Wysłany: 22:14, 26 Sty '26
Temat postu: Zmieniłam jutuba
Nie mam gówienek po prawej i nie będę się więcej wciągać w chore gówna ufff powinnam była to zrobić lata temu, to z tego rakowego kału jest najgorsze chcąc nie chcąc zazwyczaj klikniesz jakieś gówno polecane i tak czas leci. Co za piękno WRESZCIE NORMALNOŚĆ oglądasz tylko to co chcesz i żadnych podpowiedzi, wyświetlania po prawej innych filmików. Jutub to chore gówno które ma za zadanie uzależniać ludzi.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:16, 26 Sty '26
Temat postu:
zamknij dupe, ja chce skrypt żeby ciebie nie było widać
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
uwolniłam się od jutubowego uzależnienia co za ulga a ty przegrywie klikaj filmiki marnuj czas i bądź uzależnionym od dopaminy i nowych filmików zjebem, nie mam z tobą nic wspólnego.Żegnam, co za ulga koniec z wami i jutubowymi filmikowymi podpowiadaczami
Wysłany: 22:44, 26 Sty '26
Temat postu:
jakoś ci nie ufam i jakoś ci nie wierzę. "Od jutra" mnie nie urządza. Jeden dzień przerwy mnie nie urządza. Dwa dni przerwy mnie nie urządzają... Zachowaj swoje krzywe gadki dla Panocka. Przyleziesz tu za tydzień i znowu syf. Nie! To trzeba załatwić !!!
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
bardzo szybko odzwyczaisz sie od wchodzenia do pierdolni jak mnie nie będzie wpadnę przypadkiem w sierpniu czy wrześniu a tam pierdolnia cała pusta zawalona tylko tym schizofrenikiem michalemm, jesteś jaki pies Pawlowa zresztą każdy jest odzwyczaisz się szybciutko gwarantuje ci to
Wysłany: 15:09, 01 Lut '26
Temat postu:
dobra co sądzicie o tym, było to potrzebne komu?
jakie wrażenia ? Co oni robią , jakieś przedstawienie....(??) ... popisy cyrkowe
.. Ogólnie tak - kobieta ma schowany podbródek więc jest raczej uległa i się podporządkowuje. Nie ma też cierpliwości i łatwo porzuca raz podjęte przedsięwzięcia . Nos to chyba mieszanka typu rzymskiego , i nieco długiego, dużego, całe szczęście że nie ostro zakończony bo to byłaby już tragedia, a więc mamy tu przekonanie o własnej wysokiej wartości, duma , upór, zarozumialstwo, ale i zaradność , samodzielność (rzymski z niewielkim ledwo widocznym garbem - ma tendencję do utrzymywania w tajemnicy rzeczywistego stanu posiadania - a więc poukrywane zaskórniaki w tajemnicy przed mężem ....ewentualnie nie przyzna się mężowi że narobiła długów. Poza tym w miarę uczciwa i skłonna do pomocy. Czyli tak, od biedy da sobie jakoś radę, ale woli jednak liczyć na kierownictwo faceta. Pod presją - ugnie się.).
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów