W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Nigdy nie użyłam dotąd ChatGPT  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 24
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:13, 05 Lut '26   Temat postu: Nigdy nie użyłam dotąd ChatGPT Odpowiedz z cytatem

To przecież jak google co nie poza tym staram się samodzielnie myśleć i różne rzeczy ze sobą powiązać a nie powtarzać co czat gpt mi powie. Zjeby tego używają w szkole a i tak mają beznadziejne oceny i potrzebują korepetycji bo nie rozumieją tematu tylko na pamięć wkuwają. Ludzie to zjeby zasrane. Widziałam dzieciaki co używają czata a i tak nieprawidłowo zadanie za nich zrobi a na sprawdzianie i tak nie mogą ściągać więc w sumie gówno to komu potrzebne. Widziałam na jutubie że dla niektórych czat gbt to teraz ich przyjaciel co za zal kurwa. Zostaje przy google'u badam sobie temat róźne źródła potem staram się połączyć w całość a nie jakiś czat zasrany prawdę mi powie o życiu, pierdolić AI.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:26, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesteś zapóźniona w rozwoju ale to żadna nowość. No cóż, nienadążanie za rozwojem technologicznym i wypieranie nowinek to pierwsza oznaka starzenia się Rolling Eyes . Powoli robisz się zwapniała i zramolała ..... u kobiet to chyba się wcześniej zaczyna (?) Rolling Eyes

marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:58, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a po co to gówno komu potrzebne tobie do czego to się niby przydało ? nawet jakby działało to niby dlaczego ma być lepsze niż google ?

"ChatGPT czasem „halucynuje”, czyli wymyśla informacje i podaje je jako fakty, a także nie zawsze dysponuje aktualnymi danymi. Jest przy tym bardzo pewny siebie, nawet gdy się całkowicie myli "

no to jak zaburzony męski płod też jest całkowicie siebie pewny nawet jak się myli, faceci to stworzyli na swoje podobieństwo żeby pierdoliło różne gówna Rolling Eyes
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:06, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No proszę teraz użyłam pierwszy raz i oczywiście gówno wie

"Nie mogę znaleźć informacji o osobie, marki czy postaci o nazwie „Chemicloo” / „chemicloo” jako powszechnie znanej osoby publicznej, influencera, artysty czy konta w mediach społecznościowych — przynajmniej w języku polskim lub angielskim (nie pojawia się żadna popularna postać o tej nazwie w ogólnodostępnych źródłach)"

"Nie mogę znaleźć wiarygodnych informacji o kimś o nazwie „BarniZnarni” w publicznych źródłach ani jako osoby publicznej, influencera, artysty czy marki — przynajmniej w tym, co jest dostępne w ogólnodostępnych wynikach wyszukiwania i social media. To oznacza, że:

✨ „BarniZnarni” prawdopodobnie jest pseudonimem/nickiem w internecie — najpewniej używanym na platformach takich jak TikTok, Instagram, YouTube, Twitch albo innym serwisie społecznościowym
— ale nie pojawia się w łatwo wyszukiwalnych bazach ani w większych artykułach z sieci."

CO ZA FRAJERSWTO google 10000 razy lepsze, gówno to AI wie nawet nie zdołało znaleźć BarniZnarni z prawda2 Brick wall
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:18, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
no to jak zaburzony męski płod też jest całkowicie siebie pewny nawet jak się myli
A to ciekawe bo dokładnie to samo chciałem powiedzieć o tobie , mitomanko .
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:27, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Nie wygląda na to, żeby „Maciej Kluczek” był szeroko znaną osobą publiczną o dużej rozpoznawalności (np. celebrytą czy politykiem). Jednak w polskich źródłach pojawia się Maciej Kluczka — dziennikarz radiowy i reporter, który może być osobą, o którą pytasz (nazwisko jest bardzo podobne). Oto, co o nim wiadomo:...."

DRAMAT totalnie bezużyteczne dla mnie narzędzie nie potrzebuję generować obrazków czy piosenek z dupy więc do niczego to mi się nie przyda. Na temat księgowości też pewnie to gówno wie i trzeba będzie po nim sprawdzać, daje 3 na 10, no do czego to jest potrzebne ? na rozprawkę jak ktoś nie lubi pisać, ale to może wysilić czasami mózg i jednak napisać a nie żeby AI za niego to robiło a sam całkowicie przestanie myśleć, no także chujowe narzędzie.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:47, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potrafiłabyś tak usiąść i opowiadać?

BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:25, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od AI nie ma już odwrotu. Występuje właściwie już wszędzie, nawet w twoim ukochanym goglusiu czy na youtubie. No i niestety dostarcza szybkiej standaryzowanej informacji. Jeśli szukasz czegoś prostego to wtedy się sprawdza dobrze, ale jak chcesz poszperać to tylko przeszkadza. Inaczej mówiąc AI to proteza mózgu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:08, 05 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po co aktorzy skoro jest AI?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach