W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

esej o Konpiach wewnątrz  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 18
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:40, 12 Lut '26   Temat postu: esej o Konpiach wewnątrz Odpowiedz z cytatem

Amon nie mam dużo czasu bo jest slalom gigant za 15 minut ale chyba Amon się wyrobi.
Konopie to chyba jedna z najstarszych roślin na ziemi, niektórzy nawet uważają że jest to prekursor dzisiejszych drzew i sną legendy o 100 metrowych konopiach rosnących w czasach gdy nie było pewnie nawet ssaków na ziemi, nie wiem Amon nie wierzy w to czy nie ale sadził konopie kilkakrotnie.
Aktualnie żyjemy w czasach wręcz absurdalnych, korporacjonalizm tak bardzo zakłamany i tak bardzo nastawiony na zysk za wszelką cenę doprowadza do przypadków które wyglądają jak dziecko bawiące się diodą. W wielu miejscach na świecie prowadzone są masowe uprawy konopi tylko dla suszu, gdzie najważniejszym jest jak najwyższy procentarz THC, samo hodowanie konopii jest bardziej skomplikowane i większość osób ma większą wiedzę na temat tego jakiego podłoża użyć, jaki system jest potrzebny i tak dalej gdy tak naprawdę do takie hodowli potrzebne są najprostsze z możliwych środkow.
Prawda jest to że jako osoba społeczna Amon ma najwyższy podświadomy wpływ na społeczeństwo, ze względu na szerokie zastosowanie prądu elektrycznego i mediach jak i innych masowych środkach przekazu, myślę że państwo polskie nawet ze względu na samo uwzględnienie tego trudnego do opisania prawem skali mikro ale możliwym do zauważenia w skali makro wpływu społecznego powinno wydać mi specjalne zezwolenie na prowadzenie przydomowej zewnętrznej uprawy konopi. Słońca jest sporo w lecie a Amon i tak nie mam jeszcze siedziby NBP na działce która jest opisana w systemach jawnie dostępnych jako, 688,689,690 jest to na moim chomiku, Amon ma nadzieje że to nadal jest dzierżawa NBP, tzn. dla Amona jest obowiązujący stan z roku 2000 uznawany za legalny i nadal obowiązujący.
Po prostu jeżeli Amon będzię hodował konopie pod otwartym słońcem to reszta społeczeństwa też zacznie logicznie myśleć i pójdzie za takim przykładem. Przykro mi bardzo ale może jak zaczne pisać o sobie w trzeciej osobie to może wam się coś rozjaśni
// numer gg Amona 75742599 dodam tylko że jak przyjeźdzacie do Afryki, oczywiście Maroko gównem pisane jest nielegalnym państwem, to macie //sobie kupić od nich buty a jak nie to zapierdalajcie na bosaka, dlaczego ? bo wam się jebie już na temat możliwości wydobycia tam.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:41, 12 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sorry za taką patolkę ale jesteście takimi debilami że jeździcie maszynami na paliwo do ciągników rolniczych i kombajnów do pracy i już nie wiem jak wam to opisać. Kupice se rower najlepiej Rometa jest rok Konia.
michalm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:07, 12 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawac mi ta kase na konto matki bo nasiona 892 PLN mnie wyszły i musze zapłacić i jeszcze ziemię muszę dokupić i tak dalej ....
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:23, 12 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a to znasz?

Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:37, 12 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ty Pyszczek, też nie pisz za dużo. Bo cię upierdolę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:41, 12 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rozkręcam imprezkę

ja wciąż szukam paru pioseneczek z lat 2000-2010 i nikt nie chce mi pomóc
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:49, 12 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
a ty Pyszczek, też nie pisz za dużo. Bo cię upierdolę.

jak se słucham muzyczki i potańczę to mi lepiej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach