Wysłany: 09:03, 04 Lut '26
Temat postu: Polacy to analfabeci zasrani i debile
Książeczek niedostępnych nie chca kupić za jedyne 58 zł czy coś koło tego tylko szmatławce za 15 zeta, można zarobić tylko zapierdalając wystawiać 5 godziny gówno książeczki i je wysyłać godzinę iść na ilość zapierdol niemal jak w jakiejś piekarni i tak w ten sposób zarobisz może nieco ponad pół minimalnej krajowej. Allegro kosmiczne prowizje trzeba płacić za jakieś smart, no ale przynajmniej czasem kupią na innych portalach to może i mniejsze prowizje ale ruchu to jeszcze mniej. Prędzej ktoś kupi na allegro za 79 niż na olx za 49 zł taka prawda. Handel to rak. Praca w handlu to jak zapierdalasz powyżej 8 godzin może zarobisz, normalnie się nie da. Lepiej się wornić i już robić w tej zasranej księgowości a nie świrować pawiana w handlu pierdolić to.
"Praca w handlu detalicznym jest powszechnie uznawana za jedno z najbardziej wymagających zajęć, co potwierdzają liczne opinie pracowników oraz dane rynkowe wskazujące na wysokie wskaźniki rotacji kadr. Często określa się ją mianem "ciężkiej", a w potocznym ujęciu – bardzo obciążającej psychicznie i fizycznie"
No właśnie przecież to jebane gówno do tego zero interesujące i nie wymaga używania mózgu, wszyscy cisną księgowość a prawda jest taka ze księgowe w większości w spokoju do emerytury pracują nawet po 70 lat mają może miesiąc jakiś większy zapierdol a tak poza tym to lajcik nie wysyłają paczek nie szukają książeczek i modlą się by ktoś kupił. To chyba męskie śmieci zasrane obrzydziły mi obraz księgowości, bo wszystko co kobiece jest dla mężczyzn odrażające. Przecież praca w handlu którą faceci "uwielbiają" bo są kurwa pojebami to dopiero wyzysk i gówno. Praca jakiegoś przedstawiciela handlowego niezłe zjebanie, programiści są wyciskani z czego się da i mają największe wypalenie zawodowe obok lekarzy. Ale wszędzie tylko opinie, że księgowość tu nudny zawód i umieralnia. No super i tak umrę więc mogę przynajmniej nie zapierdalać w handlu tylko na spokojnie księgując faktury.
Obok mnie jakiś koleś miał sklep nie przetrwał nawet roku kurwa, taki tak handelek super i własna firma mhm nie rób u kogoś i miej stały dochód PO COI lepiej zapierdalaj 2 razy więcej i miej mniej ale jesteś na swoim ! To chyba ta pierdolona prawica i kapitalizm wyprały mi mózg od małego, najlepiej tak naprawdę jak się nie chce za dużo zarabiać wbić do urzędu i tam się generalnie gówno się robi pogaduszki z koleżankami z pracy kawka, herbatka. Minimalny stres. Kapitaliści i ci z własnym "biznesem" zwyczajnie zazdrością lajtowej pracy ludziom w urzędach i wszelkich instytucjach publicznych.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:17, 04 Lut '26
Temat postu:
Ciągle nie potrafisz znaleźć swojego miejsca w świecie ?
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 09:23, 04 Lut '26
Temat postu:
Fajnie, ale czy oni cię chcą?
Cytat:
Znalazłam
..doprawdy? Już? Załatwone? Otóż niczego jeszcze nie znalazłaś. Na razie tylko bujasz w obłokach myślenia życzeniowego.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Ja za 50 zł nawet bym mogła na takie spotkanko, niestety historia totalnie z dupy babka dostaje 20 tysięcy i ma jakieś wyrzuty sumienia LOL nice try
mhm no juz widze jak jakiś losowy gościu który oczekiwał pięknej wymalowanej wystrojonej babki otwiera się przed dresiarą bez make-upu z plamami na bluzie. No niestety BZDURY. Nawet w wymyślonych historyjkach trzeba zachować jakieś resztki realności. 3 na 10
To musiała jakaś babka napisać totalne odrealnienie no kuźwa czy ludzie żyją w jakimś matrixie gdzie i kiedy taka historia mogłaby mieć miejsce ? chyba pisze się w miarę realne rzeczy jak nie jest to fantasy albo jakieś science fiction z góry uprzedzając czytelnika że to science fiction a to totalnie spaprana historyjka która nie wiadomo czym jest.
Żaden facet tak się nie zachowuje chyba że ten facet to tak naprawdę był/a transwestytką/tkiem kobieta która chciała być facetem. To problem kobiet myślą, że faceci to kobiety i myślą jak one a ja powtarzam od zarania dziejów to... zaburzone męskie płody Nigdy nie miałam nawet 1/100 zbliżonej randki do czegoś takiego nigdy nic takiego nie ma miejsca, nie poznaje się "przyjaznej duszy" z mężczyzną tym bardziej na 1 SPOTKANIU helooooł
Niezła frajerka jeszcze nie skończyłam oglądać ale to ona nie spierdoliła by dostać te 20 tysięcy tylko gdzieś się szlaja z tym co nie patrzy na wygląd tylko na jej dusze ? Współczuje kobietom co muszą mieć w labach nawet ja naćpana nie wymyśliłabym aż tak odrealnionej historyjki, a jakaś laska pewnie na trzeźwo to pisała
Wrzucić tą babkę co to napisała to gówno do męskiego środowiska albo do pracy z zaburzonymi męskimi płodami jak się zachowują naprawdę i jak rozmawiają o kobietach kiedy ich nie ma w pobliżu to zaraz to odrealnienie zasrane by jej przeszło, a nie zaburzony żeński umysł całe życie leci na komediach romantycznych i romansidłach totalne odrealnienie i uważa że taka historyjka może mieć miejsce, szkoda mi bardzo kobiet ich głupoty i naiwności.
Przecież ja znam facetów mówiłam chodziłam do jakichś mat-fizów całe życie otoczona facetami i wiem jak myślą ile razy mam powtarzać a na randki i spotkanka często różne chodziłam nawet ostatnio byłam za darmo do kina na film sobie obejrzeć. Nie mam też na szczęście jakieś odrealnionej, spolegliwej matki no wręcz przeciwnie ona jest jeszcze bardziej sukowata ode mnie podobnie siostra ale nikt z rodziny nie ma tego spapranego genu uległości kobiecej i wiary w totalne bzdury. Moze dlatego że nie byłam wychowana na komediach romantycznych, nie wiem skąd to w kobietach się bierze niektórych.
nie kumam tej historyjki jestem na etapie jak się całują w jego apartamencie dlaczego miałaby go zdradzić ? nawet jakby fajna gadka była i facet spoko i tak bym wybrała te 20 tysi a nie laska ma jakieś urojone wyrzuty sumienia, to właśnie świat kobiet we wszystko wątpią, nie są pewne mają dziwaczne wyrzuty sumienia. Ja pierdole co za dramat, bierz 20 tysi i zmykaj przelizałaś się z gościem i gitara trzeba apartament spłacić heloooł
Tak jakby ludzkość kurwa uważała że cała moralność świat musi spaść na kobiety kuźwa wszędzie to jest nawet w serialach śmieszkowych typu Świat według Kiepskich. Halinka Kiepska twarda babka trzyma Ferdka krótko ale też zawsze ma problemy z dupy co ludzie powiedzą, oj trzeba oddać pieniądze itd. a faceci jakby nie musieli mieć problemów moralnych kasa to kasa, cały obowiązek jakby na kobiety spływa one mają być strażniczkami moralności nawet mężczyzn. Pierdolić to
Wysłany: 12:56, 04 Lut '26
Temat postu:
Jesteś bardzo otoczona facetami całe życie jak na kogoś kto całe życie mieszka w szafie ...to oni z tobą tam tej szafie mieszkają ? mieszkasz z nimi od czasów matfizów tak???????
Cytat:
bierz 20 tysi i zmykaj
No ty byś tak zrobiła co nie ... niepełnosprytna.
Łazisz z nosem przy ziemi to i niewiele widzisz dalej.... Perspektywa kury
A ona widzisz mądrzejsza bo woli Borysa niż jednorazowe 20 tysięcy które i tak zaraz straci _________________ OpenChat
kuźwa nawet taki kanał ma 10,4 tys subskrypcji większość jakieś romantyczne historyjki o biznesmenach bez kitu ja to bym sie bała spotkać z takim prawdziwym biznesmenem a widać kobiety o tym marzą bo te rozmaite historyjki to nie są pisane przez mężczyzn. No niestety to jest dzisiejszy poziom kobiet urojone problemy i marzenie o spotkaniach z psycholami.
Nie no jakby mi ktoś zapłacił to nie ma problemu ale za darmo to by mi się nawet nie chciało bo znam typów szukają dupy na seks w 99% w zasadzie 100% a mnie to gówno obchodzi. Wystarczy wejść na czat biznesmen szuka chętnej... i tak to jest w rzeczywistości a nie jakieś połączenie dusz kurwa, trzeba ten kanał zamknąć bo pierze mózgi kobietom porażka.
Wysłany: 13:11, 04 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
szukają dupy na seks w 99% w zasadzie 100%
CZy to jest jakiś zarzut??
A znasz jeszcze jakiś inny racjonalny cel aby się spotykać ze współczesnymi kobietami? Słucham. ...weźmy na przykład ciebie - PO CO ktokolwiek miałby się z tobą spotykać? No weź mi powiedz.
_________________ OpenChat
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów