochodem, pracowałem na WSK Rzeszów z takim Darkiem, on na rowerze specjalnie jeździł na pociąg i to chyba o 4 rano musiał wstać żeby dojechać do pracy na 7 i dawał radę itd..
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:36, 12 Lut '26
|
|
|
Czekam na merytoryczna dyskusje
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 11:08, 12 Lut '26
|
|
| Cytat: | | bądź około 188 czyli wzrost mojego ojca. |
Sugerujesz że użyli do tego twojego ojca jako dechę do prasowania?
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 11:25, 12 Lut '26
|
|
| michalm napisał: | | @J a s n y nieprawda to nie podważenie, dodam jeszcze jak chcesz mnie podważać daj tutaj swoje zdjęcie adres i numer telefonu i Pesel itd |
Nie muszę, mam prawo do podważania ciebie na podstawie umowy o gaz z gazpromem, którego zresztą jestem właścicielem w 51%, więc mam pakiet kontrolny. Natomiast co się tyczy odłączenia wody w kranie przez ciebie, to jest dla mnie czystą przyjemnością debugowanie tego typu wniosków, wodociągi przestały się ciebie słuchać mniej więcej w 2015 roku - i nie masz już żadnej władzy w tej dziedzinie. Reszty głupot które wypisujesz nawet nie chce mi się poruszać, gdyż już dawno zostałeś usunięty z indeksu NBP, a twój patent na prąd wygasł wraz z ogłoszeniem końca deflacji.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 11:30, 12 Lut '26
|
|
|
Co mieli rozmiar pracia uzyc, dodam ze pole bylo dzierzawione przez rodzine Koza jak gleboko siega Pakistanskie Zodiakalne klamstwo zobacz, wiesz ksiezniczka Japoni Kako to Beduinka i jest z pod znaku Koziorozca. To naprawde chodzi o to ze rodowe prawo do NBP i funkcja kontrolna oraz podatkobiorcza na pradem elektrycznym kazdym, wiesz to chwile zejdzie niczym sie oni zorientuja, pamietaj India Gownem Pisane, niby prawdziwe ale oni dalej sobie przywlaszczaja, ja rozumiem ze ktos moglbyc fanem Star Trek albo gwiezdnych wojen, ale jak dla mnie to to jest as cosmic as it can be, dlatego tak o tym mowie czesto i naglasniam to na sile bo to jest po prostu sprawa prawdy spolecznej oraz prawdy przetrwania nawet, nie chce sie zakladac ale jak mi przepisza NBP to tyle co zrobie to wybuduje mlodszej siostrze dom gdzies w okolicy, jakos musze Riley uwarunkowac bo zostala zbeszczeszczona a potem to jestem pewny ze nawet 10 000 PLN na miesiac nie bede wyciagal, Glapinski zarabia 115 000 PLN miesiecznie, aktualnie bezprawnie, nie wiem sobie moze kupie Gokarta tylko takiego mocniejszego bo waze okolo 130 kg.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 11:35, 12 Lut '26
|
|
|
Tzn tak jeszcze w sprawie tego wzrostu ojca, to po prostu jest tak ze nawet jak to nie byl jego wzrost to ja mam to znamie 天子, tam przy tym drugim znaczku jest po prostu takie miejsce ze okrag mozesz tam zmiescic, w Chinach tak bylo od dawna ze to byla po prostu funkcja spoleczna a nie zaden honor dynastyczny, idz podejscie jest najbardziej odpowiedzialne. Bo tutaj kurwa w Europie i tak dalej, jakies kurwa dwa tysiace arystokratow sie wokol mnie kreci cos sobie uzurpuje, wychodze z domu to pewnie marik1234 ma mokro bo se zalatwil z tym Elonem Gamelinem satelite ze sobie moze ogladac co sie u mnie w ogrodku dzieje, nielegalna co prawda ale pewnie tak jest, nawet Big Brother byl w telewizji o tym zeby wymuc akceptacje dla takiej glupoty, wiesz oni wiecej traca na moja inwigilacje niz na moje utrzymanie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 11:40, 12 Lut '26
|
|
|
Nie ma tutaj w okolicy drugiej osoby z takim znamionem itd, dla mnie to jest oczywiste. sorry ale chwile nie bede odpisywal bo pisze esej o Linux Sacramento{zart ze wzgledu na Madison Ivy, tez mogla zostac moja zona, tez ja skurwili}, potem nastepny pisze o Wojnie Chin o morze Pomaranczowe czyli podbicie wszystkich wysp na szlaku wodnym u z Chin do Afryki.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|